Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościana

sa tu jakies staraczki na 2015 :)???

Polecane posty

Gość gość
ile razy jeszcze kafe się zawiesi?!

Gość gość
To już nie jest zabawne :O

Do ginekologa jakoś za tydzień . Jeszcze się waham na jaki dzień się umówić.

Gość jussio
Jeju dziewczyny nie nadazam dzis za wami:( wiec przepraszam ze tylko o sobie;) Obiecuje ze sie poprawie;) Antoninkar ty mie nie strasz nadzerka bo mam nadzieje ze nic takiego mi sie nie zrobilo, a przynajmniej 3 miesiace temu nic nie mialam. A jak szybko to "rosnie" czy sie robi, ta nadzerka? A jesli chodzi o to wyplywanie "po" to sam fakt ze mi wyplywa to mnie nie martwi bo zawsze tak jest:P , z reszta juz przerabialysmy ten temat;):P:D tylko zmartwilo mnie to, ze ta sperma byla zaróżowiona:( a tak nigdy nie mialam:( Na szczescie to bylo jednorazowe i caly dzien bylo juz czysto:) a brzuch bolał tylko rano teraz jest juz ok. Mam nadzieje ze to jednak plamienie owulacyjne;) Buka i Slowianka testujcie!!!! Bo sie niecierpliwmy:)

Gość 2kawy
Buka. Podziwiam silna wole. Czekamy na info z niecierpliwoscią i pozytywna nadzieja !

Wy kusicielki! Jestescie niemozliwe!:D JUTRO zatestuje-jestem twarda:)) Ostatnio dostalam opiernicz za robienie testu po poludniu więcteraz foch i będzie rano:D:D

Gość ewelka_898
a ja wlasnie smieje sie sama z siebie:) gdybym miala jakikolwiek test w domu to na bank juz bym sobie zrobila...a tu jeszcze tyle dni do @ wiec chocby nie wiem co to i tak nie ma szans zeby cos wyszlo. Czy ktoraś z Was też ma bóle w podbrzuszu po owulce?? Co to może być??

Gość ewelka_898
BUKA moze jednak skusisz się żeby zrobić teraz?? :)

GoscInka rozumiem Twoje zniecierpliwienie ale to już rób codziennie jak nie wytrzymujesz ale z pierwszego sikania. Bo tak to już zupełnie tracisz pieniądze bo to wiadomo ze nie wyjdzie nawet jeśli Ci się udało.

Gość gośćInka
właśnie robiłam porządki i znalazłam dwa testy ciążowe z pierwszej ciąży jak tylko na nie spojrzałam to mi się gęba uśmiechnęła, schowałam je na pamiątkę, mała rzecz a tak cieszy

Ja to myśle ze te bóle po owulacji to jest stres i nakręcanie się. Normalnie nie zwróciłabys na to uwagi nawet. Sama ciagle coś czuje ale to nic nie znaczy bo @ przychodzi jak zwykle

Gość gośćInka
nie wiem jak się powstrzymam, ale spróbuję zrobić z jeden dzień przerwy i najwyżej rano w niedzielę, najgorsze jest jak się mija po drodze do pracy aptekę albo ma się testy w domu to tak korci...

Jeju dziewczyny testujcie juz bo umieram z ciekawości :) u mnie dziś 2 dzień test owulacyjny pokazał 2 kreski ale robię dzień przerwy od przytulanek i jutro dorobię :P jak myślicie czy mam tak zrobić czy dziś tez trochę męża pomęczyć przed snem?

lilly mi wczoraj gin mówił ze codziennie nie ma potrzeby i co dwa dni to zupełnie wystarczajaco i nic jajeczka nie ominie :)

2kawy dziękuję za odpowiedź uhhhh to dobrze. To dziś odpuszczam bo szczerze to nie mam już siły. Jeszcze musze ciasto upiec bo jutro szykuje przyjęcie urodzinowe dla znajomych :)

Gość antoninkar
Jussio ja Cię nie straszę, to wcale nie musi być nadżerka skoro byłaś u ginekologa to pewnie by Ci powiedział po badaniu.Może owulacje miałaś, niektóre kobiety lekko krwawią podczas owulacji, nie wiem jaka może być przyczyna,bo może być ich wiele jak np. otarcie podczas seksu.

Gość słowianka89
Dziewczyny dlatego ja nie mam testu w domu i mnie tak nie korci :D ale coś czuję, że @ będzie, więc czekam :)

Hej kobitki :) Lilly oczywiście w pon zaraz ci wiek zmienię ;) Pierwsza babka co o wieku lubi napominać :P Co do tego zabarwienia krwią jak dla mnie to może być tak jak dziewczyny piszą związane z owu.... Widzicie wam testy nie wychodziły a mnie wyszły i co ciąży brak wiec ja się na nie obraziłam i jeszcze muszę sie głęboko zastanowić czy dać im kolejną szanse za pół roku na poprawę (zostało ich 30szt) wiec chyba odpuszczę im i dam kolejną szanse :P Co do płacenia u gin ja była tylko 2x prywatnie w 1 ciąży(bo na nfz chodziłam) i za wizytę wziął 70zł razem z usg :) Ale nie wiem jak to było by gdybym była cała ciąże u niego ale sądzę,że tak samo bo co za różnica czy byłam 1x czy co miesiąc. Co do testów to ja też mam schowane :) pępuszek i z szpitala tasiemkę ach rozczulają mnie one a synem ma dopiero 2 latka a co dopiero jak bedzie miał 18 :) Kupiłam sobie nawet do nich taką słodka torebeczkę z maluszkiem w wełnianej niebieskiej czapce na golaska :)A pępowine schowałam w pudełeczku od mojego pierścionka zaręczynowego.Bo ja to taka sentymentalna jestem :) Inka trzymaj się co nas nie zabiję to nas wzmocni :) Jeszcze im pokażesz gdzie ich masz jak rzucisz L4 :) Kurczę dziewczyny byłam dzisiaj na mieście u siebie bo nie chciało mi sie na markety śmigać aby kupić sobie jakiś ciuch bo jutro na roczek idziemy już dawno takiego szajsu nie wiedziałam albo cienkie to ,że firanę mam grubszą i drogie a badziew albo wszech ogarniający owersize no tak jasne ta co nosi roz.36 w to wejdzie i ta co 46 też musi wg producent .Masakra nic porządnego albo jakieś mega młodzieżówki albo dla starszych pań wkurzyła się i nic w końcu nie kupiłam :( I z tej złości poszłam na solarium aby poprawić sobie humor(z rok czasu nie byłam)i co jeszcze gorzej jaka stara taka głupią spiekłam sobie dupsko wyglądam teraz jak te małpy z tymi czerwonymi zadkami ;)Ach nie dosyć ,ze w jakimś starym ciuchu będę musiała iść to jeszcze z bolącym kuprem ;)

Buka kochana, ja bylam w obliczen od 1wszgo dnia okresu w 8tygodniu, i serduszko juz bylo. wczesniej balam sie isc, bo bym umarla z nerwow jakby mi powiedzial ze jest zarodek aleserduszka nie ma, poza tym musialmbym bulic za druga wizyte..no to wolalam poczekac:)

A ja byłam właśnie u siostry i dostałam kilku bardzo mocnych skurczów macicy. Mam 18 dc i myśle ze to było właśnie odrzucenie jajeczka :( :( takie bóle jak porodowe ze aż mnie w pół zginęło. No kicha :(

Dobrej nocy. Jak tylko wstanę to chce Buka widzieć co tam wyszło :)

Gość gościana
MALA2 mam to sano. Dola mozna zlapac z tymi ubrabiami..udziemy ba chrzciny na piczatku grudbia...niv nie mam, na swieta nic nie mam, w styczniu jakas impreza mojego meza, ma byc z zona i stroj wieczorowy..no kur. . Nie mam:D pozniej znowu chrzciny a w lutym wesele. .. ja pierdyle .....skad ja na to kasy nabiore? Najgorsze jest to ze pewnie tych kiecek nie wloze juz wiecej bo pid rozmiar brzucha bedde mudiala kupic...i gdzir ja kupie leganckie kiecki nie jak dla starej baby ale dla ciazowki..... kusi mnie zamawianie z asos'a ale ja wiem jak te ciazowe ubrania beda wygladac... kuzwaaaa... polecacie cos?? Nie przypuszczalam ze to powiem ale nie awidze zakupow:/ Poszlabym na solareeee o jezuuuu juz tesknie za opalonym kuprem;)) Z innej beczki.... macie juz snieg??? Bo ja nie:( Maz mi piwiedzial ze mikolaj chyba do mnie w tym roku nie dotrze bo sbiegu nie zapowiadaja do tego czasu hehehe.... noo juz, na pewno;p

Gość matulaXXX
mamusie wcześniaków czy posuwacie bachory ich własnym kałem w usta ???

Mała to mi też zmien wiek na 25:D bo szkoda żeby potem wklejać tabelki znowu:P. Wiedziałam że starania "zawiesisz" do owu:D Jussio ja mam nadżerkę, ale ona będzie do usunięcia dopiero po porodzie. Wiele kobiet ją ma, a u młodych tylko sie ja obserwuje. 2kawy a przypomnij kiedy miałas owu i ile dpo dostałas tych skurczy?? to faktycznie może byc odrzucenie zarodka???

Miałam we wtorek czyli 14 dc. Szczerze to nie mam pojęcia czy tak moze być. Takie mam subiektywne odczucie :) bo niby skąd takie moce skurcze?

Ja jak byłam w ciąży to kupowałam ubrania firmy 9fashion. Sa bardzo dobrej jakości i super wygodne, wiec nie musiałam mieć ich nawet tak dużo. Jeśli zajdę drugi raz to na pewno tez coś u nich kupie.

Gość ewelka_898
Buka gdzie jesteś z tym wynikiem???????:)

Hej dziewczynki. Kolejna ciężka noc, nie wiem co chodzi ale od jakiegoś tygodnia źle sypiam i często się budzę. Dzisiaj wieczorem idę na kabaret i mam zamiar pośmiać się za wszystkie czasy.