Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Hej Kobitki :) Ja w ty miesiącu też mam zamiar robić testy "owu", ale widzę ze jak nie wychodzą pomyślnie, to kosztuje to dużo nerwów :( a nerwy przy starankach zakazane:) Ja Będę zaczynać 13dnia cylku no może 12 :) tak dla pewności. Ale jak nawet nic nie wykażą to będziemy z mężem robić przytulanka tak co drugi dzień, myślę że w taki sposób jest duża szansa. Nawet jak będzie przytulanko dzień przed to najsilniejsze plemniki przetrwają i nam zaskoczy(taka mam nadzieje) :) Tego sobie i Wam życzę :D

Gość gościana
ja pierniczę. wlasnie sprawdzam wyniki mojej morfo, moczu i tsh. i nie ogarniam. tsh 0.830 czyli to dobe, czy podwyzszone?? w sumie mam zaznaczone ze norma genrlanie wszystko mi wyszlo ze norma, jednynie ciężar właściwy moczu przy dolnej normie 1,015 mam 1,013... no i mam zaznaczone ze to nie norma.... jezu juz sie naczytałam, ze mam niewydolnosc nerek... kurde... nie sikam jak szalona ale tak z 5 razy na dzien to korzystam z toalety ;p chociaz bardziej przejmuje sie tokso, ale wyniki dopiero w pon, bo przyszłam w piatek :( no i na grupe krwi 4 dni robocze, ale wiem ze mam b+ a hivem i kiłą to sie raczej nie przejmuję. moj gin nie dal mi skierowania na cytomegalie ani na rozyczke ani na zoltaczke... jakiś swir ?:P mam sobie sama zobić ? chcyba [rzy nastepnej morfo poproszęo tą cytomegalie... rozyczki nigdy nie mialam ale bylam szczepiona.... kiedys:D

Gosciana u mnie gin zawsze rozkladal badania, zeby tyle kasy na raz nie wydawac. Co miesiac cos innego robilam. Jakbys miala nie wydolne nerki to bialko w moczu by ci wyszlo. Nic sie nie martw.

Anabella kiedy zaczynasz robić te testy? Ja chyba zacznę od niedzieli. Ja z Moim w zeszłym cyklu właśnie co dwa dni się przytulałam , bo też wyszłam z założenia, że tak będzie najlepiej. No cóż wtedy się nie udało teraz będzie lepiej.

wogole to sie pozale- padam na pysk! pol dnia w ikeii to juz nie sa wyprawy na moj stan, jestem zrypana i placzliwa a jescze rano mi krewpobierali-dlamnie to jest zawsze trauma:D mezu mi musial kurtke ubierac bo uciskalam rane;d;d;d

a co do seksow. my w szesliwy cykl to wlasnie pierwszy raz kilka dni pod rzad. a co :D ale zaczelsimy chyba od 12dnia i do 22dnia cos dzialalismy 12,14,16, 18, 19,21,22 chyba jakos tak tylko ja mam cykle 32-33dniowe, ale wydaje mi sie ze zaskoczylo w 22 dzien. wtedy mialmm moje humory ;)

mam bete!! 75,94. Nie za mała? lekarz wykluczył pozamaciczna ale czy to tak na bank? powiedział również ze macica jest gładka, ze niby po tym okresie? nie wiem co to znaczy byłam tak zaaferowana że nie pamiętam co on mi mówił. Dziś do południa miałam bóle jak na @ i mam co jkaiś czas śluz z zabarwioną krwią. Boję się:-(

Gość Maya07
Rybkunia ja poerwsza bete mialam 38.8 . . Wyglada ze u Ciebie jest ciaza tylko moze pozno zmajstrowana ;) np w okolicach @. Slyszalam kiedys w poczekalni u gina jak jedna dziewczynA opowiadala drugiej ze zaszla.w ciaze zaraz po okresie a wlasciwie na samej jego koncowce...

Gość jussio
Rybkunia nie znam sie do konca czy mala czy duza zalezy kiedy do zaplodnienia doszlo?! Jutro zrob jeszcze raz bete to bedziesz widziala czy przyrasta prawidlowo, to sie duzo wyjasni, a jak sie bardzo martwisz to idz jeszcze raz do lekarza, moze do jakiegos innego?!

Dziewczyny a takie pytanie- myslalam o sprobowaniu lubrykantów bo mam problem z suchością. Czy jednak nie utrudni to zajscia w ciaze? Nie oslabi jakos plemnikow? @ mi sie skonczyla wiec pora do dzialania:))

Gość jussio
buka wiem ze sa takie zele intymne ktore ulatwiaja droge plemnikom cos jakby taka imitacja sluzu plodnego;) tyle ze nie wiem jak sie nazywaja:( kiedys trafilam na taki temat gdzies na forum.

Buka przed zakupem żelu nawilzajacego dobrze przeczytaj ulotkę, bo wiem , że żele osłabiają plemniki.

TakaJa89 - ja zacznę tak koło poniedziałku(03.11) lub wtorku(04.11). Owulacja ma u mnie nastąpić około soboty lub niedzieli :) Zresztą jak mam dni płodne to czuje to po sobie, tylko trzeba się przyłożyć i trafić w owulację :D Jak się nie uda, to trudno i próbuje się dalej ;) Ile trwają twoje cykle??? Ja biorę pod uwagę zawsze ostatni cykl, bo jest najbardziej wiarygodny (tak mi polecił lekarz). Mój ostatni miał 30 dni.

buka- moze poszukaj jakichs aptecznych lubryantow bo takie durexa, to hmm...z tego co kojarze lipa, z reszta chyba kazda substancja ktora nie jest twoim sluzem nie przedluzy zywotnosci plemnikow. (tak mi sie wydaje/obilo mi sie o uszy) pij siemie i zainwestuj w wiesiolek, albo w dluzsza gre wstepna:)

Buka przed zakupem żelu nawilzajacego dobrze przeczytaj ulotkę, bo wiem , że żele osłabiają plemniki.

Gość Tygrysica81
Dziewczyny, ja się nie znam na temperaturach, idę na żywioł :) U mnie dziś 19 dzień cyklu więc teoretycznie powinno być po dniach płodnych. Przeważnie zaraz od razu po owulacji zaczynały mnie boleć piersi a teraz nic, cisza, więc albo taki przypadek albo... :) już się zaczynam nakręcać. W przyszłą sobotę powinnam dostać @ lub w niedzielę lub w poniedziałek. Mogłabym być w ciąży bo u mnie w pracy kiepsko się dzieje, nie wiadomo co będzie w przyszłym roku, poza tym latka lecą, w przyszłym roku 34 stuknie a mężowi 39 no i chciałabym "wyrobić" się z ciążą i jakimś odchowaniem do maja 2016 bo synek ma I Komunię a nie chciałabym być z brzuchem...

Anabella ja mama cykle 30-32 dniowe. No ale nie wiem jak u mnie z owulacją wiec zacznę wcześniej testy .

Gość słowianka89
Witajcie kochane :) Anabella moje cykle trwają mniej więcej 28-32 dni. Czasami jak mam dużo stresów, to cykl trwa max ok dni, ale to rzadkość. Chociaż pamiętam jak po ślubie cykl trwał 39 dni! - tyle wtedy stresów miałam z przygotowaniami i dlatego się przedłużył :) Rybkunia nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze i gratulacje :) ale zaskoczyłaś mnie z tym okresem... Czyli po tym jak doszło do zapłodnienia miałaś okres? Był jakiś inny? Gościana ja bardzo uwielbiam wyprawy do Ikei, ale faktycznie, trzeba spędzić tam cały dzień. Szczególnie uwielbiam ich kuchnie, są rewelacyjne!

Mayo07 bardzo mozliwe że w okolicach @ bo potem miałam krwawienie. słowianka89 no chyba tak, doszło do zapłodnienia i miałam @. Nie mogę dodzwonić się do lekarza. :-(

Gość słowianka89
Rybkunia nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze :)

Gość jussio
Slowianka a jak rozmowa z mezem?!

Dobry dzień! Spałam dzisiaj chyba do 15! Wstałam tylko siku i poszłam dalej spać :-P Wstałam na śniadanie dziecię moje po przedszkolu ha ha :-P żyć nie umierać! On nie wie co się szykuje myśli, że matula chora. Głaszcze mnie ;-) jest dobrze! Gościana Ty się wykończysz do tego porodu, jeszcze milion razy będziesz mieć pobierana krew, w szpitalu też! tarczyca ładna a siuski lekarz niech oceni ;-) nie szukaj bo ja szukałam miałam chroniczny stan przedzawaŁowy! Ja zrobię jakoś w tygodniu. Grupę krwi masz z karta czy bez? Ja miałam w 1 ciąży z karta to mi głupie mendy w szpitalu podczas porodu zabrały! Muszę drugi raz robić! :-/ nie cierpię tego szpitala! Gr dobrze, że już tam nie musze iść! Never! 🌻 Ratunku zaparcia mam straszne! Pomóżcie! 🌻 Radosna82 ładna ta temperaturka i mi też tak minimalnie rosła po tym spadku w 21 dniu ;-) aż doszła do 37.1 🌻 Jussio!!!! Cóż za głupia baba z teściowej! Moja też jak ostatnio od zmysłów odchodziłam powiedziała mi, że ona ma takie złe przeczucia ciągle o tym myśli stary kalafior! :-/ mój tata aż siny był jak się dowiedział, myślałam że ja rozniesie! 🌻 Ja też <3 chromowane aj ;-) Mój lekarz to ogólnie jak powiedziałam, że leżałam plackiem i ze włosy w łóżku suszylam i piłam na leżąco to miał taką minę hahahah doceniŁ moje zapobiegania ale jak zobaczył usg powiedział, że mi internet zabierze. Owszem mam leżeć dużo w ciągu dnia ale czasem mogę wstać hahaha. Co do wakacji z maluchem takim małym zależy strasznie dużo jakie dziecko przede wszystkim kolki nie kolki. Dać się pewnie da ;-) zobaczysz wyjdzie w praniu gościana!! ;-) 🌻 Mała kochanie ja wprawdzie cc ale miałam kolkę nerkowa i mnie przyjmowała w nocy lekara durna jak but ja ledwo mówiłam a ten debil mi pytania z kosmosu i polecenia " miednica do sufitu" brzuch ogromny, przyszedł lekarz chirurg i mówi pani doktor " pacjentka ma ból podobny do łamania kości niech jej pani da spokój po kroplowce ja pani zbada" Konwal jeden nie ma to jak niedziela noc i izba przyjęć :-/ Słowianka Anabella Ryby ogonek do góry żadnych tabletek po prostu spontan ;-) mężowie są czasem tacy niedomyslni...🌻 Rybkunia!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z Tobą! To musiało byc jakoś niedawno bardzo! :-D Buka lubrykanty tylko naturalne z apteki żele nawilżające :-) Pisałam ten post z przerwa na sen zaczęłam po 16 zaraz hahahah kocham ten stan :-D