Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie bardzo wysokich chłopaków ? Czy wolicie niższych ?

Polecane posty

Gość gość

takich 190+ ? Sam mam 195 i jakos powodzenia brak, brzydki nie jesem, problem w tym ze mam bardzo dziecinną twarz, mam 20lat a wygladam na 15. Jestem lubiany ale widze ze dziewczyny trzymaja sie na dystans. Jak to jest ?

Gość gość
Nikt nie lubi takich wysokich bo to przymuły. Więc będziesz sam przymule jeden.

Gość gość
trochę..wysoki jesteś, ale każda potwora znajdzie swego amatora :D

Gość gość
ja lubię bardzo wysokich

Gość gość
To Ty twierdzisz, że brzydki nie jesteś, może zdaniem kobiet jesteś, a może dziecinnie się zachowujesz. Może coś nie tak w Twoim zachowaniu jest, że nie masz powodzenia u dziewczyn. To nie musi być koniecznie przez to, że jesteś wysoki.

Gość gość
Teraz jest dużo dziewczyn mających 175-185 cm, takie marzą żeby poczuć się przy facecie jak malutka kobietka :) Twarz zapewne jeszcze ci się nieco zmieni, po prostu będziesz wyglądał młodo, a w tym nic ma nic złego w późniejszym wieku.

Gość gość
W Polsce większość kobiet ma wzrost od 150 do 170 cm. Stąd mniejsze powodzenie dla takich jak ty, bo jest ich po prostu mniej, nie chciałbyś chyba dziewczyny która ma np. 158 cm wzrostu.

Gość gość
Raczej od 160 ta większość kobiet, ale mniejsza o to :) Co do trzymania się na dystans to wszystkie wiedzą, że wysocy są przystojni, więc nie są pewne czy mają u ciebie szansę. Albo się boją, taka opcja też wchodzi w grę, że duży = straszny :D Albo ty ich w ogóle nie podrywasz i nie jest to zależne od twojego wzrostu.

Gość gość
Wysocy są blee :P Nie lubię takich, a szczególnie nie lubię wysokich i nieśmiałych w jednym :P

Gość gość
A w wątkach o karłach, każda krzyczy że facet zaczyna się od 190 :D hahahaha

Gość gość
Pewnie jestes niesympatyczny, rzadko sie usmiechasz. Zauwazylam, ze wysocy faceci zwykle są aroganccy, zarozumiali, zbyt pewni siebie. Mozliwe tez, ze sie obawiają ze nie są w twoim typie, w polsce wiekszosc dziewczyn ma max 170

Gość musisz iść idź
mam koleżankę 162 która lubi takich, spotykała się z jednym 2,11, więc są i amatorki na takich. ja mam 167 i faceta 170, nie podobają mi się wysocy i to, że musiałabym biegać z drabiną, żeby takiego pocałować, każdy ma swoje gusta ;). a co do tego, że nie ma w Polsce kobiet powyżej 170, mam dwie przyjaciółki 174 i 176 ;).

Gość pomaranczlala
<185 - za niski 185-195 - super 195-200 - może być >200 za wysoki Oczywiście we wszystkich tych przypadkach facet musi być BARDZO umięśniony!

Gość gośćrferte
ja 179 maż 186

Gość gość
co wy za bzdury wygadujecie? nie wiem, jaka tu jest średnia wieku, ja mam 30 lat, jestem kobietą i wszystkie kobiety z mojego pokolenia oraz +- 5 lat starsze/młodsze koleżanki zawsze wolały wysokich mężczyzn, a im niższa dziewczyna, tym wyższego partnera chciała. na ulicach co i rusz spotykam parę on 190+, ona 165, w szpilkach. xxx ja mam 180, mój facet 194. niższych znałam, niższego miałam, nie nie nie. teraz mam ideał.

Gość kotuny glany i szpilki
a ja mam niskiego i dla mnie on jest ideałem <3 bardzo mnie kręci, nigdy mi się takie żyrafy 190+ nie podobały...umówiłam się kiedyś z takim na randkę, pierwszy i ostatni raz...

Gość gość
ja mam faceta o takich metravh i lamusem nie jest co wy p i e r d o l i c i e na buzi tez mlodo wyglada a ma 27 wiosem

Gość gość
ja lubie srednich

Gość gość
Ja jestem niska i wbrew pozorom lubie średnich i takich do 185, to nie znaczy ze skreślam wyzszych ale zle sie przy takim wysokim faceecie czuje, jakos ''gorsza'', slabsza, denerwuje sie i stresuje gdy rozmawiam z kims bardzo wysokim

Gość gość
Ja mam 170 cm wzrostu i najbardziej podobają mi się niżsi ode mnie, więc wiecie :D Dodam, że chodzę do technikum i jestem prawie najniższa w klasie, czasy się zmieniają, dziewczyny są teraz wysokie. Na 12 dziewczyn tylko dwie są niższe ode mnie, ale to takie maleńkie, po 155 cm mają.

Gość gość
Chłopie nie przejmuj się :D Problem może tkwi w tym że nie masz pewności siebie :P Bo nie o wzrost chodzi tylko o twój charakter... Więcej pewności siebie oraz pociechy i uwierz mi laska będzie miała w d***e czy jesteś niski czy wysoki :P

Gość gość
185 jest ok

Gość gość
ja najbardziej lubię takich 180 cm...wyżsi często są nieforemni

Gość gość
Mam 173cm a on 195 cm i 100 kg wagi. Umiesniony byczek i do tego starszych o 10 lat. Jestesmy razem już z 12 lat i. Nie zamieniła bym go na innego nizszego.