Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego idziecie do łóżka z grubymi kobietami

Polecane posty

Gość lolitka09
żenada. Misio niech ci się podoba kto chce co mnie to interesuje napisałam to co mysle nie bierz tego do siebie, będziesz robił co chcesz.

Gość gość
Misio1 taki wstrętny jak i Ty mozesz sie z nim umówic i jego zadna nie i Ciebie.

gość No widzisz, ta "locha" ma większe powodzenie wśród mężczyzn (i nie tylko), niż Ty w kilku wcieleniach. :) Masz, naciesz się wirtualnym serduszkiem, bo przypuszczam, że rzadko ktoś kieruje pod Twoim adresem jakiekolwiek miłe słowa. :) --> 😍

Gość gość
Ten Misio jest jakis chory,żeby wylewac jad bo nie podobaja ludziom tuczniki człowieku Ty jesteś chory. i masz obsesję.

Gość gość
Vikernes od Ciebie nawet słonice w zoo maja wieksze powodzenie tłusto locho ze zryta gruba mordą.Spieprzaj ze serduszkiem loch,wyslij je sama sobie,bo zadrn normalny na Ciebie jeszcze nigdy nie spojrzał tylko z obrzydzeniem hahah.

Gość gość
Żadna szczęśliwa kobieta zadowolona ze swojego zycia nie obrażalaby innych ludzi. Tak robią smutne, niechciane przez nikogo frustratki. Jak dobrze, że jestem gruba, kochana i szczęśliwą kobieta, która nie czerpie satysfakcji z obrażania ludzi z powodu ich wyglądu.

Gość gość
gość dziś Żadna szczęśliwa kobieta zadowolona ze swojego zycia nie obrażalaby innych ludzi. Tak robią smutne, niechciane przez nikogo frustratki. Jak dobrze, że jestem gruba, kochana i szczęśliwą kobieta, która nie czerpie satysfakcji z obrażania ludzi z powodu ich wyglądu. xx Vikernes zaloguj się.

Gość gość
Jakie Ty mozesz miec powodzenie?To ze jakis kolega powie Ci "czesć"?Nie rozmieszaj mnie grubasko.

gość Oh, wróżbita Maciej? Nie znasz mnie, a się wypowiadasz. Szkoda mi Ciebie. Nie jesteś w stanie mnie poniżyć, ponieważ znam swoją wartość. Twoje komentarze nie robią na mnie żadnego wrażenia. Nie rozumiem więc, po co marnujesz swój czas? Znajdź sobie innego kozła ofiarnego albo chociaż zgłoś się do specjalisty, ponieważ Twoje zachowanie nie jest normalne. Masz kompleksy. Ja nie. I taka jest różnica między nami. :)

>>>żenada. Misio niech ci się podoba kto chce co mnie to interesuje napisałam to co mysle nie bierz tego do siebie, będziesz robił co chcesz.<<< A miałem coś z Twoich postów wziąć do siebie :) ? Cytat z twoim nickiem, był tylko nawiązaniem do posta gościa :).

Gość gość
A powinnas miec,faceci patrza na Ciebie jak na słonicę ,a jak ida z Toba do łózka to tylko z koniecznosci bo nie moga tych atrakcyjnych,nie dołuje Cie ta mysl ;)

>>>Misio1 taki wstrętny jak i Ty mozesz sie z nim umówic i jego zadna nie i Ciebie.<<< O ile dobrze zrozumiałem ten tekst napisany przez Kalego :D, to chcesz mnie sparować z vikernes :). Nie mam nic przeciw jej poznaniu :). Jej teksty są przynajmniej czytelne, że o merytorycznej zawartości nie wspomnę :). Tyle, że vikernes ma chyba faceta i uwielbia ciężki metal, a ja go wytrzymuję tylko przez kilka godzin :D.

Gość gość
Idę stąd nie będę karmić sfrustrowanego trolla :)

Gość gość
Misio ty nie masz zadnego zycia:ONie wiem jak mozna byc takim mitomanem:O

Gość lolitka09
Misio. sorki nie zrozumiałam wybacz

Gość gość
Vikernes desperaci na wszystkie leca nie tylko na Ciebie:PWiem ze to jedyny typ mezczyzn jaki jest zainteresowany Tobą.

misio1, chętnie oddałabym siebie pod Twoją opiekę, chociaż na chwilę. :) Co prawda, nie jestem aż tak duża jak panie ze zdjęć, które podałeś, ale myślę, że dogadalibyśmy się. ;) Obecnie nie mam stałego partnera, rozstałam się z nim w listopadzie, więc nic nie stoi na przeszkodzie. :D

Gość gość
Vikernes jestes obrzydliwa kijem bym Cie nie tknał.

Gość gość
zadbany tłuszcz to bardzo rzadki przypadek więc nie wmawiajcie że grube krowy są atrakcyjne

Gość gość
gosc 19:37 a co sądzisz o tych co wstawił Misio1?

Gość gość
Przychodzi kobieta do poradni małżeńskiej, wchodzi do gabinetu, a gość do niej od wejścia: - Wiem, po co pani przyszła. Mąż nie chce z panią uprawiać seksu i zamiast tego woli oglądać p****le i się masturbować. - Dokładnie! Skąd pan to wie bez rozmowy ze mną? - Jest pani gruba.

>>>misio1, chętnie oddałabym siebie pod Twoją opiekę, chociaż na chwilę.<<< Mężczyzna czuje się mężczyzną, gdy kobieta przy nim czuje się w pełni zaopiekowana :). Gdybyś chciała napisać, to mój adres jest dostępny pod nickiem :). x >>>Co prawda, nie jestem aż tak duża jak panie ze zdjęć, które podałeś, ale myślę, że dogadalibyśmy się. <<< Jeżeli chodzi o temat biustu, to wstawiłem to, co było na szybko dostępne :). Dlatego wszystkie biusty są na tych zdjęciach takie ogromne :D. x >>>Obecnie nie mam stałego partnera, rozstałam się z nim w listopadzie, więc nic nie stoi na przeszkodzie.<<< Ja jestem sobie sam, bo tak postanowiłem do czasu wyjścia z bieżących kłopotów. Nic nie przeszkadza mi jednak w poznaniu miłej i inteligentnej kobiety :). Zapraszam :).

Gość gość
Nie wszystkie sa ogromne,niektóre sa tak otyłe z tych fotek ze tego biustu prawie nie widac.

Gość gość
Misio1 tu nie chodzi tylko o biust,te kobiety sa całe bardzo grube z twoich zdjec!

>>>Misio1 tu nie chodzi tylko o biust,te kobiety sa całe bardzo grube z twoich zdjec!<<< Myślę, że wstawiłem je dlatego, że temat dotyczy GRUBYCH KOBIET. Nadal twierdzę, że ktoś, kto dziewczynę z pierwszej serii zdjęć nazwie tucznikiem, zasłuży w pełni na miano totalnego matoła, z koszulką SUPERDEBILA w komplecie :D :D :D.

Gość gość
Od tej z pierwszej fotki to ja nawet jest od niej chudsza o jakies 15-20 kilo:OI wiem ze powinnam schudnąc z jakieś 10-15 kilo.Wiec ta Pani powinna zrzucic 30 zeby jakos wygladac.

Gość wiemy o co chodzi
tak sobie czytam wasze posty i wniosek jest jeden - jesteście sfrustrowani/sfrustrowane:-O Wiekszość z was nie ma udanego seksu, klepiecie tylko o tłuszczu, wieku etc. A zabawa jest prosta - jak się kogoś spotyka i się myśli o roochaniu to należy wtedy zapomnieć o fejsbuku:-D Ale nie, wy macie we lbie tylko fotki, jak ja się pokaże z nim bo wygląda jak menel? albo z nią bo gruba? Należy najpierw się poroochać a później zastanawiać się czy to "pasuje" do fejsa:-D Wy robicie odwrotnie - mitomaństwo po sk*****ysynie obojga płci, one mają 100 orgazmów na minute z lamusem ze zdjęcia a oni mają na zdjęciu lansiare o wymiarach z Gali albo Pani domu:-D A prawda taka że albo sucha c*****a albo strzepana gr***** ale to w domu jak rodzina pójdzie spać

Właśnie chrupię dietetyczne sucharki (muszę dzisiaj :( ) i coraz bardziej rozumiem: dlaczego odchudzające się WIECZNIE kobiety tak świata i innych ludzi nienawidzą :( :( :(.