Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 18 lat, jestem dziewica chce umówić się na seks

Polecane posty

Gość gość

Zostałam dosyć poważnie zraniona, chce odreagwać w ten sposób żeby oderwać się od rzeczywistości, zrobić to żeby nie myśleć i zapomnieć. Jeśli to nie problem ze jestem dziewica, jeśli ktoś chce również mnie potraktować jak zabawkę to wyrażam zgodę. Jest ktoś chętny???

Gość gość A
Powiem ci tak!! To nie jest dobry pomysł. Czasem warto zaczekać na ten pierwszy raz. A nie stracić cnoty z byle kim. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, bo to twoja decyzja, ale znając życie będziesz w przyszłości tego żałowała.

Gość gość
Po tym jakbys to zrobila dopiero bys myslala i czula sie jak tania szmata. A tak ochloniesz,przemyslisz sobie sprawy,kolejna czysta karta i zycie trwa dalej.Jak ja chcialabym miec twoje lata.

Gość gość
Ale czy nie rozumiecie ze dla mnie coś się skończyło i czuje się jakby ktoś właśnie potraktowałjak coś najgorszego. Chce w końcu skończyć ze sobą i ze starym życiem.

Gość gość dom
to jak zukasz faceta do seksu to po co tutaj wystarczy ze zagadasz 1 spotkanego i sie zgodzi

Gość gośćchamptaar
Przejdzie ci, daj sobie trochę czasu. Nie trzeba się rzucać na głęboką wodę a przy okazji jak byś zaszła w ciążę to już dopiero byś sobie nahrabiła. Zrób to z kimś kto cię będzie lubił zawsze to inaczej niż z 1 lepszym. Ja kiedyś też się czułem jakby mnie z uczuć wypruto ale to minie z czasem ;)

Gość gość A
A co ci da takie rozwiązanie?? Komu zrobisz na złość takim rozwiązaniem??!! Powinnaś extra i seksownie się ubrać!! I zagrać na nocie temu kto cię z skrzywdził. Lub stać się ponętną ale niedostępną!!

Powiem Tobie tak ,rozmawiałem z dużą ilością kobiet i wiem co czują po takich "wybrykach" ,chciały być top ,chciały się dowartościować ,poczuć to nieokreślone coś ,i zrobiły to ,nie mysl sobie ,że ciało a psychika to dwie odmienne bajki ,jedno z drugim jest połączone i różnica jest przeogromna .Fakt być może dla Ciebie sprawa jest narazie "świeża" nie myślisz racjonalnie ,i uważam ,że zostaw to fla tej jednej osoby którą w przyszłości spotkasz ,widocznie ten z którym byłaś był typem dolnopółkowym ,I szanuj to bo dzisiaj dziewictwo jest towarem deficytowym i trzymaj ten skarb na inny czas Pozdrawiam i ściskam gorąco Jakbyś chciała pogadać itp to pisz : GG:3330309 czlowiekcien@onet.pl

Gość gość
Tak, wszystko jest bardzo świeże. Straciłam zaufanie i sens w moje głupie życie. Może rzeczywiście myślę głupio, ale co innego mam zrobić??

Gość gość
Powinnaś przemysleć bo po latach możesz żałować!!Ja oddałam cnotkę mężowi który był prawiczkiem i to jest wspaniałe.Mamy dzieci

Gość gość
Okej, wycofuje się. Głupio zrobiłabym. Może coś się ułoży.

Gość gość
A ty jesteś psychologiem czy coś?

Gość blackheartbeat
tzn ja dobrze cie rozumiem tez wlasnie tak mam pewne kobieta mnie zle potraktowala mam ochote na odskocznie i fajna przyjemna zabawe ale kto wie moze bedzie z tego cos wiecej : jesli chcesz napisz do mnie kreca mnie dziewice : dobrze wiem co czujesz blackheartbeat@o2.pl napisz czekam skad jestes ? blackheartbeat@o2.pl

Gość gość
nie licz ze napisze to facet

Gość gość
Gratuluje juz po Tobie. Zniszczysz cale swoje przyszle zycie. Wyobraz sobie jak sie poczujesz po? Jak d****a? Zapewne ale tylko czasem bedziesz miec taka o sobie opinie ale co bedzie jak kogos poznasz? Zakochasz sie? Z wiekiem bedzie CI to coraz bardziej ciazyc nie zapomnisz a na pewno wplynie to na Twoje relacje z partnerem jak nie bezposrednio (nie musi o tym wiedziec) to posrednio przez seks.

Gość gość
*blackheartbeat ile masz lat i skąd jesteś

Gość gość
hej juz napisalem do ciebie :) czekam na twoja odpowiedz :) to dla mnie bedzie zaszczyt jesli mi odpiszesz :)