Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oj stara modelka bez związku

Módlmy się o pokój dla narodów

Polecane posty

Wszechswiaty sa Nielokalne rzutowane na czyms w swiadomosci, naszych jazni, swiatow, prawa karmy i prawa ogólnego. Co? czy moze nie? :)

Dlatego panuja relacje,miedzy swiatem Naszej Jazni a nami, w swiadomosci subtelnej, to Samo Sczeszczcie, ponizej ziemia . no i nembutsu dokola. :O To jest Prawda, sama w sobie i cos mowie o Najwyzszej Warosci Sily Wyzszej. hehe Dlatego nikt nie moze byc grzesznikiem kazdy jest zbawiony, Bezdyskustyjnie, ale ja to pamietam i zdycham. 😡

Gość ojj stara modelka bez związku
Odrzućcie oddziaływanie spirytualizmu New Age x Or/ędzia Ostr/zeżenia x Niedziela, 15 maja 2011, godz. 17.00 x Moja ukochana Córko, wzywam wszystkich Moich uczniów do przeciwstawienia się oddziaływaniu ruchu New Age, który ogarnął świat. x C/hrześcijaństwo zawsze było głównym celem szatana. Ponieważ jest on tak przebiegły, będzie się starał ciągle uwodzić tych duc/howo zagubionych i z pustymi dus/zami. Zawsze będzie próbował przedstawić swoje kłamstwa przeformułowane w coś, co wydawać się będzie miłością. Będzie zatem starał się k/ontrolować umysły Moich Dzieci za pomocą starożytnych, pogańskich taktyk, mających na celu uwolnienie waszych umysłów od tzw. stresów współczesnego życia. Strzeżcie się tych, którzy ulegają praktykom twierdzącym, że w imię medytacji wprowadzają wasz stan psychiczny w fazę zapomnienia. Gdy tylko pozwolicie swojemu umysłowi być kontrolowanym w ten sposób, szatan i jego demony mogą wprowadzić się tak cicho, że nie zdacie sobie z tego sprawy; tak gładkie będzie to przejście. x Unikajcie starożytnych spirytystycznych praktyk, w tym korzystania z kart tarota x Wiele, wiele dus/z na świecie głodnych jest duc/howego kierownictwa. W swoim poszukiwaniu, aby wnieść znaczenie w swoje życie, nieświadomie pozwalają wessać się w praktyki, które równoznaczne są z pogaństwem. Każdego fałszywego dogmatu, który kusi, abyście uwier/zyli, że pokój w waszym sercu i dus/zy można osiągnąć przez starożytne praktyki duc/howe, musicie zawsze unikać. Nauczcie się rozpoznawać, czym te praktyki są w rzeczywistości. x Korzystanie z kryształów, medytacji, reiki, jogi, kart tarota, w/iara w duc/howych przewodników, metafizykę i tzw. cudownych uzdrowicieli, mają nakłonić was do w/iary w alternatywną, nadrzędną egzystencję, poza tym, co Stworzone przez B/oga, Pr/zedwiecznego Ojca. 🌻 Ostr/zeżenie przed wnieb/owstąpionymi mistrzami x Dziś wielu z was, którzy ciągle poszukujecie duc/howego ukojenia w praktyce podążania za swoimi aniołami, musicie być także wyczuleni na fakt, że jeśli tylko wymieniony zostanie termin wn/iebowstąpiony (wstępujący) mistrz, to możecie być pewni, że anioły te nie pochodzą z nieba. Wniebowstąpieni (wstępujący) mistrzowie, Moje Dzieci, są upadłymi aniołami i pochodzą z ciemności. Mimo to zostanie wam powiedziane, a następnie będziecie przekonani, że pochodzą one ze światła. Cały ten pogański spirytualizm, jeśli pozwolicie opanować mu swoje życie, ostatecznie wciągnie was w dół, do głębin ciemności, kiedy najmniej się tego spodziewacie. Szatan będzie tak ostrożny w tym, jak przedstawia te ciemne kłamstwa; z tego powodu cały czas będzie wam mówione, że wszystkie te rzeczy są dobre, a wy będziecie w to w/ierzyć. x Większość z tych praktyk przedstawiana jest jako dobra dla waszego poczucia własnej wartości, pewności siebie, kontroli nad własnym życiem — wszystko to jest kłamstwem. Praktyki te nie tylko oddalają was od Prawdy, ale przynoszą nieopisane cierpienia, gdy złe duchy wejdą do waszej dus/zy — jako bezpośredni rezultat tych praktyk. 🌻 Biblia ostrzega przed niebezpieczeństwami magii x Prawda nigdy nie może być sfałszowana. Nauki przekazane człowiekowi w Piśmie Ś/więtym ostrzegają ludzkość przed niebezpieczeństwem magii, wróżeniem i schlebianiem fałszywym bogom. W dzisiejszym świecie praktyki te przedstawiane są jako nieszkodliwe, ale niezbędne dla waszego duc/howego dobra. Ze względu na łagodną naturę dus/z, wiele z nich w naturalny sposób zostanie wciągniętych do praktyk New Age — z powodu fałszywej fasady miłości, którą emanują. Nic nie mogłoby być dalsze od prawdy. 🌻 Ostr/zeżenie przed fanatycznym oddaniem aniołom x Pamiętajcie, że to szatan i jego upadli aniołowie są tymi, którzy ostrożnie i przebiegle wciągają was w te niewinnie wyglądające kłamstwa. Dla tych z Was, którzy propagują prawie fanatyczne oddanie aniołom, mam to do powiedzenia: Dlaczego nie głosicie najpierw Słowa B/oga, Mojego Przedwiecznego Ojca? Czy obsesja aniołów nie jest po prostu inną formą bałwochwalstwa? Tak, oczywiście, m/ódlcie się o pomoc Ś/więtych Aniołów, jednak postawcie sobie zawsze to pytanie: Czy wasze oddanie aniołom nie odbywa się kosztem waszej miłości do J/ezusa C/hrystusa, Syna B/ożego, albo B/oga, Pr/zedwiecznego Ojca? Jeśli tak, to obrażacie Mnie, waszego Boskiego Zb/awiciela, J/ezusa C/hrystusa. x Obudźcie się teraz wobec kłamstw tzw. spirytualizmu. Aniołowie, których przyciągacie przy uczestniczeniu w takich praktykach, nie pochodzą z Nieba lub ze Światła. Będą się wydawać pochodzącymi ze światła, ale jest to oszustwo, którego szatan i jego demony sprytnie używają do kamuflażu swoich działań. x Pamiętajcie o jednej końcowej lekcji. Nawet jeżeli byście przedstawiali wasze pogańskie praktyki w ten sposób, że wyglądałoby to, jakbyście składali hołd Boskiemu Światłu z Nieba, będzie to kłamstwem. To kłamstwo i tych, którzy przekonują was do tej dziwacznej podróży do tzw. sfery duchowej — poza Tą od Mojego Ojca — zaniosą was tak blisko do szatana, że od pewnego punktu nie będzie już powrotu. x Jedyną Boską Sferą Miłości, która istnieje poza tą ziemią — jest Niebo. Wszystko inne, co wam powiedziano, to nieprawda. Jakkolwiek szatan chce, abyście uwierzyli, że tak jest. Realia są takie, że wciąga on te wszystkie nieświadome i przesądne dusze ze sobą i wszystkimi upadłymi aniołami w ciemności piekła. Wszystko w imię fałszywej miłości. x Pamiętajcie proszę, że Miłość, Prawdziwa Miłość, pochodzić może tylko od B/oga, Pr/zedwiecznego Ojca. x Wasz Kochający Zb/awiciel x Jezus C/hrystus 🌻 PS.: tekst oryginalny pochodzi ze str.: http://jezusdoludzkosci.pl/oredzia-archiwum

Gość gość
Cyt.: "Niestety pojdziesz do Piekla kochana" x - jak to dobrze, że Ty o tym nie decydujesz Modelko wspaniala odpowiedz ;) masz racje, nikt oprocz Boga nie zdecyduje czy pojdziemy do nieba czy piekła. Jestes bardzo madra i inteligentna i super odpowiadasz czubom na zaczepki. Ja tez podziwiam Cie za cierpliwosc. Dla mnie zawsze bylas Aniolem. Nieraz sie tak mowi na ludzi dobrych - aniol i wlasnie ja tak mysle o tobie. Cierpliwa wybaczajaca serdeczna ...... Twoj ludzik z innego tematu ;) dzis zjadlam kilo papierowek z prawdziwego ogrodu :)

Gość gość
Na tym temacie wyraznie widac ze istnieje dobro i zlo. Osoby ma tym temacie udowadniają ze tak jest.

Gość gość
Modelko Slowianin z Akimke ćpaja ;) nie wiedza co pisza. Podobno wczoraj im obu ziolek sie zachcialo. Pisano na kafe o tym ;) glosno bylo ;) i dlatego pisza od rzeczy . Muszka ;)

Gość gość
to nie prawda , Bóg nie decyduje o tym czy ktoś pójdzie do piekła . Gdyż piekło nie zbudował dla ludzi ale dla innych istot . Od Boga możemy usłyszeć tylko dwie oferty : czy niebo czy czyściec . Natomiast zamknięcie w piekle to jest zwycięstwo kłamstwa w życiu człowieka , który ogłupiony przez ciemność i ateizm daje się sprowadzić wbrew woli Bożej do tego okrutnego miejsca .

Gość gość
30 Stycznia CZCIJ TYLKO MNIE. To, co najbardziej zajmuje twoje myśli, staje się twoim bogiem. Zmartwienia, jeśli im ulec, stają się bożkami. Niepokój zaczyna żyć własnym życiem i staje się pasożytem umysłu. Wyrwij się z tej niewoli, zapewniając Mnie o swoim zaufaniu i pokrzepiając się w Mojej Obecności. Twój umysł jest niewidoczny i nieodgadniony dla innych, ale Ja nieustannie czytam ci w myślach, szukając dowodów na to, że Mi ufasz. Przepełnia Mnie radość, gdy skupiasz się na Mnie. Pilnie strzeż swoich myśli. Wybierając dla nich właściwe ścieżki, zacieśniasz naszą relację. x Ps 112, 7; 1 Kor 13, 11

Cyt.: "SPOTKAJ SIĘ ZE MNĄ we wspaniałości wczesnego poranka. Czekam tu na ciebie niecierpliwie. W ciszy tego świętego czasu pomnażam twoje siły i napełniam Moim Pokojem. Gdy inni przewracają się na drugi bok, aby jeszcze chwilę pospać, lub zapoznają się z najnowszymi wiadomościami, ty trwasz w łączności ze Stworzycielem wszechświata. Rozbudziłem w twoim sercu gorące pragnienie poznania Mnie. To pragnienie miało swój początek we Mnie, ale teraz płonie jasnym płomieniem w tobie. Gdy szukasz Mojego Oblicza w odpowiedzi na Moje miłosne wezwanie, obydwoje doświadczamy błogosławieństwa. To wielka tajemnica, która ma dać ci radość, a nie zaspokajać głód wiedzy. Nie jestem ponurym Bogiem, który nie pochwala przyjemności. Raduję się, gdy cieszysz się tym, co jest prawdziwe, co godne, co sprawiedliwe, co czyste, co miłe, co zasługuje na uznanie. Miej to na myśli, a Moje Światło w tobie będzie świecić jaśniej z każdym dniem. Iz 40,31; Ps 27,4; Flp 4,8"

Iz 40,31 31 lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą 🌻 Ps 27,4 4 O jedno proszę Pana, tego poszukuję: bym w domu Pańskim przebywał po wszystkie dni mego życia, abym zażywał łaskawości Pana, stale się radował :) Jego świątynią. 🌻 Flp 4,8 8 W końcu, bracia, wszystko, co jest prawdziwe, co godne, co sprawiedliwe, co czyste, co miłe, co zasługuje na uznanie: jeśli jest jakąś cnotą i czynem chwalebnym - to miejcie na myśli!

"Nie jestem ponurym Bogiem" x Jesteś zmyślony bożku, jesteś. Jahwe i allah to najobrzydliwsi, buraccy bożkowie, bufoni i nudne stare dziady. W ich książkach nie ma ani jednego zdania z humorem. Posążki buddy jak i różowe słonie w hinduiźmie są pozytywne i zabawne. Izraelczycy mają jednak poczucie humoru i potrafią się śmiać z siebie, swojej religii i swojego boga.

słowianin fnw dziś x - skoro wierzysz w Boga Ojca to dlaczego do Niego bluźnisz? - ktoś Cię skrzywdził ? - a skoro nie wierzysz to po co Mu bluźnisz - przecież nie wierzysz ?

Orędzie do ag/nostyków i at/eistów I_ czwartek, 18 listopada 2010 roku, godz. 21.00 I_ Tym, którzy twierdzą, że nie w/ierzą we Mnie, mam to do powiedzenia. Zadajcie sobie takie pytanie: Czy pamiętacie czas, kiedy wierzyliście? Powróćcie myślą do czasu, kiedy byliście dziećmi, kiedy wier/zyliście w B/oga. Nieważne, jaką r/eligię wasi rodzice wyznawali. Czy wier/zyliście? Co się zmieniło? Czy to był wpływ innych? Czy powiedzieli wam, że jest jakaś racjonalna odpowiedź na wasze istnienie w rzeczywistości? I_ Od początku czasu trudno jest Moim dzieciom przyjąć jakąkolwiek inną rzeczywistość poza tą. Ale rozejrzyjcie się po świecie i zobaczcie cuda stworzenia, od Mojego Ojca Pr/zedwiecznego. Słońce, księżyc, morze, rzeki, rośliny, zwierzęta i wszystkie cuda stworzenia, i odpowiedzcie na to. Skąd to wszystko pochodzi. Czy naprawdę wier/zycie, że to wyłoniło się z czegoś innego niż Byt Najwyższy? Uważajcie, gdy słyszycie kłamstwa, rozsiewane przez tak zwanych w/różbitów, którzy istnieją w ruchu New Age. Prowadzeni są do tego, w co wier/zą, że jest prawdą, i do ekscytującego życia, obiecanego im w nowej erze. Ta era, do wiary w którą są oni prowadzeni, jest nowym rajem – formą kontrolowanego przez człowieka, ale wspaniałego centrum wszechświata. To jest fałszywa doktryna. Wielu ludzi B/ożych, włączając w to tych, którzy wier/zą, mylnie miesza swoją w/iarę w tę doktrynę z tą ze Światła. I_ Są prowadzeni przez demony. Jedni wiedzą, że tak jest. Inni nie wiedzą. M/ódlcie się, aby ujrzeli Prawdę, zanim podejmą dalej swoją daremną drogę ku pustce. I_ Ateistom to mówię. Kocham was bez względu na to, jak Mnie obrażacie. Ateiści, którzy kierujecie się innymi przekonaniami i jesteście pod ich wpływem, zatrzymajcie się i pomyślcie. W swoich wysiłkach, by podążać za rozumowaniem uczynionym przez człowieka, wyznajecie po prostu inną w/iarę. Przekonanie, że człowiek panuje. Nie panuje. Ale ci sami ludzie, Moje najdroższe dzieci, o których będę walczył, są zachęcani, by podążać za szatanem, zwodzicielem i wrogiem ludzkości. Zapytajcie ateistę, który stara się, jak tylko może, by wywierać presję na dzieciach B/ożych, dlaczego to czyni? I_ Czy nie wystarczy po prostu wyrzec się Mnie? Dlaczego ci ludzie kłamią? Wiele tych ateistycznych grup ma plany, by nęcić i zwodzić Moje dzieci do fałszywej doktryny. Nie myślcie, że jest inaczej, ich przekonania są inną formą r/eligii – r/eligii, która wychwala potęgę inteligencji, rozumu i pychę. Naśladują tę szczególną cechę szatana. W swojej ślepocie podążają za inną wiarą – uwielbieniem ciemności, gdzie nie istnieje żadna miłość. I_ Ci ateiści są tak zapalczywi, tak dumni ze swojej r/eligii, że nie rozumieją, że to, za czym się opowiadają, jest r/eligią – r/eligią zwodziciela, który śmieje się z ich głupoty. I_ Ateiści, posłuchajcie Mnie ostatni raz. Wróćcie teraz do Pisma. Popatrzcie na Księgę Jana i rozważcie prawdę, gdy teraz zaczyna się ujawniać. Czy nie wydaje się wam to teraz rzeczywiste, skoro jesteście świadkami wydarzeń, gdy są obnażane przed wami każdego dnia warstwa po warstwie? I_ Czy nie widzicie, że Moje Słowo, Moje pr/oroctwo, przepowiedziane tak dawno temu, może być prawdą? Otwórzcie oczy i powiedźcie do Mnie raz w ten sposób: 🌻 B/oże, jeśli jesteś Prawdą, ukaż mi znak Swojej Miłości. o Otwórz moje serce, bym otrzymał prowadzenie. o Jeśli istniejesz, daj mi odczuć Twoją Miłość, abym mógł zobaczyć Prawdę. o M/ódl się teraz za mnie. o Wzywam was po raz ostatni, to mówię. Miłość nie jest wytworem człowieka. Nie możecie jej zobaczyć, ale możecie ją odczuć. Miłość pochodzi od Ojca Pr/zedwiecznego. Jest Darem dla ludzkości. Nie pochodzi od ciemności. Ciemność, której doświadczacie, jest pozbawiona miłości. Bez prawdziwej miłości nie możecie odczuwać. Nie możecie zobaczyć Światła. Nie możecie zobaczyć przyszłości. Ja Jestem Światłem. Jestem przyszłością. Wciąż przynoszę wam Chwałę i życie. Zawróćcie teraz i proście Mnie o pomoc. Uczyńcie to, a Ja wam odpowiem i obejmę was Moimi Ramionami. I_ Moje Łzy radości ocalą cię, gdy staniesz się na nowo Moim umiłowanym dzieckiem. Przyjdź teraz, i przyłącz się do Mnie w Raju. 🌻 Wasz kochający Zb/awiciel J/ezus C/hrystus 😍 PS.: tekst oryginalny ze str.: http://jezusdoludzkosci.pl/oredzia-archiwum

Gość gość
11 Marca x PIELGRZYMUJ W WIERZE, A NIE W OGLĄDANIU. Jeśli będziesz kroczyć w wierze, całkowicie zdając się na Mnie, pokażę ci, ile mogę dla ciebie zrobić. Żyjąc zachowawczo, nigdy nie poznasz ekscytacji towarzyszącej ludziom, przez których działam. Ponieważ ofiarowałem ci swojego Ducha, możesz przekraczać granice swoich przyrodzonych możliwości i sił. Właśnie dlatego nie powinieneś oceniać poziomu swojej energii pod kątem wyzwać, które przed tobą stoją. Nie twoja siła odgrywa tu kluczową rolę, lecz Moja, a ta jest nieograniczona. Idąc tuż obok Mnie, możesz osiągnąć Moje cele za sprawą Mojej Mocy. x 2 Kor 5, 7; Ga 5, 25

B/óg Ojciec: Trzęsienia ziemi uderzą w wasze miasta >>> 😍 <<< Or/ędzia Ostr/zeżenia o poniedziałek, 31 marca 2014, godz. 14.00 o Moja najdroższa córko, nadszedł czas, w którym człowiek — który tak długo gr/zeszył i plamił siebie samego w Moich Oczach — zatopi się teraz w ostatnich głębinach deprawacji, gdy będzie dążył do zniszczenia wszystkiego, co jest dla Mnie ś/więte. o Wszelkie życie pochodzi ode Mnie. Życie dus/zy należy do Mnie. Życie ciała też jest ode Mnie. Niech żaden człowiek nie ingeruje ani w jedno, ani w drugie — żeby jego własne życie nie zostało mu odebrane przeze Mnie. I jednego możecie być pewni: Każda forma życia, która wyszła spod Mojej Dłoni, zostanie pozbawiona życia rękoma nikczemnych ludzi. Odbiorą oni życie tym w łonach matek i oświadczą, że jest to wyrazem praw człowieka. Wy, Moje dzieci, nie macie prawa do niszczenia życia Moich dzieci — ani przed, ani po ich narodzeniu — a jeżeli tak będziecie postępować, to ucierpicie straszliwą karę. Bez pojednania i z powodu braku p/okuty za ten obrzydliwy gr/zech — Ja was zniszczę oraz zniszczę te kraje, które zachęcają do tego zła. Jeżeli niszczycie swoje własne życie, to Mnie obrażacie, gdyż ono nie należy do was, i wyłącznie Ja mam prawo — w ustalonym przez Mnie czasie — życie dawać i je odbierać. Manipulując życiem ciała fizycznego, ingerujecie w Moją B/oskość, a Ja nigdy nie będę stał bezczynnie i ignorował takiego uwłaczania Mojemu Stworzeniu. o Gdy odbieranie życia nie będzie człowiekowi już wystarczało, człowiek przebiegle zaatakuje życie dus/zy, przynosząc śmierć Mojemu Ś/więtemu Słowu, które będzie deptał tak długo, aż rozkruszy każdą Jego część, tak że stanie się Ono jak żwir pod jego stopami. Potem człowiek, arogancki i pełen swoich własnych, wypaczonych poglądów na temat swoich możliwości, podejmie próbę odnalezienia nowej planety, aby znaleźć nowy dom dla ludzkości, chociaż to jest niemożliwe. Dar ziemi, na której umieściłem człowieka, zostanie uznany za niewystarczający dla ludzkich potrzeb. I tak będzie postępował ten marsz w kierunku samozniszczenia. Człowiek stanie się inicjatorem swojej własnej śmierci. Będzie on systematycznie niszczył wszystko to, co jest dla Mnie ś/więte. o Dar życia, dany przeze Mnie każdemu Mojemu stworzeniu, zostanie Mi przez człowieka skradziony — bez odrobiny wyrzutów sumienia. Zaaprobuje on wszystkie swoje mordercze zamiary, ogłaszając, że odbieranie życia jest dobrą rzeczą. Śmierć przez aborcję jest największą ze wszystkich zniewag i Ja ostrzegam ludzkość, że Moja Sprawiedliwość weźmie górę, gdyż nie będę już dłużej zezwalał wam na to, abyście Mnie w ten sposób przeklinali. 🌻 >>> Trzęsienia ziemi uderzą w wasze miasta i za każdy naród, który aprobuje odbieranie życia, odczujecie przypływ Mojego Gniewu, gdyż Ja uderzę w wasze ciężkie i nienawistne serca. Ci, którzy poszukują skruchy za to wykroczenie, zostaną oszczędzeni, ale wiedzcie o tym, że nie ma pomiędzy wami takiego narodu, który by tej kary nie uniknął. 🌻 <<< Śmierć Mojego K/ościoła nie będzie tolerowana, gdy człowiek wraz ze swoimi przywódcami, których niewolniczo naśladuje, zniszczy S/akramenty i tak je odtworzy na nowo, że one zanikną. Zniszczę wasze ś/wiątynie i wasze k/ościoły, jeżeli będziecie nadal bezcześcić Ciało Mojego Syna. Ubiczowaliście Go, wydrwiliście Go i prześladowaliście Jego wyz/nawców, aż wreszcie — krzyżując Go — bestialsko Go zamordowaliście. I nie wyciągnęliście z tego żadnej nauki. Brak pokornego oddania z waszej strony — oddania wobec Tego, Który dał wam życie, Który przyniósł wam Odkupienie i Który obecnie usiłuje przygotować was na Wielki Dzień — budzi Moją odrazę. o Jestem przygnębiony. Jestem Zasmucony i Rozgniewany, bo udało się wam wreszcie dojść do tego, że zabijacie każdą formę życia, jaką wam dałem. Chodzi Mi tu o obie formy życia: życie ciała i życie dus/zy. Życie, które wam dałem, już wam nie wystarcza; więc Dnia Ostatniego zabiorę je z powrotem tym, którzy nim we Mnie rzucili. Podczas gdy ten wojenny akt, skierowany przeciwko Mnie, Stwórcy Świata, Stwórcy wszystkiego, co istnieje, będzie trwał nadal, Ja zezwolę, aby wasze nikczemne, niszczycielskie dokonania trwały jedynie przez bardzo krótki czas. o Daję wam teraz czas, żebyście dokładnie przyjrzeli się gr/zechom ludzkości przeciwko wszystkiemu, co jest dla Mnie ś/więte, tak abyście mogli podjąć p/okutę za gr/zechy świata. Ostatnia bitwa się rozpoczęła i wiele życia — Dar stworzonego przeze Mnie życia — zostanie zniszczone przez człowieka. I za to ześlę na świat karę. o Wasz Ojciec o B/óg Najwyższy 😍 😍 😍 PS.: tekst oryginalny ze str.: ostrzezenie.net gdzie po wpisaniu po prawej stronie w "lupkę" trzęsienia ziemi wyskoczą kolejne w tym temacie objawienia

25 KWIETNIA Szukaj MNIE WZROKIEM, przeprawiając się przez dzisiejszy dzień. Tak jak wirująca baletnica, która musi wracać spojrzeniem w jeden punkt, aby zachować równowagę, tak i ty powinieneś co chwilę spoglądać na Mnie. Twoja sytuacja ciągle się zmienia, a świat wokół zdaje się wirować. Je­śli chcesz zachować równowagę, patrz na Mnie - Tego, który nie zmienia się nigdy. Jeśli będziesz zbyt długo przyglądał się światu dookoła, zakręci ci się w głowie i stracisz orientację. Patrz na Mnie i pokrzepiaj się w Mojej Obecności, a twoje kroki będą miarowe i pewne. Hbr 12,2; Ps 102,27

Gość gość
Dobrej nocy

M/odlitwa przeraża złego ducha 🌻 czwartek, 12 lutego 2015 roku, godz. 18.00 x Moja szczerze umiłowana córko, proszę wszystkich c/hrześcijan w każdej części świata, aby więcej czasu poświęcali m/odlitwie o moc pokonania grzec/hu, który dusi świat i przynosi cierpienie i wszelkiego rodzaju utrapienia. x Grzec/h może zostać zniszczony przez m/odlitwę. M/odlitwa jest najpotężniejszą bronią przeciwko złu i im częściej się zwracacie do Mnie, waszego J/ezusa, tym bardziej będę mógł pokonać Mojego przeciwnika. Niczego od was nie żądam, co obciążałoby wasze serca, proszę jednak tylko o to, byście wołali do Mnie, bym pomagał gr/zesznikom unikać niegodziwości, które w każdej chwili mogą się rodzić w ich sercach. x Moc szatana jest w obecnym czasie tak wielka, że z łatwością manipuluje on tymi, którym brak wiary czy zaufania do B/oga. Przy każdej okazji prowokuje ich on i kusi. Człowiek w oczach szatana jest lustrzanym odbiciem B/oga, który stworzył człowieka na swój Obraz. Szatan nienawidzi każdego człowieka z intensywnością, która zaparłaby wam dech w piersiach. Tylko człowiek, który ma się na baczności przed jego taktykami, widzi Prawdę, kiedy zło przybiera różne formy. Tylko człowiek, który jest otwarty na Słowo B/oga – który Go zna i kocha – może odeprzeć wpływ zwodziciela przez moc m/odlitwy. x M/odlitwa przeraża złego duc/ha i osłabia uścisk w jakim trzyma on ludzkość. M/odlitwa jest potężniejsza niż miecz, którego używamy w walce, bo nie tylko rani on wroga, ale go niszczy. x Wasz J/ezus 😍 😍 😍 PS.: tekst oryginalny o/bjawień ze str: http://jezusdoludzkosci.pl/oredzia-archiwum

Gość gość
Fragment z książki: "J/ezus Mówi do Ciebie" x 1 Marca GDY JAKIŚ ASPEKT TWOJEGO ŻYCIA LUB JAKAŚ MYŚL budzi w tobie niepokój, przyjdź do Mnie i powiedz Mi o tym. Przedstaw Mi swoją modlitwę i błagania z dziękczynieniem, mówiąc: "Dziękuję Ci, Jezu, że dajesz mi okazję do tego, aby ufać Ci jeszcze bardziej". Choć uczę cię zaufania, zsyłając ci trudności, korzyści płynące z tych lekcji są warte twojego wysiłku. Głęboka ufność przyniesie ci wiele błogosławieństw, w tym Mój Pokój. Obiecałem, że zachowam cię w Pokoju, jeśli będziesz Mi ufał. Świat uczy cię czegoś zupełnie innego, twierdząc, że pokój jest dany osobom, które mają dość pieniędzy, dóbr materialnych, polis i zabezpieczeń. Jednak Mój Pokój jest tak wszechogarniający, że pozostanie niezależny od okoliczności. Jeśli go osiągniesz, będziesz bogaty, choćbyś stracił wszystko. Flp 4, 6; Iz 26, 3

Gość gość
bardzo trudno będzie można wymodlić o pokój dla narodów wobec tego co powyżej przekazano ale o pokój w narodach warto się modlić aby nie było walk bratobójczych .

8 Marca x OSZCZĘDZAJ SIŁY NA POSZUKIWANIE MOJEGO OBLICZA. Porozumiewam się z tobą nieustannie. Aby Mnie znaleźć i usłyszeć Mój głos, musisz pragnąć Mnie bardziej niż czegokolwiek innego. Wszystko, na czym zależy ci bardziej niż na Mnie, staje się bożkiem. Gdy chcesz za wszelką cenę postawić na swoim, wymazujesz Mnie ze swojej świadomości. Zamiast uparcie dążyć do jakiegoś celu, porozmawiaj o nim ze Mną. Pozwól, aby Światło Mojej Obecności opromieniło twoje dążenia, dzięki czemu będziesz mógł na nie spojrzeć z Mojej perspektywy. Jeżeli twój cel wpisuje się w Moje plany względem ciebie, pozwolę ci go osiągnąć. Jeśli zaś przeczy Mojej woli, będę stopniowo zmieniał pragnienie twojego serca. Staraj się naprzód - i przede wszystkim - o Mnie; cała reszta twojego życia się ułoży - kawałek po kawałku. x Rozważajcie o Panu i Jego potędze, szukajcie zawsze Jego oblicza 1 Krn 16, 11 x Ale szukajcie najpierw Królestwa Bożego i sprawiedliwości jego, a wszystko inne będzie wam dodane. Mt 6, 33

5 Lutego o SZUKAJ MOJEGO OBLICZA, a znajdziesz nie tylko Moją Obecność, ale też Mój Pokój. Jeśli chcesz go otrzymać, przestań sięgać po więcej i starać się wszystko kontrolować. Przyjmij postawę otwartą i ufną. Jedyne, po co możesz sięgnąć, nie raniąc swojej duszy, to Moja dłoń. Poproś Mojego Ducha, który w tobie mieszka, aby uporządkował twój dzień i kontrolował twoje myśli, ponieważ zamysł Ducha to Życie i Pokój. o Możesz do woli cieszyć się Mną i Moim Pokojem, podejmując codziennie tysiące właściwych decyzji. Dylemat, przed którym stajesz najczęściej, dotyczy wyboru między ufnością a zatroskaniem. Powodów do zmartwień nie zabraknie ci nigdy, ale możesz postanowić, że będziesz Mi ufał bez względu na okoliczności. Jestem twoim najpewniejszym ratunkiem. Ufaj Mi, choćby poruszyła się ziemia, choćby góry przeniosły się do mórz. o Rz 8, 6; 6 Dążność bowiem ciała prowadzi do śmierci, dążność zaś Ducha - do życia i pokoju o Ps 46, 2-3 2 Bóg jest dla nas ucieczką i mocą: łatwo znaleźć u Niego pomoc w trudnościach. 3 Przeto się nie boimy, choćby waliła się ziemia i góry zapadały w otchłań morza.

Gość gość
słuchajcie coś się stało z naszą samotną modelką , nie ma jej już 5 dzień , czyżby coś jej się stało ? Czy ktoś z was wie cokolwiek .