Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj stara modelka bez związku

Módlmy się o pokój dla narodów

Polecane posty

Gość gość
7 Stycznia NIE SPOSÓB NADTO BYĆ MI WDZIĘCZNYM I NADTO MNIE WYCHWALAĆ. Napisane jest przecież, że mieszkam w chwałach swojego ludu. Bywa, że wychwalasz Mnie spontanicznym wybuchem radości w odpowiedzi na promienne piękno lub obfite błogosławieństwa. Kiedy indziej chwalisz Mnie w sposób bardziej zdyscyplinowany i przemyślany - jest to akt twojej woli. Jestem obecny, jakkolwiek oddajesz Mi chwałę. Wdzięczność to jedna z królewskich dróg do Mojej bliskości. We wdzięcznym sercu jest dla Mnie mnóstwo miejsca. Dziękując Mi za liczne przyjemności, jakimi cię obdarzam, potwierdzasz, że jestem Bogiem, od którego pochodzą wszelkie błogosławieństwa. Kiedy dziękujesz Mi nawet w obliczu przeciwności, twoja wiara w Moją zwierzchność nad światem staje się przedmiotem podziwu w niewidzialnym królestwie. Wypełnij wolne chwile swojego życia wyrazami podziwu i dziękczynieniem. Ta radosna dyscyplina pomoże ci żyć w Mojej bliskości. Ps 22, 4; Ps 146, 2-3; 1 Tes 5, 18

Gość ojj stara modelka bez związku
gość dziś x Dzięki :) Skąd te niepokoje? Każdy tu pisze w momencie kiedy ma taką potrzebę :)

Gość gość
to było na pewno zmartwienie o twoje bezpieczeństwo a nie po to aby ciebie przymuszać do pisania .

Gość gość
Najświętsza Maryja nakazała opublikować orędzia z La Salette już w 1879 roku , aby jak najwięcej ludzi ją poznało , jednak u nas ukazały się mocno okrojone . Dopiero teraz gdy minęło prawie 100 lat i dwie wojny , możemy poznać całość tego objawienia . : http://www.zaufaj.com/sekret-z-la-salette.html

gość dziś x Dziękuję Ci za wklejenie linka do pełnych objawień z La Salette :) x Polecam objawienia współczesne ze stronki jezusdoludzkosci.pl gdzie jest mowa o tym, że wcześniejsze objawienia Maryjne z Lourdes, Fatimy, La Salette i innych teraz właśnie będą się działy. I się dzieją teraz na naszych oczach.

Co się dzieje? Co ciekawego tam może pisać? Przecież to tylko bredzenie o religii, kto w niej zostanie, kto odejdzie, ciągle to samo i tak w kółko w, kółko. Macie już tak zryte mózgi że wierzycie w każdą propagandę jaką się wam poda na talerzu. Głupi, bezrozumny lud wierny i posłuszny religijnym kaznodziejom.

Gość gość
Przeczytaj sobie książeczkę Maryi przygotowującej na koniec świata , lub w formie filmu na Youtube , to ci się odechce nazywać wiarę "bredzeniem".

Piękna: https://www.youtube.com/watch?v=El0JqskBd0c o ...Tobie podobni, Ciebie nie godni, Twoi na zawsze... a ufać to milczeć i czekać cierpliwie aż się spełni... błogosławione usta, które wołają do Pana, radosne serce, które przyjęło C/hrystusa, szczęśliwi Łaską usprawiedliwieni, Krwią obmyci z Ducha zrodzeni...

Gość gość
'Krwią obmyci z Ducha zrodzeni' to ci o których w ewangelii pisze św Jan w Apokalipsie kiedy widzi " miriady miriad w białe szaty odziani , obmyci w krwi Baranka którzy przybyli z wielkiego ucisku ..".

Gość gość
Nie o pokój narodów należy się modlić ale o ratunek dla Polski . Niemcy potężni w nowe bronie mają teraz nowoczesne rakiety które są w stanie rozpylać zabójczy proszek . Rakiety te w liczbie 660 są kierowane przez wewnętrzne komputery i są w stanie w kilka godzin rozpylić pas o szerokości 2 km i unicestwić ponad 30 mln ludzi w miastach . Ale to nie Niemcy mają klucze do "guzika" , ani nie Rosja .

Gość Modlitwa o cud
Panie J/ezu, staję przed Tobą taki jaki jestem. Przepraszam za moje gr.zechy, żałuję za nie, proszą przebacz mi. W Twoje Imię przebaczam wszystkim cokolwiek uczynili przeciwko mnie. Wyrzekam się szatana, złych duc/hów i ich dzieł. Oddaję się Tobie Panie J/ezu całkowicie teraz i na wieki. Zapraszam Cię do mojego życia, przyjmuję Cię jako mojego Pana, B/oga i Odkupiciela. Uzdrów mnie, odmień mnie, wzmocnij na ciele, duszy i umyśle. Przybądź Panie J/ezu, osłoń mnie Najdroższą Krwią Twoją i napełnij Swoim Duc.hem Ś/więtym. Kocham Ciebie Panie J/ezu. Dzięki Ci składam. Pragnę podążać za Tobą każdego dnia w moim życiu. Amen. Maryjo Matko moja, Królowo Pokoju, Ś/więty Peregrynie Patronie chorych na raka, Wszyscy Aniołowie i Święci, proszę przyjdźcie mi ku pomocy. ***Amen Odmawiaj tę mo/dlitwę z w.iarą, bez względu na to jak się czujesz. Kiedy dojdziesz do takiego stanu, że będziesz szczerze pojmował każde słowo całym swoim sercem, doznasz duc/howej łaski. Doświadczysz obecności Jezusa i On odmieni całe twoje życie w bardzo szczególny sposób. Przekonasz się. o O. Peter Mary Rookey OSM

🌻 - 130 - MOGĘ UCZYNIĆ NIESKOŃCZENIE WIĘCEJ, niż prosisz czy rozumiesz. Nie krępuj się więc i miej odwagę prosić w modlitwie o rzeczy wielkie, pamiętając, że Ja zawsze mam na uwadze rzeczy jeszcze większe! Nieustannie działam w twoim życiu, nawet gdy nie dostrzegasz w nim żadnej zmiany. Czasem masz poczucie, że utknąłeś w martwym punkcie, i nic w tym dziwnego, skoro widzisz jedynie chwilę obecną. Ja jednak mam pełen obraz, widzę wszystkie chwile twojego życia i robię więcej, niż potrafisz sobie wyobrazić. Postaraj się pozostawiać ze Mną w kontakcie od poranka do momentu, gdy będziesz szedł spać. Możesz ze mną rozmawiać o wszystkim, ponieważ rozumiem cię doskonale. Najprostszy sposób by zadbać o naszą więź, to zaczynać ze Mną każdy dzień - słać do mnie słowa podzięki i prośby. Dzięki temu gdy będziesz zajęty codziennymi sprawami, podtrzymywanie rozmowy ze Mną wyda ci się bardziej naturalne. Im dłużej będziesz zwlekał z podjęciem rozmowy ze Mną, tym więcej wysiłku będzie to wymagało. Dlatego przychodź do mnie wcześnie, nim za daleko zabrniesz w codzienność. Być może wydaje ci się, że nie masz na to czasu, pamiętaj jednak, że nie musisz wszystkiego robić sam. Możesz pracować wspólnie z Tym, który może uczynić n i e s k o ń c z e n i e w i ę c e j, niż prosisz czy r o z u m i e s z. 🌻 Ef 3,20 Temu zaś, który mocą działającą w nas może uczynić nieskończenie więcej, niż prosimy czy rozumiemy. 🌻 Ps 93, 1-2 Pan króluje, oblókł się w majestat, Pan przywdział potęgę i nią się przepasał: tak utwierdził świat, że się nie zachwieje. Twój tron niewzruszony od wieczności, Ty jesteś od wieków, < o Boże > 🌻 Ps 5, 4 O Panie, słyszysz mój głos od rana, od rana przedstawiam Ci prośby i czekam.

Gość gość
55 CHCĘ, BYŚ POZNAŁ TAJEMNICĘ radowania się bez względu na okoliczności. Uczenie się szczęścia to ciężki proces, który wymaga przejścia przez całą masę trudności. Gdy myślisz, że jesteś już w tym całkiem dobry, życie doświadcza cię jeszcze bardziej. Są takie dni, kiedy potrafisz świetnie poradzić sobie z problemami, jednak innym razem pragniesz rzucić tym wszystkimi zniknąć. Ja jestem po to, by ci pomagać właśnie w te gorsze dni. ___ Na początek przyznaj się do swojej frustracji i złości. Otwórz przede Mną serce. Już samo uwolnienie tłumionych uczuć sprawi, że poczujesz się o niebo lepiej. Świadomość, że słyszę cię i rozumiem, krzepi jeszcze bardziej. Poproś Mnie również, bym cię uczynił bardziej świadomym Mojej obecności w tobie. Nie przestawaj ze Mną rozmawiać i wsłuchuj się w głębię swojej duszy, bo stamtąd przyjdzie Moja odpowiedź. Przylgnij do niosących pomoc wersetów Pisma Świętego. Obmyj nimi swój umysł i swoje serce. I wreszcie, śpiewaj dla Mnie hymny pochwalne - to podniesie cię na duchu bardziej niż cokolwiek innego. D o b r z e jest śpiewać I m i e n i u Memu. G ł o s i ć z rana Moją Ł a s k a w o ś ć, a wierność M o j ą nocami. x Umiem cierpieć biedę, umiem i obfitować. Do wszystkich w ogóle warunków jestem zaprawiony: i być sytym, i głód cierpieć, obfitować i doznawać niedostatku. Wszystko mogę w Tym, który mnie umacnia. /Fip 4, 12/ x W każdym czasie Jemu ufaj, narodzie! Przed Nim serca wasze wylejcie: Bóg jest dla nas ucieczką! /Ps 62, 9/ x Dobrze jest dziękować Panu i śpiewać imieniu Twemu, o Najwyższy: głosić z rana Twoją łaskawość, a wierność Twoją nocami. /Ps 92m 2-3/

Gość gość
a jak mają się modlić ci którzy cierpią na nadmiar miłości ?

Jestem obecny w Euc/harystii pomimo błędnej interpretacji Mojej obietnicy 🌻 czwartek, 14 kwietnia 2011 roku, godz. 0.05 🌻 Moja umiłowana córko, nie lękaj się. Czynisz postępy poprzez to, że przeznaczasz czas na m/odlitwę do Mnie. Teraz jest ważne, by człowiek pojął, że aby zbliżyć się do Mojego Serca, musi zrozumieć potrzebę przyjmowania sa/kramentu Na/jświętszej Euc/harystii. 🌻 Wielu ludzi, włączając w to inne grupy c/hrześcijan, zaprzecza Mojej rzeczywistej Obecności w Euc/harystii. Dlaczego zdecydowali zaprzeczyć obietnicom, które złożyłem podczas Mojej Ostatniej Wieczerzy, kiedy obiecałem, że dam Moje Ciało i Krew jako Pokarm i Pożywienie dla waszych dus/z, jest niejasne. To jednak jest pewne, że Cud Na/jświętszej Euc/harystii, obecnej we wszystkich t/abernakulach na całym świecie, ma dziś miejsce i dokonuje się po to, by wypełnić wasze biedne, niedożywione i puste dus/ze Moją Obecnością. Ta Obecność wzmocni was w taki sposób, że gdybyście mieli Mnie nie przyjmować po tym, jak już się do tego przyzwyczaicie, poczujecie się zagubieni. 🌻 Wielu c/hrześcijan ignoruje jedną z najbardziej fundamentalnych obietnic, którą uczyniłem podczas Mojego Ukrzyżowania, że będę obecny w Chlebie i Winie oraz zostawię trwały ślad, by pomagać karmić dus/ze. ------>> Zbyt wiele ludzkiego rozumowania spowodowało, że zostałem odrzucony nawet przez tych c/hrześcijan, którzy mają dobre intencje. <<------ Ci sami c/hrześcijanie nie mogą przyjąć Najś/więtszej Euc/harystii w jej prawdziwej postaci. Najś/więtsza Euc/harystia została wam wszystkim dana jako wielki Dar dla waszego odkupienia i zb/awienia. ----->> Odrzucenie faktu, że Ja Jestem obecny, oznacza, że tracicie szczególne łaski, które są częścią przymierza, by przyprowadzić Mnie jeszcze bliżej do waszych serc. <<----- Pamiętajcie, to że umarłem za was, było po to, by pokierować was ku życiu wiecznemu i zb/awieniu. Przyjmijcie Mnie jako Żywą Obecność, a wasze dus/ze zajaśnieją w sposób, który nie wydałby się wam możliwy. Powróćcie do przyjmowania Mojego Ciała i Krwi. Pozwólcie Mi usunąć wasze wątpliwości. Jest to jeden z największych błędów, który popełnili c/hrześcijanie – odmówienie Mi wejścia w ten sposób do ich dus/z. To bardzo obraża Mojego Ojca Przedwiecznego z powodu Ofiary dla waszego ocalenia. Pozwólcie Mi wnieść Światło i Pożywienie w wasze życie. Będziecie bardziej skłonni zaakceptować prawdę Mojego Nauczania po tym, jak nastąpi Ostr/zeżenie. 🌻 Pamiętajcie, co obiecałem podczas Mojej Ostatniej Wieczerzy – że gdy weźmiecie chleb i wino, staną się one dla was Moim Ciałem i Moją Krwią.* Każda inna interpretacja została zniekształcona przez ludzką logikę i rozumowanie. Zrozumcie teraz i przyjmijcie Prawdę. 🌻 Wasz kochający Zb/awiciel Jesus C/hrystus 😍 PS.: tekst oryginalny ze str.: jezusdoludzkosci.pl

gość 2016.09.24 Piszesz: "Nie o pokój narodów należy się modlić ale o ratunek dla Polski . Niemcy potężni w nowe bronie mają teraz nowoczesne rakiety które są w stanie rozpylać zabójczy proszek . Rakiety te w liczbie 660 są kierowane przez wewnętrzne komputery i są w stanie w kilka godzin rozpylić pas o szerokości 2 km i unicestwić ponad 30 mln ludzi w miastach . Ale to nie Niemcy mają klucze do "guzika" , ani nie Rosja ." x - i właśnie dlatego, że tak jest - właśnie dlatego - warto się modlić by zmniejszyć i złagodzić cierpienia, które się za chwilę zaczną w tych apokaliptycznych czasach - i za pokój narodów i za Polskę - oczywiście :)

141 CZASEM MOJE ZAMYSŁY SĄ NIEPOJĘTE, nawet dla tych, którzy dobrze Mnie znają. Moich wyznawców kusi czasem, by przejąć kontrolę nad tym, co ich w życiu spotyka. Robią to, starając się zawsze postępować dobrze. Możliwe nawet, że nie zdają sobie, że ich motywacją jest chęć kontroli, lecz potem, gdy ich świat się wali, mają wrażenie, że ich zawiodłem. ___ W swym postrzeganiu świata musisz zostawić margines dla tajemnicy - pogodzić się z własnymi ograniczeniami własnego pojmowania i wiedzy. Nigdy nie będę przewidywalny i nigdy nie będziesz mógł mnie kontrolować, zawsze natomiast możesz Mi zaufać. Kiedy nieszczęście dotyka ciebie bądź któregoś z twoich bliskich, przypomnij sobie słowa Hioba: "Dał Pan i zabrał Pan. Niech będzie imię Pańskie błogosławione!". ___ Mimo, że Hiobowi zdarzyły się chwile załamania, ostatecznie wyznał: " O rzeczach wzniosłych mówiłem. To zbyt cudowne. Ja nie rozumiem." Nawołuję cię , byś jak on sprawy, których nie pojmujesz, postrzegał jako Boskie tajemnice: zbyt cudowne, by je zrozumieć. x A bez wątpienia wielka jest tajemnica pobożności. Ten, który objawił się w ciele, usprawiedliwiony został w Duchu, ukazał się aniołom, ogłoszony został poganom, znalazł wiarę w świecie, wzięty został w chwale /1 Tym 3,16/ o Hiob wstał, rozdał swe szaty, ogolił głowę, upadł na ziemię, oddał pokłon i rzekł: "Nagi wyszedłem z łona matki i nagi tam wrócę. Dał Pan i zabrał Pan. Niech będzie imię Pańskie błogosławione!" W tym wszystkim Hiob nie zgrzeszył i nie przypisał Bogu nieprawości. /Hi 1, 20-22/ o Kto przesłania zamiar nierozumnie? O rzeczach wzniosłych mówiłem. To zbyt cudowne. Ja nie rozumiem. /Hi 42,3/

Gość gość
ja w świecie snów otrzymuje wiele pomocy i ostrzeżenia . Mimo że ten świat nie jest znany nawet w 1% przez naukę . Dużo dowiedziałem się z książki , pt.: Sny i wizje św. Jana Bosko . Był on kapłanem i wychowawcą młodzieży , prowadził Oratorium sobotnio niedzielne dla trudnej młodzieży . Wszystkie sny Jan Bosko tłumaczył i wyjaśniał na podstawie wiary i życia duchowego .Wiele o snach tam poznałem i u siebie podobnie zauważyłem . Książka jest dostępna w wyszukiwarce .

Gość gość
powiedz dlaczego nie wstępujesz na forum interia.pl religia . Tam wiele ateistów dokonuje niszczenia argumentami biednych wierzących którzy otwierają swe tematy o Bogu , a nie znających się na dyskusji . Czy mogła byś wspomóc twe zagubione siostry i braci którzy tam potrzebują słowa pocieszenia .

Grzec/h aborcji jest grzec/hem śmiertelnym — i ci, na których ciąży odpowiedzialność za ten grzec/h, będą płonąć w ogniu piekła przez wieczność x Orędzia Ostr/zeżenia x środa, 1 Maja 2013, godz. 20.25 x Moja wielce umiłowana córko, ta Moja interwencja, interwencja Baranka B/ożego, odsłaniająca przed światem te Or/ędzia, została przepowiedziana. x Ci z was, którzy podążają za Słowem B/ożym, muszą trwać w pokoju, Ja bowiem was kocham i nie chcę, abyście nabrali do Mnie dystansu. Nie wolno wam nigdy obawiać się Mojej Miłości, nawet jeżeli grzec/h oddziela was ode Mnie. Otworzę oczy tych wszystkich, którzy chcą widzieć; a Moje Słowo zamknie oczy tych, którzy odmówią przyjęcia Mojej Dłoni. Wyciągam do was Moją Dłoń, Moje umiłowane dzieci, tak abym mógł przyciągnąć was w bezpieczne schronienie, z daleka od tych sępów, które pragną pożreć wasze dus/ze. x Każdego kolejnego dnia — poczynając od dzisiaj — będziecie słyszeć wiele donośnych głosów, żądających od was, abyście słuchali. Zaprezentują wam pochodzące od diabła kłamstwa i argumenty — obszyte w plaster miodu. Będą się oni wam przymilać, bombardując was nigdy niekończącą się lawiną argumentów, aby dotarła do was do was ich koncepcja, powstała w imię wyższych idei humanitarnych, które są pobłażliwe dla grzec/hu — i nie ustaną, dopóki nie zaakceptujecie tego, co zgodnie z ich życzeniem musicie jakoś przełknąć. x Aborcja — morderstwo w Oczach B/ożych — zostanie wymuszona na wszystkich narodach jako znak buntu przeciw Ojcu Wszechmogącemu, Najwyższemu Bogu. Jeżeli uniewinniacie tę nikczemną obrzydliwość, to jesteście winni straszliwego grzec/hu. Grzec/h aborcji jest grzec/hem śmiertelnym — i ci, na których ciąży odpowiedzialność za ten grzec/h, będą płonąć w ogniu piekła przez wieczność. x Tym z was, którzy nie chcą zaakceptować faktu, że jest to grzec/h śmiertelny, pozostaje mało czasu na zapewnienie sobie zbawienia. Bo gdy nadejdzie już ten wielki dzień, wtedy wy, nie odwróciwszy się plecami do tego nikczemnego aktu, nigdy nie ujrzycie Oblicza B/oga. x Morderstwo jest jednym z najbardziej poważnych aktów buntu przeciw B/ogu i zostanie ukarane kastracją. Wielki podział ludzkiej rasy właśnie się rozpoczął. Ci, którzy trzymają stronę bestii i przyzwalają na wszystko, co sprzeciwia się Słowu B/ożemu, zostaną oddzieleni od swoich braci i sióstr. Nie lekceważcie sobie Mojego Ostrzeżenia. Akceptując akt aborcji — akceptujecie celowe uśmiercenie jakiegoś dziecka B/ożego. Jeżeli w waszej dus/zy nie odczujecie skruchy, nigdy Mnie nie ujrzycie. Wyrzucę was na dziką pustynię. x Moja Miłość i Miłosierdzie mogą być wielkie. Przebaczę najczarniejszym dus/zom, ale tam, gdzie nie ma skruchy, jest na końcu Moja Sprawiedliwość. Moja kara jest wieczna. Miłujecie Mnie, a otulę was Moją miłością. Ale jeżeli niszczycie życie innej ludzkiej istoty, stworzonej dzięki Miłości Mojego Ojca, to wy także stracicie swoje życie. x Wasz J/ezus 😍😍😍 PS.: tekst oryginalny ze str.: jezusdoludzkosci.pl

Gość gość
do odpowiedzi z 13:04 twoja odpowiedź świadczy o egoizmie , ale może to być tylko brak odwagi .

Gość gość
tu jest trochę racji gdyż mam młodszą siostrę i nigdy nie mogę jej zaprosić tu na to forum , aby poczytała te wspaniałe wpisy 'samotnej modelki bez związku' . Gdyż wchodząc tutaj i czytając po drodze tylko same inne tytuły mogła by doznać uszkodzenia swego umysłu . Natomiast na forum interia religia wszystkie wpisy i nawet tytuły są przyzwoite i wiele młodzieży tam bywa , na pewno by wiele skorzystały czytając twoje cytaty o Bogu - miła modelko bez związku .

Bożki z książek zostały wymyślone przez człowieka. Prawdziwa siła wyższa napisałaby słowami na niebie albo ułożyła litery z chmur.

syn fubu dziś Piszesz: "Prawdziwa siła wyższa napisałaby słowami na niebie albo ułożyła litery z chmur." x Dokładnie tak się zdarzy :) Przed III wojną światową jeszcze - czyli niebawem - na niebie będą znaki, świadczące o tym o czym piszesz i wówczas każdy człowiek na ziemi na 15 min stanie przed Panem Jesusem widząc swoje całe życie jak film minuta po minucie. Każdy wówczas odczuje skutki swoich wyborów - albo nagrodę Nieba albo konsekwencje cierpienia ognia piekła w zależności od swoich uczynków. Ma to na celu pokazania, że każdy z nas ma dusze wieczną. Wielu będzie tak wstrząśniętych, że umrze. Warto sie modlić za siebie i innych aby móc przetrzymać to. To będzie takie doznanie, że wielu będzie myślało, że umiera ponieważ tak samo jest po śmierci - można poczytać u Glorii Polo - też miała takie spotkanie po śmierci przez kilka godzin po rażeniu piorunem ale wróciła bo Pan jej kazał wrócić i mówić o tym czego doznała i co widziała w Niebie, piekle i czyśćcu.

Gość gość
Zgłaszam forum nerwicacom Znęcanie sie na osobie z depresją kasowanie, szyderstwa, wyśmiewanie. Opis: "Depresja z powodu nierównego traktowania seksualności Czułem sie zawsze, że seksualność u strony meskiej jest napietnowana, gnębiona - zboczeniec, traktujący przedmiotowo itp. Oczywistym przez to moja seksualność była daleka od stanu komfortowego. Obecnie mam nerwice seksualną - codzienne przytłoczenie np. panującą obłudą, że prostytutka jest wykorzystywana, czy ogólnie kobiety są wykorzystywane, a mężczyzni źli."