Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gość Radosna82
Tak tak cisza bo kafe nie chce puszczac postow. Glowa dalej mnie napierdziela... moze to jednak jakis znak ;P

Gość mamczitka
Eh próbowałam wstać szału nie ma! Mega rozbicie i jakaś taka kluska! Czuje jakby mi głowę taka czapa cmiąca kryła.. Okropne uczucie! Wróciłam do łóżka.. Palmers mam ten okrągły do brzucha czekam na ten do całego ciała bo mam nowy dla normalnych kobiet, nie tych z fatamorgana w ciąży :-P ale ma długą datę wiec schowam na przyszły rok! Kupiłam sobie też worek majtek w primarku :-P bo same takie posiadam nie nadające się do wkładek :-P Jutro już nie ma bata jadę na badania! Chociażby świat się walił! Wstaje i wyjdę do ludzi pojadę do maka na tosta z szynka wypije cappuccino będę normalnym człowiekiem :-D 🌻 Na razie jednak nadal wrak... Trudno :-( później spróbuję wstać i dalej się próbować ogarniać! I forum też ogarnę! 🌻 buziaki

Faktycznie jaka cisza już myślałam ,ze jak wrócę to znowu będzie poemat do czytania a tu zaskoczenie.My właśnie wróciliśmy z bilansu 2 latka bo poprzednio młody się rozchorował i nie poszliśmy.Masakra ryczał jak bób jak tylko zobaczył panią pediatrę to histeria jakich mało nigdy go w takim stanie nie widziałam aż wymiotować chciał :( Ale jak go już po wszystkich badaniach ubrało to było normalnie rozmawiał z nią i w ogóle ale tak na dystans. Co się wstydu najadałm to szok.Normalnie jak jakiś nawiedzony :P

Mała hehe dobre :D Mamczitka też uwielbiam tosty z maka, tylko zawsze kupuję te z boczkiem :P Mąż się ze mnie śmieje, że ja nie jem prawie w ogóle mięsa, a w maku to boczek wcinam :P

Gość gościana
siemano dziewuszki!!!! ja dzisiaj aktywna jak nigdy. wstałam, rzyganko, sniadanko...a pozniej..uwaga uwaga... 1,5 godzinny spacer zpsem ołjeaaaaaa, nastepnie lepiłam pierogi z teściową- ze szpinaczkiem mniam mniam, pozniej ogarnełam chatę no i jestem:D Radosna- czekanie na testowanie/okres to byly najdluzsze dni w moim życiu... katorga jakaś... mamczitka- ja mialma kiedys maslo, ale ne do brzucha, tylko chyba do calego ciala, albo szata graficzna byla inna bo opakowanie bylo biale, a samo maslo mialo zolty kolor i bylo konsystencji masla, albo moze ciut bardziej zbite nawet bylo, dla mnie to juz bylo za wiele, wolałam ten bodylotion dla ciążowek i ujedrniajacy tez z pompką, z takich tlustych maseł to uwielbiam the body shop, kocham ich zapachy i to jak nawilzają:D aa i fajne sa tez masla na zrob sobie krem, te takie czyste nierafinowane, shea, albo olej babassu, i maslo avokado, nie sa drogie no i 100% naturalne:D przynajmniej u mnie sie sprawdzaja fajnie:)

Mała2- spoko, ja podobno jak mialam 5 lat ugryzłam doktorka w reke, bo chciał mnie zbadać, a ja przecież juz miałam BIUST i sie wstydziłam ;d a pozniej skopałam jego wieszak, tak zeby odreagowac;)

mamczita, znam ten stan... mnie to juz wpedza powoli w depresje, bo sama sie napedzam, ze jestem beznadziejna i przespie pol zycia, a drugie pol przegnije na sofie, ale coz..nieraz trzeba:D:D:D ja sobie tlumacze, ze robie to dla dobra dziecka hahah:D:D:D

Dziewczyny korzystajcie na maxa z tego błogiego lenistwa bo za dobry rok i dalej będziecie marzyc aby pospać chodź do 7 albo 5 h ciągiem albo po prostu usiąść w fotelu i poczytać itp nie masz szans a jak będziecie miały takiego ruchliwego diabełka jak ja co nawet jak na wc siedzi to musi sie kręcić i wiercić to długo tego stanu nie doczekacie :P Ja ja bym sobie poleżało po południu chodź 10 min bez wstawania bo co chwile coś broi albo coś chce :P

Mala ma racje trzeba sie wyspac na zapas, bo potem spanie to towar deficytowy :) Ja wlasnie jade na ang. Nic sie nie przygotowalam i nie wiele kapuje bo glowa nic nie odpuszcza.

A ja właśnie wszystkie pary moich butów jesienno-zimowych spryskałam impregnatem i śmierdzi w całym mieszkaniu :o Aż na klatce czuć :P

Radosna dasz radę, najwyżej będziesz improwizować :P A ja dziś złapałam jakiegoś doła. Nie wiem, chyba to jesienna depresja :P Zaczęłam oglądać wózki, łóżeczka, kocyki, ubranka dla dzieci i kobiet w ciąży... i tak sobie pomyślałam, po co to robię i że tylko niepotrzebnie się nakręcam.

Gość antoninkar
Witajcie!!!! oj nie wiem od czego zacząć,zrobiłam dzisiaj test,bo strasznie kołowata jestem, zakręcona i wyszły dwie krechy,może nie od razu,ale do 5 minut tak jak odczytuje się testy, robiłam najpierw testem nord, potem zrobiłam pepino ,bo nie wierzyłam i też coś bladego jest, natomiast na amilu nic nie ma,ale mógł być mocz rozcieńczony,bo to dwa robiłam z jednego moczu, a ten drugi jak trochę wypiłam wody, zgłupiałam totalnie, może to testy zwariowały, rano powtórzę tym pre-test ponoć najlepszy,bo w sumie do terminu jeszcze 3 dni i mogą wychodzić chyba takie cienie, miałyście tak???? Mamczitka a tobie jak test wyszedł taki cień czy od razu kreska????

pytam,bo nigdy takiej krechy nie było, ona na tym nordzie jest najbardziej widoczna, tyle,ze bledsza od kontrolnej zgłupiałam totalnie, czekam do piątku, potem powtórzę i zobaczę,bo 2 dni przed @ powinien wyjść już.

Gość słowianka89
Antoninka dwie krechy to dwie krechy :) Gratulacje :D :D

antoninkar kopnąć Cię 2 kreski to oznaczają tylko jedno a ty jeszcze się pytasz :p !!!Tylko ci gratulować!!!!! :)

antoninkar testy są do d**y i nawet jak sa blade kreski to beta pewnie będzie koło setki:D. Super, gratulacje!!. Radosna mi tez się wlecze czas do @. Teraz mi jeszcze muszę brać tego dupka i zrezygnowałam ze starań w tym cyklu. Tak sie boję, że znowu będzie taka sama sytuacja, że znowu dojdzie do mikroporonienia. Może coś ze mną nie tak?:-( eh....

Rybkunia bądź dobrej myśli :) Podobno takie mikroporonienia zdarzają się bardzo często i zazwyczaj kobiety nawet nie wiedzą, że były w ciąży. Głowa do góry :)

rybkunia nawet tak nie myśl takie rzeczy niestety się zdarzają.I nie powinno to wpłynąć na kolejną ciąże.Wiem bo jak ja była w 1 ciąży to moja dobra kumpela też była razem ze mną cieszyłyśmy się ,ze mamy terminy z różnica 3 dni a tu masz jej w 6 tygodniu poleciało lekarz powiedział ,ze po prostu tak bywał ,ze najwyraźniej zarodek nie był dobrze wykształcony.Tak mi było źle , bo ja sie cieszyłam swoim stanem a ona no cóż wiadomo.A tu masz po 1,5 miesiąca była znowu w ciąży i nadal byłyśmy razem w ciąży .Ten sam rocznik i dzieciaki do tej pory są bardzo zżyte :)

Proponuję aby dodać do naszej tabelki w którym cyklu starań udało się zajść w ciążę naszym ciężarówkom :) Co Wy na to?

Mala2 mi sie okres przestawil i mam miec 20.11 dopiero wiec daje Ci fory!:) Kurcze za tydzien przyjeżdżają moi rodzice oglądać nasze mieszkanie. Wyobrazalam sobie w poprzednim cyklu ze im powiemy wtedy ze beda dziadkami. Niestety musimy poczekac, ale wiem ze sie doczekamy!:) Na razie jestem twarda ale boje sie ze po owu bede swirowac i robic 5 testów dziennie! Pamietajcie zeby mnie ogarnąć:)

Gość melisa 26
Czesc dziewczyny;) u mnie zero objawów ciąży.. ..mysle ze sie znów nie udalo ;( no ale czekam....jeszcze 5 dni do @ zobaczymy co będzie;)

Gość melisa 26
Antoninkar gratulacje ;)

melisa ale to nie żaden dowód ,że sie nie udało ja w 1 ciąży tez nie miałam żadnych ale to żadnych objawów po za rosnącym brzuchem i kg niestety :( to nic.Dopiero w 6 miechu opuchnięte nogi(ale to moja zmora zawsze tak mam bo wola mi się zatrzymuję) i 2 tygodnie przed terminem miałam lekko zgagę a tak nic z typowych przypadłości ciężarnych.

Antoninka mi właśnie jedyny który nie wyszedł to amil!!!!!!!!! Na pepino też taki blady blady blady!! :-D Jutro sobie odpuść i zrób za dwa dni z majka z rodziny zastepczej pretest!

No i oczywiście gratuluję! :-D Niedługo Cie będzie mulić z nami :-D musi być sprawiedliwie co nie :-D

Gość melisa 26
Mala2 ja to wiem bo w pierwszej ciąży tez nie miałam żadnych objawów ale tak sobie wmawiam ze skoro nic mnie nie boli nic nie czuje to się nie udalo. Chyba jutro zdobie tescik ;)

Meliska jak Cie kopne! Może jesteś bezobjawowa ciesz się! Bo mi już objawy bokiem wychodzą! Boje się czy cukrzycy nie mam :-( cały czas tak słabo się czuje!

Dreszcze mam trzęsą mi się ręce :-( jak zjadłam przeszło a potem znów :-( nie wiem co to :-( marzy mi się kurtki i buty zobaczyć! Pójść do sklepu! :-(

słowianka to prawda, gdyby nie te plamienia pewnie nie byłabym świadoma. Mała dzięki kochana, ale te myśli mnie prześladują, że znowu będzie to samo.... Eh... Może mi przejdzie:-). Też jestem za tym, aby do naszych ciężarówek dodać cykl w którym zaszły w ciąże, bo nieraz chce sobie przypomnieć, ile kto sie starał a ty nie mam danych, a szukać to za długo. Jedynie pamietam ze Aluska za 13 zaszła:D. W ogóle, to gdzie Aluska? hallooo:>

Gość TakaJa86
Antoninkar no w końcu jakaś dobra wiadomość w tym tygodniu! Gratuluje! Mała2 jak dlugie Ty masz cykle?? W którym dniu cyklu test owu pokazał te dwie kreski? U mnie cały czas jedna kreska na owulacyjnym.