Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izulek88

przyjazne odchudzanie...GRUPA WSPARCIA

Polecane posty

Gość siaka82
dn.18.08- 81,5kg...0kg...62kg Mam 32lata i aż sama nie wierzę 3 dzieci

Gość siaka82
hej Słońce16!

Gość siaka82
hej SŁOŃCE16!

Gość siaka82
piszę a wcale nie widać moich wpisów

Witam nową koleżankę:) Efcyk nie poddawaj się, ładnie już schudłaś, wiec walcz dalej. Odpuść może trochę z tymi ćwiczeniami, wiesz, że dukan nie poleca forsowania. Co do papieroskow to masz racje- za dużo wzięłas na siebie. O ile się nie mylę to w ksiażce był o papierosach, zeby nie rzucać ich w czasie diety... o ile to możliwe to dr zalecał najpierw rzucić potem dopiero zacząc dietkować... A powiedz mi kochana czy robisz sobie jakieś dukanowskie słodkosci? Gdybys miała zawsze coś takiego pod ręką, nie sięgałabys po niedozwolone rzeczy.

Gość siaka82
Mam fajnego mężusia i nigdy nie usłyszałam od niego że jestem za gruba. Ale tak się czuję źle w swoim ciele, że nie macie pojęcia...

Gość siaka82
hej Agula1977

Efcyk 27.05.2014........83.4kg.....-0kg..........73,6kg..... .......58kg Izulek 01.08.2014...........75kg.........-0kg..........73,2kg... .........69kg Ja90 11.08.2014..........89kg..........-0kg..........87,1kg... ........70kg ma LENKA 4.08.2014...........59kg............-0.0kg.........58kg.. ...... 50kg AGATA 84 01.07.2014 .......120.5 kg ..... - 0.0 kg .... 107.8 kg ..... 99 kg SŁOŃCE16 04.08.2014..........87,9kg........83,5kg.......83,3kg.... .....60 kg Anya77 25.07.2014.........130,0kg.......-1,5kg......125,0kg..... .....99kg czarnula75 03.08.2014 ...........67.6 kg ....0,0..........65.4 kg ..........60 kg Agula 28.06.2014.........76kg........-0,0.......65,3kg..... 60 kg Kleo85 27.05.2014.........94 kg.......-0.3........82.8 kg........75 kg Evka30 03.05.2014........87kg.....0...........75.9kg............ .75kg Siaka82 18.08.2014.......81,5kg.....0,0..................62kg

Siaka masz trójkę? Jaki wiek? Ja właśnie spodziewam się trzeciego. Będzie mala różnica wieku bo jak mały się urodzi to starsza będzie miała prawie 3 i pol a mlidsza półtora roku. Ja nie odpuszczam:) czytałam o pierwszym trymestrze i mogę dalej mieć taka dietę +100kcal dla babla:) mogę orbitkowac bo to nawet wskazane:) dziś pol godzinki :) więcej nie bede szarpać tebpol godziny styknie::)

Gość siaka82
Zaczęłam dietę tzn. niby zaczęłam Dukana- znowu_ no ale wprowadziłam lekką modyfikację.Pozwoliłam sobie na arbuza i od czasu do czasu świeżego ananasa.jeszcze się nie warzyłam i pewnie nic nie spadło... Jutro mam taki zamiar.

Gość siaka82
mam Zuzię 8lat, Darię 3 latka i Kubusia 2 latka

Gość siaka82
teraz z upływem czasu jak na to patrzę to fajnie ale nie pytaj jaka była reakcja moja na wieść o ciąży...Nie było wesoło. Ale jakoś człowiek się pozbierał i jest super, oby tylko zdrówko dopisywało dzieciaczkom i będzie ok.

Witam Was ;) Jestem tutaj nowa i zainteresował mnie ten temat :) (ostatni raz na kafeterie wchodziłam ok rok temu). Odchudzam się od 4 tygodni od wizyty od doktorki endokrynolog :D Waga u niej 78kg, obecnie 74,5kg, dąże do..... hmm, jak będzie na przodzie 6 to się uciesze :) ale najlepiej by było do 65 kg. Mój wzrost 170cm, 20 lat :( Moim problemem jest niedoczynność tarczycy i PCOS. Przez ok 3 lata przytyłam ok 20kg ;( a kiedyś myślałam, że jestem gruba eh :P Mogłabym się do Was dołączyć? Szczerze to nie czytałam całego tematu... Staram się ćwiczyć codziennie, albo chociaż pojeździć na rowerze. Prowadzę swój dziennik dietetyczny :P co w który dzień jadłam... Odrzuciłam białe pieczywo, ziemniaki. Nie jem słodkiego, pije dużo herbaty zielonej i jedną szklankę, dwie czerwonej. Ostatni posiłek ok 19 :)

Izulek wynajduj wiecej takich artykulow, zeby sie dziewczyny madrze odchudzaly :) maLENKA dobrze, ze poszperalas w necie co Ci wolno a czego nie na poczatku ciazy :) Zobaczysz, tym razem nie utyjesz tyle I szybko bedziesz lachonem :) Tego wszystkie Ci zyczymy

Gość gość
Tez masz pco? To nie jestem sama... leczysz się na to? Bralam przez 3 miesiące Dianę teraz zaczelam atywie i tak przez ok 8-10 miesięcy jeszcze

Gość siaka82
Cześć Zacna! Ja też mam problem z tarczycą,mój doktor rodzinny kazał mi zrobić badania tarczycy i wyszła niedoczynność. ale jeszcze nie byłam u endokrynologa...

Gość gość
Sama staram się zdrowo odżywiać. Dużo warzyw, ryby, pełnoziarniste pieczywo... endokrynolog powiedziała ze mam się nie bać soli :O bo niby jest jodowana, a jod przy tarczycy potrzebny. Oprócz tego przepisala jod w tabletkach.

Dowiedzialam sie ok miesiaca temu ze mam pco Niestety na necie sa rozne opinie tego co wolno jesc a co nie Ja narazie nie mam zbytnich problemow z pco poza tradzikiem Otyloscia hirystyzmem i cholesterolem Teraz mialam zastrzyk z pregnylu bo staralam sie o dzidziusia I do jutra biore duphaston (W sumie 10dni) I to tyle Codziennie zamieszczam menu od dietetyczki jesli chcesz smialo korzystaj

I zapytam jeszcze chodzisz do gin endo czy samego endo?? Ja mam termin dopiero na koniec pazdziernika :-/ do gin endo

Gość siaka82
zacna łykasz tylko jod, czy jeszcze coś dostałaś od endokrynologa?

Gość Zacna Kobitka
Nie jestem teraz zalogowana bo na telefonie coś nie chce zaskoczyć :-( Dokładnie, dużo czytałam o pcos i są różne opinie. Od dawna się starasz się o dzidziusia? Boję się że kiedyś będę miała problemy :-( Chętnie skorzystam z Twojej diety. Pierwsze musze przeczytać cały topik :-P

Codziennie biorę eltroxin 100, jodid 100 i atywie. Chodzę do ginekologa i endokrynologa na kasę chorych ale trafiłam na dobrych lekarzy. Szczerze to tez chodzilam wcześniej prywatnie i nie byłam zadowolona. Kolejna wizytę u endokrynologa mam w styczniu a u gin we wrześniu :-)

Pierwszy cykl dopiero Nie moglam sie doczekac i juz nawet zrobilam test A zapomnialam ze przy duphastonie moze wyjsc falszywy wynik Jesli nie zaskoczylo to bede miec badanie w celu droznosci jajnikow ktore do przyjemnych nie nalezy :-/ Diete od dietetyczki dopiero stosuje od poniedzialku A z tel zeby sie zalogowac musisz wejsc w ustawienia I wl. Wersje komputerowa

Siaka we wtorek to pkakalam a teraz juz siw ciesze:) będzie ok. Dzięki dziewczynki za wsoarcie:):) zobaczymy ile jutro bedzie

Ja chodze do gin prywatnie A do gin endo na kase bo by mnie badania zezarly :-( Ale mam dobrego lekarza X X Wogole to poszlam bo myslalam ze jsstem w ciazy a on mi mowi ze mam pco i ze jesli chce bardzo dzidzi to mozemy juz zaczac cos robic w tym kierunku