Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gość słowianka89
Radosna no bo tak :P Wcześniej dopatrywałam się cienia cieni na teście ciążowym, a tutaj druga kreska jak byk :P tylko że jaśniejsza, czyli negatywny?

Wg moich dlugosci cykli to dzis powinnam dostac. Wg gina tydzien temu (wypomne mu to na wizycie, ze nie prawde mowil :P ). Mnie juz od czasu do czasu brzuch pobolewa, wiec napewno @ sie zjawi.

Gość Lilly90
Ja to bym się cieszyła gdyby mnie brzuch bolał, bo tak miałam w cyklu kiedy zaszłam w ciążę, a teraz to nic mnie nie boli a @ tez nie ma... :/

Lilly a testowalas juz czy nie? My tu mialysmy silna wole cwiczyc, ale jakos marnie nam idzie.

Radosna ja ćwiczę codziennie po 45 mi :) !!! Dieta też nadal trzymana nie daje sie pokusą jak na razie ;) dzisiaj to 3 różne obiady były :) Dobrze ,ze jestem w domu to mogłam poszaleć :P

Gość magdalenakak
A jak myslicie... Dni plodne zaczely mi sie wczoraj, maz wyjezdza jutro wraca w niedziele, jest jakas szansa ze sie uda? Od kilku dni strasznie przezywam to, ze gdyby udalo mi sie zajsc w ciaze tak jak chcialam to wlasnie w listopadzie zostalabym mama...

magdalenakak ja w pierwsza ciąże zaszłam 3 dni przed owu a wiem bo było tylko 1x taki strzał w 10 .Chyba ,ze owu była w innym dniu bo wtedy to nie bawiłam sie w żadne sprawdzanie.A żołnierzyki podobno potrafią żyć do 5 dni wiec zawsze jest jakaś szansa.A kiedy powinnaś przypuszczalnie mieć owu?

Magdalenka to probujcie dzisiaj i mozecie jeszcze jutro nawet rano :) Dziewczynki i mnie coraz wiecej tego brazowego sluzu - to @ sie chyba rozkreca :(

Ja juz znam przyczyne malej liczby nowych fasolek.... nasze ciezaroweczki nie przesylaja zadnych fasolkowych fluidow dla nas starajacych sie...bo przeciez wiadomo, ze ciaza aie mozna zarazic :P

Radosna teściowa pytała się mnie czy na weselu głaskałam kuzynkę męża po brzuchu (była w ciąży tzn jeszcze jest :) ), bo druga kuzynka własnie tak zrobiła i też jest w ciąży :D Zaszła zaraz po naszym ślubie. Czyli ciążą można się zarazić :D Zastanawiam się nad tym testem owulacyjnym, wyszedł niby negatywnie, bo ta druga kreska trochę jaśniejsza i nie wiem, czy zrezygnować dziś z przytulanek czy nie... Jak radzicie?

słowianka działaj!!:D ja jestem w 2dc. Eh chciałabym żeby to był ostatni miesiąc starań

Rybkunia dziewczyny pisały, że jak przytulanki są za często, to plemniczki są osłabione... I sama nie wiem. Test owulacyjny z jaśniejszą drugą krechą... Z drugiej strony nie chcę niczego przegapić :P

Radosna ale w ciazy tez brzuch boli jak na @:D a ja czekam na @ jak na zbawienie, zamowilam juz testy owu i cizaowe i zaczynamy od nowa:) wiadomo , jeszcze w pon wizyta u gina, ale mam nadzieje, ze to formalnosc:)

Gość Bajkaanna
Rybkunia czyli ja dziś w 1 dc i też zaczynam od nowa, i tym razem chyba wcześniej... może od 6 dnia, bo w sumie to nigdy nic nie wiadomo... Może te święta będą inne?? Tymczasem próbuje się wziąć za sprzątanie, ale już jest ciemno i mi sie nie chce, ehh co za leń ze mnie tej jesieni...

Gość jussio
TakaJa wg mnie to owu mialas 1-2.11 pozniej masz ksiazkowy skok o wymagane 0,2C i wydaje mi sie ze to nic takiego ze tempka dalej nie rosnie najwazniejsze ze nie spada:)

bajkanna ja nie dopuszczam inne mozliwości niz prezentu na święta w postaci ciąży... Chce wierzyć, że mi się uda, ale tak sie boje kolejnego rozczarowania... masakra Słowinka niby tak, ale to byś musiała się przytulać dzień a za dnia albo kilka razy dziennie, a nie sporadycznie...

a poza tym bajkana ja po okresie co 3 dzień, a tydzień przed płodnymi do końca co drugi... :D

czyli dajmy na to, że @ kończy sie 6 dc to lecimy z koksem 8dc, 10dc, 12 dc, 14dc, 15 dc, 16 dc, 18 dc, 20 dc, 23 dc :) :) Jak ostatnio miałam 28 dni, to owu miałam 15 dnia, a jak mam 27 dni teraz to owu powinna być też 15 dc czy wcześniej??

Rybkunia właśnie czytałam, że z tymi przytulankami co drugi dzień to mit i nawet im częściej tym lepsze nasienie... Oj dobra idę na żywioł :D

Gość Maya07
Hej :) to ja wpadam zarazic was swoimi ciazowymi fluidami i to podwojnymi !:-) czytam was dziewczynki ale nie pisze bo jakos weny brak. Wczoraj zaczelam 8 tydz i od 3 dni mdlosci mdlosci i jeszcze raz mdlosci. plamienia ustaly i ogolnie czuje sie ok. za niedlugo lece wkoncu do meza ;) Zycze samych 2 kreseczek na testach oczywiscie ciazowych ;-)