Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamooo

Szczepienia Lubin, Legnica, Złotoryja, Bolesławiec

Polecane posty

Gość Mamooo

Czy jest w Lubinie pediatra, który nie zmusza do szczepień? Albo może w Legnicy, Złotoryi czy Bolesławcu?

Gość mama Ewuni
niestety nie znam takowego

Gość Mamooo
heh chyba będzie ciężko znaleźć...nie ominą mnie wycieczki i wypytywanie, bo jestem zdeterminowana by znaleźć lekarza, który daje wybór i przede wszystkim rzetelnie informuje o działaniach niepożądanych, robi bilans korzyści...

Gość gość
A dlaczego nie chcesz szczepić? Mieszkam w okolicy Lubina

Gość Mamooo
Ponieważ przechodzilismy Nop-y. Widzę skutki uboczne po szczepionkach. W momencie kiedy bardziej szkodzą niż pomagają, chcę mieć wybór choćby tak jak kilkanaście kilometrów dalej, czyli w Niemczech. Są tam zarówno dzieci szczepione jak i nie. Tam jest wybór. Boję się kolejnej szczepionki, że będzie jeszcze gorzej. A w przychodni problemu nie widzą. Nawet tuż po długim leczeniu antybiotykami szczepić chcą....dla mnie osobiście to nie do pomyślenia. Bo szczepionka wiadomo jak działa. Organizm wytwarza przeciwciała itd. a jak ma się bronić jak jest oslabiony. Chcę mieć wybór jak inni. Tym bardziej, że śledzę najnowsze badania nad szczepionkami i już nie wiem co myśleć. Wszystko przemawia na większą niekorzyść niż korzyść.