Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Mała2 tez poprosze o wpis, co trzeba podac? myślalam że temp wzrasta w czasie owu lub zaraz przed nią... Mam niezbyt regularne cykle i nigdy nie przeczuwam owu-objawów i wogóle. Jak juz któras z koleżanek pisala też mam na celu zajście w ciąże do końca roku.

Dziewczyny lapie mnie przeziebienie i chcialam aspiryny wziac musujaca a tu czytam, ze moze powodowac wady plodu... no i herbata z miodem i cytryna mi zostaje do czasu wyjasnienia... masakra. Wykoncze sie.

marzaMIsieDWIEkreski robiłam w poniedziałek i wyszedł negatywny... może było za wcześnie tak sobie pomyślałam, ale jakoś nie mam już nadziei.

Dziewczyny do tabelki potrzebny wasz wiek,cykl który sie staracie,które to bedzie wasze dziecko i na kiedy ma być@ . marzaMIsieDWIEkreski spoko juz poprawiłam na poprzedniej str jest uaktualniona :) magdalenakak na kiedy masz przypuszczalnie @ i które maleństwo??

Magdalenakak po pierwszej laparo w ktorej usuwali mi pozamaciczna czulam sie jakby mnie czolg rozjechal;( podejrzewam ze psychika tez miala na to duzy wplyw ale fizycznie to nawet nie moglam sie sama wykapac pod prysznicem tylko maz mnie myl:) A przy drugiej laparo diagnostycznej nic mi nie dolegalo nawet sie smialam nastepnego dnia ze bylabym w stanie troche pofiglowac;) nawet rany mnie nie bolaly;)

Gość marzaMIsieDWIEkreski
lilly90 no coś Ty nie trać nadziei :) podobno powinno się robić test w pierwszym dniu spodziewanej @ no i z samego rana także czekamy ;) dziękuję za umieszczenie mnie w tabeli na odpowiednim miejscu :)

Uff , kolejny ciężki dzień w pracy, następnie zakupy i w końcu mogłam zasiąść do poczytania was , podjadając czekoladę ehhhh i dupa znowu urośnie buuuuuuu. Niestety figurę odziedziczyłam po tatusiu a on misiem był i jest, czasem mi się wydaje , że większą część życia byłam na diecie..... a w pracy mam koleżankę co potrafi zjeść więcej niż niejeden facet a szczuplutka jest jak szprotka chyba dobre geny odziedziczyła.

marzaMIsieDWIEkreski a masz jakieś objawy? jeżeli już się pytałam to sory, ale już nie pamiętam czy się pytałam Ciebie czy nie :P tracę nadzieję ponieważ podbrzusze mnie nie boli :P a to bardzo dziwne! :(

TakaJa86 ja też ma taką koleżance co je więcej niż nie jeden przeciętny facet a w tali ma chyba tyle co ja w jednym udzie ;) Widzę,ze mamy ten sam problem całe życie na diecie :( Teraz też niestety ,ale już 3 dzień i trzyma się kurczowo planu diety i ćwiczeń też nie odpuszczam :) Bo ostatnie 2 miesiące pofolgowałam sobie i to ostro.Trzeba było wrócić na ziemie aby nie zniweczyć pół roku walki i tego co już osiągnęłam :)

Ja już w łóżeczku, z laptopikiem i herbatką. Na stoliku nocnym stosik książek czekających na swoją kolej. Synek śpi. M też pewnie zaraz uśnie. Piersi coraz mniej bolą czyli @ pewnie się czai już za rogiem. Pewnie mnie jutro dopadnie :P

lilly90 właśnie nie mam objawów! co miesiąc się ich dopatrywałam i zawsze "coś" czułam ... a teraz tylko wielkie i obolałe piersi :( ale to może być też zapowiedź @... tylko niepokoi mnie lekki wyciek z sutków - nigdy nic takiego nie zaobserwowałam u siebie - czytałam, że to jest związane z wysokim poziomem prolaktyny

Mała na jakiej diecie jesteś teraz? Dieta sprawdzona czy po raz pierwszy próbujesz?

marzaMIsieDWIEkreski nie ma co gdybać czekamy na @ i tyle. Ja nie robię testu, bo nie chce mi się już patrzeć na tą jedną | ...

TakaJa86 taj jestem na diecie która stosuje już od stycznia ale od lipca zakos trochę ją odpuściłam bo to wakacje,a to grille u znajomych itp a teraz wróciłam na nowo.To dieta ułożona przez dietetyka. magdalenakak masz już swoje miejsce w tabelce jest stronę wcześniej gdyby co :)

a no właśnie :) dobrze, że organizuję przyjęcie w sobotę, przynajmniej mam czym zająć głowę ;) lilly90 koniecznie się jutro odezwij 3mam kciuki :)

marzaMIsieDWIEkreski na pewno się jutro odezwę :) chyba uzależniłam się od tego forum :)

marzaMIsieDWIEkreski a jeśli chodzi i tą wydzielinę z sutków u Ciebie, to coś mi się zdaje, że to może być to coś na co czekasz, ale nie mówię głośno co, bo nie chcę zapeszać ;)

Lilly90 właśnie zwatpilam w to ze uda mi się nie robić jutro testu heh :-)

Lilly90 obys sie mylila, mam nadzieje ze @ nie nadejdzie w tym miesiącu :-) z testem zobaczymy, w razie czego napisze co i jak :-) to do jutra :-*

MarzaMisieDWIEkreski , Lily 90, Tygrysica i Jussio czekam na wyniki waszych testów:)

Cześć wam :) wstałam dziś z zamiarem testowania, ale jednak zrezygnowałam... Nie wiem dlaczego, jakoś tak się boje zobaczyć ta jedną | ... @ jak na razie brak

Hej, ja już całkowicie zrezygnowałam, czuje już powoli brzuch i tempka spadła o jeszcze jedną kreskę.. nie mam wątpliwości, będzie trzeba zacząć od nowa.. najgorsze to nakręcanie :/ Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny :)

Gość słowianka89
Hej kochane :) Witam nowe staraczki. Właśnie wracamy z mężem od rodziców, bardzo miło spędziliśmy u nich czas, ale trzeba już wracać :( Pocieszam się tym, że już nie długo święta i znowu przyjedziemy do nich. U mnie 15 dc. Zastanawiam się nad zakupem testów owulacyjnych jak w tym miesiącu nic nie wyjdzie, ale muszę przyznać, że mój mąż bardzo przykłada się do staranek i już sam ten fakt jest dla mnie pocieszajacy :)

Hej Dziewczynki!!! Tygrysica ja juz wczoraj testowalam i nic z tego:( tylko jedna krecha:( i nawet najmniejszego sladu drugiej:( Dalej mam wisielczy humor😠 PMS daje o sobie znac:( Radosna jak u ciebie sytuacja??

Gdzie moj post?? Jak myslicie 15 dc to juz raczej za pozno na testy owu? Uzywala ktoras tych z rossmana, dobre sa? Ile jest tych testow i za ile?