Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia_lodz

Lipocare opinie

Polecane posty

Gość gość
Witam Jak setki innych naiwnych dałam się naciągnąć oszustom kupując Lipocare. Przy zamówieniu konsultant powiedział, że jest to lek, że mają zgodę Ministerstwa Zdrowia. To co otrzymałam, to 2 buteleczki z jakimś sproszkowanym s**tem. W kopercie była również gwarancja zwrotu, oczywiście bez żadnych danych podmiotu sprzedającego. Według strony przesyłka jest gratisowa, a to nie jest prawdą koszt 9,99. Na opakowaniu nie ma składu leku, żadnej polskiej ulotki !!! Przesyłka nadana z adresu : B i o c a r e Dominikańska 9 02-738 Warszawa. Na mapach nie widać budynku pod tym numerem. Zastanawiam się gdzie zgłosić tę sprawę ???

Gość gość
bark słów oszuści i tyle przytyłem 4kg przez miesiąc

Gość gość
wszystko super,pięknie,ja tez zamówiłam ale co z efektem jo-jo? czy ktoś cos może na ten temat już powiedzieć? bo to chyba jest największy "wróg "odchudzania bynajmniej mój

Gość gość
No jak może być efekt jo-jo jak preparat nie działa!!!

Gość gość
Zaniosę to świństwo do sanepidu, bo ja nawet tego nie zamierzam brać. Jestem wk..... jak cholera, zapłaciłam jakiemuś frajerowi za być może proszek z bambusa albo innego dziadostwa.

Gość gość
Ludzie! 18 kg w miesiąc? Przecież to wręcz niezdrowe nawet gdyby było możliwe z tym gów.em. Od razy bije po oczach ściemą. Naprawdę nie bądźcie tak naiwni. Na stronie tego specyfiku jakiś naiwny liścik z dwoma fotkami (przed i po). Na stronie "zamiennika", który jak podają nabrani dostali zamiast zamówionego środka, jest taki sam list z tymi samymi zdjęciami, tyle że autorka listu ma już inne imię.

Gość gość
dziękuję ,bo mało brakło a wydałabym 300zł.ciekawe ile ludzi oszukali ?

Gość gość
gdzie mozna kupic te tabletki ?

Gość gość
Ciekawae ile płacą za krytykę???

Gość gość
Ja kupiłam i nie żałuję! W 3 tygodnie schudłam tylko 2,5 kg i nie wiem czy dalej będę chudła i ile, ale jedno jest PEWNE! nie szaleję tak za słodyczami jak przed tem i jem zdecydowanie mniej, najadam się mniejszymi porcjami. Apetyt zmniejszył mi sie dopiero po 10 dniach brania tych tabletek. Dieta MŻ, owszem, napewno skuteczne ale nie wszyscy mają silną wolę. Co się tyczy ćwiczeń to nie każdy może ćwiczyć, Ja mam chory kręgosłup i nie mogę! Od kilku lat borykam sie z nadwagą, przeszłam przezn kilka róznych diet: Dukana, Dieta bez Węglowodanów. Miałam specjalna dietę przygotowana przez diabetyka i owszem, chudłam ale potem był efekt jojo. Dzęki ty wszyskim "zdrowym dietom" ważę 27 kg wiecej niz 5 lat temu. Odchudzanie zaczynałam od 5 kg nadwagi. Nie ma cudów jesli ktos ma tendencje do tycia, dlatego wierzę że naukowcy w końcu znajdą skuteczne medykamenty na nadwagę, tak jak kiedys wynaleźli antybiotyk. Niech będzie ze zaliczam sie do tych naiwnych, ale to mój portfel i moja sprawa i będe szukała pomocy w srodkach farmakologicznych. Marlena.

Gość dommmiiinnniii
caly czas czytam ze nie przysylaja tych tabletek co trzeba mnie przysłali tak jak pisalo pudelko wszystko się zgadza tez jestem strasznie zle nastawiona do tego typu odchudzania ale przyjacióla sprobowala od razu jak się pojawily i może to podswiadomosc ale 2 tygodnie schudla 3 kilo

Gość gość
Jedno wielkie oszustwo.Biore te tabletki od niedzieli i nic z wagi w dol,glowa mnie czesto boli i zbiera mi sie na wymioty.Ciekawe czyje g****o rozmielili i sproszkowali.Nigdy wiecej nie dam sie nabrac ani tym oszustom ani zadnym innym

Gość manika74
Ja zamówiłam, jutro będzie kurier za pobraniem. nie odbiorę i nie zapłacę. Jeśli ktoś zna adres na który trzeba wysłać oświadczenie o odstąpieniu od umowy to podajcie go. skończę legalnie z nielegalnym naciagaczem.

Gość medea1981
Od niedawna czytam różne fora na temat "cud specyfików na odchudzanie" i ciekawe jest to,że mam wrażenie dublowania opinii. Dziwnym trafem opinie dotyczące ciotek, koleżanek, matek biorących ten specyfik są bardzo podobne do zdań z innych forów, zmienia się tylko nazwa "cudownego lekarstwa" A poza tym chciałabym przeczytać opinię typu schudłam 10-20 kg w miesiąc i....skutki tego, np co ze skórą jej jędrnością... Nie lepiej chudnąć po 3-4kg miesięcznie i pozwolić skórze samoistnie dochodzić do siebie? jeśli ten specyfik tak cudownie działa to życzę powodzenia przy wydawaniu pieniędzy na likwidację chirurgiczną tych zwałów skóry, która została.

Gość gość
Oszustwo ludzie nie zamawiajcie tego 100 % gwarancja zwrotu o dupę rozbić, numer telefonu do konsultanta zablokowany. Nie można się z nikim skontaktować. W ogóle nie pomaga ten preparat. Jedno wielkie oszustwo.

Gość gość
Ludzie nie dajcie się nabrać. To oszustwo. Odczułam na własnej skórze i kieszeni. Nie schudłam ani kilograma, gdy chciałam zwrócić / dają gwarancje zwrotu pieniędzy / to nie można się dodzwonić do zwrotów, a na kontakt firmowy bezczelnie odkładają słuchawkę, gdy zaczynam mówić o braku efektu.

Gość gość
A ja po tym cut specyfiku przytyłam 3kg!!!!! Była głodna jak wilk i chłonełam jak odkuracz dziadostwo !!!!! Pieniedz gwarantowantch tez mi nie chca zwrocic bo nie przestrzegałam ich zaleconej diety jakiej diety czy ktos z was cos takie otrzymał przy zakupie tego cud specyfiku !!! Masakra !!!

Gość Angorkagość
Jak zwykle kolejne oszustwo dla zdeterminowanych "puszystych' Pań. Też kupiłam/ kretynka/ i mimo ścisłego zaleconego dawkowania nie schudłam nawet grama. A gwarancja zadowolenia i zwrotu kasy to kolejny pic na wodę... spróbujcie odesłać a się przekonacie. Czy był dostępny w USA nie wiem, wiem jedynie, że Amerykanki to najbardziej otyłe kobiety. Pozdrawiam

Gość gość
Wielka bzdur, po miesiącu biorąc 2 tabletki dziennie nie schudłam ani 5 dkg. Nie mogę się też dodzwonić na podany telefon w celu reklamacji.

Gość gość
Oszustwo !!! Jedna wielka ściema ludzie nie kupujcie tego dziadostwa> Nie można się z nimi dogadać żadnego zwrotu gotówki nie ma. Numer na gwarancji zwrotu nie odpowiada. CHAMSTWO. NIE KUPUJCIE !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość Al
Znalazłam reklamę Lipocare w języku niemieckim. Jest tam podany skład: morwa biała, wit. C oraz chrom. W naszych aptekach morwę białą z różnymi dodatkami można kupić od dawna. Ostatnio kupiłam z cynamonem i chromem. Morwa i chrom, jak wiadomo, obniżają łaknienie na cukier, a więc wspomagają odchudzanie. Polskie preparaty kosztują ok. 35 zł za 100 tabletek. Nie jest to więc żaden cudowny preparat !!!

Gość gość
Hej,biore lipoare 3 tydzien,dodatkowo cwicze,waga niestety ani drgnie,poczekam do konca kuracji....

hej od tygodnia biore te tabletki ale tak naprawde nie wiem jak je brac czy moze mi ktos pomoc

Gość gość Al
Jak już pisałam, ten preparat zawiera morwę białą, wit. C oraz chrom - zgodnie ze składem podanym w reklamie niemieckiej. Taki zestaw (czasem z innymi dodatkami jak np. cynamon) można dostać w naszych aptekach jako dopuszczony suplement diety - ok. 100 tabletek kosztuje 35 zł. Bierze się 1 (2) tabletkę przed jedzeniem (są tabletki różnej wielkości) do 2 (3) x dziennie. Preparat obniża cukier we krwi, chrom zmniejsza apetyt na cukier. Nie jest to więc żaden cudowny preparat.

wszysko ladnie pieknie ale ja pytalam o lipocare czy ktos mi odpowie jak je brac

Gość gość
W Stanach nigdy tego "cudu" nie bylo!!! Wystarczy wpisac nazwe w Google.

Gość gość
Niestety, również ja dałam się nabrać. Dziś dostałam przesyłkę z Lipocare, ale zdziwiło mnie bardzo, że nie ma żadnej ulotki i informacji jak należy brać specyfik. Karty gwarantującej zwrot pieniędzy również nie było. Zamówiłam niestety pochopnie. Załuje, że nie przeczytałam więcej komentarzy z tego miesiąca :(. Nie będę tego brała, bo nie wiadomo co jest w składzie.

Gość gość
Jedno wielkie oszustwo,tabletki nie działają gdyż nie schudłam nawet pół kilograma nie mówiąc o obiecanych 10 czy 14,obiecują że można odzyskać pieniądze gdy efektu nie będzie i co i nic,nie można się dodzwonić poza tym min połączenia kosztuje ponad 7zł,na maile nie odpowiadają więc co to za firma,zastanawiam się co w ogóle jest w tych tabletkach i co łykałam przez m-c,na dodatek zamówiłam lipocare a dostałem delipox podobno o tym samym składzie.Jak dla mnie to zwykli naciągacze,nie polecam.

Gość gość
Wstyd mi się przyznać,ale czytając w gazecie o cudownych tabletkach odchudzających pochopnie zadzwoniłam i zamówiłam je chociaż dla mnie to nie lada wydatek bo miałam zapłacić 194 zł,po powrocie z pracy w tajemnicy przed mężem poprosiłam syna żeby w internecie poczytał o tych tabletkach.Trafiłam na wiele stron i na komentarze i już na 100% wiedziałam że dałam się naciągnąć i uczciwie tam zadzwoniłam żeby zrezygnować z wysyłki tych tabletek które miały być dostarczone w środę(12listopada)a tam jakiś gówniarz pijany mnie straszył a po chwili oddzwonił jak się rozłączyłam bo mówiąc swoje dane a mam na imię Beata mówił do mnie Aneta,oddzwonił i powiedział,że kurier i tak mi to dostarczy i już muszę zapłacić ponad 400 zł i straszył jeszcze komornikiem,teraz siedzę i płaczę,bo już wiem że to jest szwindel i nie wiem co mam robić a w te tabletki w ciągu sekundy przestałam wierzyć.Boję się że mogą mnie ukarać mimo że kurier ma być w środę 12 listopada.

Gość gość All
Od umowy zakupu na odległość można odstąpić zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem w ciągu 1o czy 14 dni od otrzymania towaru. Dla własnego spokoju można do nich wysłać mailem oświadczenie, że rezygnuje się z zakupu, podając własne dane i dane dotyczące zamówienia. Cała sprzedaż na Allegro tak właśnie działa. Zwroty już nawet po otrzymaniu towaru są normalną sprawą.