Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czy macie dostęp do konta męża?

Polecane posty

Gość gość
Mam swoje konto (on ma dostep i wglad) i dostep do konta meza. Nie wyobrazam sobie ze on sobie a ja sobie. Co to wogole jest. Malzenstwo ma wspolne finanse. A jak nie pasi, to niech sam zakupy robi obiady gotuje i sprzata. Mowie wam taka terapia szokowa i od razu dostaniecie to co chcecie

Gość gość59
wykrzyczał mi dzisiaj że to sa jego pieniądze, i będzie robić z nimi co chce a mi nic do tego, siedzę i ryczę że za takiego dupka wyszłam, ja mam oszczędzać a on wydaje sobie na co chce , na męskie przyjemności, jeszcze mam się z tego cieszyć

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna!!!

Gość Tester Wiernosci
Masz wrażenie, że Twój mężczyzna Cię zdradza? Nie masz pewności co do jego uczciwych intencjii ? A może jego zachowanie wzbudza Twoje podejrzenia ? Odpowiedź sobie na proste pytania: - Czy często ma nieaktywny telefon, bądź odwraca go ekranem do dołu ? - Czy masz dostęp do jego portali społecznościowych, maila oraz telefonu ? - Czy Twój mężczyzna często wyjeżdza w delegacje, bądź jest na spotkaniach biznesowych ? - A może z niewiadomych przyczyn zaczął bardziej dbać o siebie (siłownia, poprawa wizerunku, dieta )? - Być może stał się milszy oraz zaczął obdarowywać Cię prezentami ? Niewykluczone, że ktoś z najbliższych delikatnie zasygnalizował niewierność Twojego partnera. Możliwe, że wręcz odwrotnie - jest chodzącym ideałem...? Według Nas wszelkie opisane czynniki powinny wzbudzić Twoją czujność ! Jeżeli, któryś z powyższych punktów ma miejsce w Twoim związku - Nie czekaj w niepewności - Sprawdź WIERNOŚĆ swojego PARTNERA! W odnalezieniu odpowiedzi pomoże Ci wyspecjalizowany zespół osób, których pasją jest szeroko pojęta psychologia w zakresie NLP, NLS ( uwodzenie), badania oraz obserwacja zachowań oraz mowy ciała. Posiadamy ogromną widzę, nabytą nie tylko podczas szkoleń, ale przede wszystkim opartą na dużym doświadczniu w zakresie relacjii damsko-męskich. Nasza aparycja oraz inteligencja wzbudza ogromne zainteresowanie wśród mężczyzn, co zdecydowanie ułatwia pierwsze zapoznanie! Ponadto cechują Nas wysokie zdolności interpersonalne, jesteśmy w stanie stwierdzić czy Twój mężczyzna jest podatny na zdradę. Naszym celem jest pomoc kobietom, które są notorycznie zdradzane przez swoich partnerów, które są zaślepione przez miłość, bądź przez sprytną manipulację mężczyzny - o której dowiesz się więcej kontaktując się z NAMI ! Nawet jeśli ufasz swojemu partnerowi i uważasz, że opisana sytuacja Cię nie dotyczy - na pewno nie do końca rozumiesz pewne zachowania mężczyzn oraz chętnie zasięgnęłabyś rady specjalistów. Jesteśmy TUTAJ dla Ciebie ! Pomożemy zrozumieć męską psychikę. Zaczniesz rozróżniać techniki manipulacyjne oraz dzięki naszej pomocy staniesz się pewną siebie kobietą. Dodatkowo oferujemy, także porady z zakresu wizażu, stylizacji oraz doradztwo personalne. Nasz zespół specjalistów składa się nie tylko z kobiet, a także z doświadczonych mężczyzn biegłych w sztuce uwodzenia oraz znających potrzeby kobiet. Każdy mężczyzna, który nie jest pewien swojej kobiety, również może skorzystać z naszej pomocy. Nasi testerzy to charyzmatyczni, atrakcyjni mężczyźni z osobowością. Jeżeli już teraz chcesz zasięgnąć naszej rady - skontaktuj się z nami , pod adresem : czyciezdradza@gmail.com, krótko opisując problem. Gwarantujemy odpowiedź na każde nurtujące Cię pytanie. Przedstawimy dowody na to czy Twój partner jest skłonny Cię zdradzić. Nasze techniki uwodzenia nie prowadzą do kontaktów seksualnych. Cennik ustalamy indywidualnie. Pozdrawiamy, Testerzy Wierności Zapraszamy na naszą stronę na facebook'u

Masz wrażenie, że Twój mężczyzna Cię zdradza? Nie masz pewności co do jego uczciwych intencjii ? A może jego zachowanie wzbudza Twoje podejrzenia ? Odpowiedź sobie na proste pytania: - Czy często ma nieaktywny telefon, bądź odwraca go ekranem do dołu ? - Czy masz dostęp do jego portali społecznościowych, maila oraz telefonu ? - Czy Twój mężczyzna często wyjeżdza w delegacje, bądź jest na spotkaniach biznesowych ? - A może z niewiadomych przyczyn zaczął bardziej dbać o siebie (siłownia, poprawa wizerunku, dieta )? - Być może stał się milszy oraz zaczął obdarowywać Cię prezentami ? Niewykluczone, że ktoś z najbliższych delikatnie zasygnalizował niewierność Twojego partnera. Możliwe, że wręcz odwrotnie - jest chodzącym ideałem...? Według Nas wszelkie opisane czynniki powinny wzbudzić Twoją czujność ! Jeżeli, któryś z powyższych punktów ma miejsce w Twoim związku - Nie czekaj w niepewności - Sprawdź WIERNOŚĆ swojego PARTNERA! W odnalezieniu odpowiedzi pomoże Ci wyspecjalizowany zespół osób, których pasją jest szeroko pojęta psychologia w zakresie NLP, NLS ( uwodzenie), badania oraz obserwacja zachowań oraz mowy ciała. Posiadamy ogromną widzę, nabytą nie tylko podczas szkoleń, ale przede wszystkim opartą na dużym doświadczniu w zakresie relacjii damsko-męskich. Nasza aparycja oraz inteligencja wzbudza ogromne zainteresowanie wśród mężczyzn, co zdecydowanie ułatwia pierwsze zapoznanie! Ponadto cechują Nas wysokie zdolności interpersonalne, jesteśmy w stanie stwierdzić czy Twój mężczyzna jest podatny na zdradę. Naszym celem jest pomoc kobietom, które są notorycznie zdradzane przez swoich partnerów, które są zaślepione przez miłość, bądź przez sprytną manipulację mężczyzny - o której dowiesz się więcej kontaktując się z NAMI ! Nawet jeśli ufasz swojemu partnerowi i uważasz, że opisana sytuacja Cię nie dotyczy - na pewno nie do końca rozumiesz pewne zachowania mężczyzn oraz chętnie zasięgnęłabyś rady specjalistów. Jesteśmy TUTAJ dla Ciebie ! Pomożemy zrozumieć męską psychikę. Zaczniesz rozróżniać techniki manipulacyjne oraz dzięki naszej pomocy staniesz się pewną siebie kobietą. Dodatkowo oferujemy, także porady z zakresu wizażu, stylizacji oraz doradztwo personalne. Nasz zespół specjalistów składa się nie tylko z kobiet, a także z doświadczonych mężczyzn biegłych w sztuce uwodzenia oraz znających potrzeby kobiet. Każdy mężczyzna, który nie jest pewien swojej kobiety, również może skorzystać z naszej pomocy. Nasi testerzy to charyzmatyczni, atrakcyjni mężczyźni z osobowością. Jeżeli już teraz chcesz zasięgnąć naszej rady - skontaktuj się z nami , pod adresem : czyciezdradza@gmail.com, krótko opisując problem. Gwarantujemy odpowiedź na każde nurtujące Cię pytanie. Przedstawimy dowody na to czy Twój partner jest skłonny Cię zdradzić. Nasze techniki uwodzenia nie prowadzą do kontaktów seksualnych. Cennik ustalamy indywidualnie. Pozdrawiamy, Testerzy Wierności

Gość gość59
18.51 jak to jest prawdziwy mężczyzna to ja za takiego dziękuję

Gość gość
gość59 powinnaś się ogarnąć, nie robić zakupów, ja bym się nie prosiła o kasę, nie płacić rachunków, nie wykonywać prac domowych(jeśli pracujesz mąż powinien Ci pomagać przy córce) inaczej nic się nie zmieni

Gość gość
gosc59 czytam twoje posty i zaczynam wierzyc ze to jakas marna prowokacja. Kazda normalna kobieta na twoim miejscy walnela by takiego faceta w morde i kazala mu sie wynosic. Nie chce ci dawac kasy na zycie to odejdz od niego , dostaniesz polowe wspolnego majatku i tyle. JA nie wiem jak mozna z takim facetem zyc. Placz i zalenie w necie nie pomoze, ty wez los w swoje rece.

Gość gość59
niestety to nie prowokacja, chciałabym żeby tak było,

Gość gość59
był okres że chciałam odejść, wyjechać ale moje życie się skomplikowało , i nie mogę odejść w tej chwili

Gość gość
wiec jak nie mozesz lub raczej nie chcesz odejsc to co my ci mozemy pomoc. Skoro tyle czasu cie olewal i nic sie nie zmienil to nie licz na cudowna przemiane. Ludzie z reguly sie nie zmieniaja

Gość gość59
gość1923 to mnie pocieszyłeś

Gość gość
sory ale nie umiem nie lubie naiwnych kobiet. Co mam ci powiedziec, wszystko bedzie ok jutro bedzie lepiej twoj maz sie zmieni i zacznie cie szanowac NO PROSZE CIE

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że do kobiet należy mieć ograniczone zaufanie, więc nie wyobrażam sobie, aby moja żona mogła mieć dostęp do mojego konta. Gdyby np. nagle się Jej coś odmieniło i zechciałaby odejść, to później mogłaby mnie okraść, bo miałaby dostęp do konta, więc mąż autorki, jest po prostu mądrym człowiekiem, który potrafi się zabezpieczyć na wypadek, gdyby żonie coś się odmieniło. Poza tym kobiety są mściwe i potrafią niszczyć innych ludzi za błahostkę typu, że mąż nie kupił kwiatka. Mnie nie interesuje konto mojej żony i żonę nie powinno interesować moje konto.

Gość gość
Mój obiecywał, że po ślubie będzie mi oddawał 3/4, ale nic z tego. On zarabia 3 a nawet 4 razy tyle co ja (dowiedziałam się, bo znalazłam jego stare fiszki z pracy, bo ciągle ględził, że ma tylko 2 tysiące na rękę, a ma sporo więcej). 10tego zliczam rachunki za prąd, gaz, wodę i czynsz, a następnie mu mówię ile, daje mi połowę. Sam płaci za swoje 2 telefonu na abonament. Ja opłacam tv i internet, kupuje środki czystości i za to co mi zostaje - jedzenie. Jak już widzi, że nie mam pieniędzy to dopiero robi zakupy lub zamawia jedzenie dla siebie. Jak mi zostaje mało to kupuje tylko dla siebie i gotuje dla siebie. I ciągle się pyta dlaczego nie chce mieć z nim dzieci? Nie może pokapować dlaczego... a ja tu myślę o rozwodzie i powrocie do rodziny (trzymam pozew o rozwód w teczce). I tylko czekam, aż pospłacam swoje zobowiązania i bye. Jeszcze tylko 10 miesięcy! Poszukam normalniejszego, o ile są gdzieś tacy... jak nie to wolę być sama, bo nie będę nikogo karmić i po nikim sprzątać, bo się do niczego facet nie garnie...

Gość gość
TY "mądry" z 19.37 męzu, obawiam sie ze ty zadnej zony nie masz tylko jedziesz na rećznym. Ciekawe kto w takim razie ci gotuje i za czyje, a moze twoja zona gotuje za swoje sobie a ty za swoje sobie. Ciekawe wiec po ci zona, bo lozko tez pewnie nie kupiliscie wspolnie tylko kazdy za swoja kase. Troll jestes i tyle

Gość gość
I nie każda kobieta jest mściwa. Ja bym wszystko oddała, ale za kogoś kto jest tego wart.

Gość gość
A ja se nie wyobrazam ze ty masz zone, zadna normalna zona takiego TRUTNIA jak ty by nie trzymała. Nie wyobrazam sobie zeby zona miala dostep do mojego konta. TAA ? to sam se gotuj rob zakupy i pierz smierdzace gacie. Znam takich , moze zona ma za swoje ci gotowac prac i uslugiwac dniem i noca. Po ci wogole zona skoro jej nie ufasz?

Gość wydatki z głową
od początku małżeństwa konto mamy wspólne,duże zakupy uzgadniamy a potrzeby codzienne i np. drobiazgi typu bluzka, buty, koszula kto uważa że potrzebuje to kupuje sobie i tyle.Jak uważam że dzieci potrzebują coś do ubrania to też ja decyduję Nie muszę się tłumaczyć, grunt to zaufanie i umiar wydawania :)

Gość gość
19:43 Wydatkami należy się w małżeństwie dzielić, najlepiej po połowie, podobnie jak i obowiązkami, ale ja nie uznaję czegoś takiego, jak dostęp do MOJEGO konta, a konto żony, mnie NIE INTERESUJE. MOJE konto to MOJA sprawa, a konto ŻONY, to JEJ sprawa i tyle. Po drugie, czy każdy, kto ma odmienne zdanie od Twojego, to zaraz troll? Obecnie to słowo często bywa nadużywane. 19:46 Ograniczone zaufanie, to nie całkowity brak zaufania. MOIM ZDANIEM trzeba mieć jakieś tam ograniczone zaufanie. Nie jakieś tam skrajnie, ale tak z 90% zaufania wystarczy, więc chyba nie jest aż tak bardzo ograniczone. Zresztą w dzisiejszych czasach trudno mieć stuprocentowe zaufanie do ludzi.

Gość gość
Wlosy rosna mi na glowie jak czytam niektore wpisy. My mamy wspolne konto. Od czasu do czasu wyciagam pieniadze z bankomatu wkladam do szafki i te mamy na biezace zakupy, na takowanie auta. Grubsze wydatki zawsze razem dyskutujemy w koncu wiemy dokladnie ile mamy do dyspozycji i czy stac nas ewentualnie na cos drozszego. Nie wyobrazam sobie innego podejscia dos praw finansowych w malzenstwie.

Gość gość
I tak powinno być, a nie każdy sobie - jest to męczące. Nie można się niczego dorobić, gdy jedno odkłada, a drugie wydaje na pierdoły.

Gość gość
no raczej, co za temat!

Gość gość
dziwny temat by sie wydawalo, ale wyglada na to że wiekszość tak właśnie żyje-dzieląc się pieniędzmi...nie zazdroszcze i nie chcialabym tak nigdy

Gość gość
nie, nie mam. mamy swoje konta, zarabiamy podobnie, skladamy sie po polowie, no chyba ze jest jakis wydatek (np ja mam duuuze problemy zdrowotne wymagajace duzych kwot) on mi oczywiscie pomaga, nie jest tak ze ja jestem chora to ja place... uklad dziala od 10 lat i nie ma pretensji ze on np wysle kase siostrze lub matce bo im brakuje, bo mi nie ujmuje, ani nas zwiazek na tym nie traci. :) nie znam tez hasel do facebooka, poczty i innych (co niektorzy oburzeni jak mozna nie znac hasel do kont meza) a mi sie to w glowie nie miesi...

Gość gość
Konto wspólne. Ale w sumie to mąż zagląda tam raz, dwa razy na miesiąc. Ja pilnuję rachunków, wpływów itd. No ale u nas też inna sytuacja, bo mamy razem firmę a ja jestem księgową. Także od początku twierdził, że ja, z racji zawodu, z pieniędzmi sobie lepiej poradzę :P Ale każdy ma swoją kartę, więc wybierać może każdy sam. A większe wydatki uzgadniamy wcześniej.

Gość gość
gosc 21.29 dobrze to nazwalas-uklad,napewno nie zwiazek.

Gość gość
Ja mam dostep do jego konta a on do mojego-na internecie zsynchronizowane,nie wyobrazam sobie zeby prosic go pieniadze,jak potrzebuje to wyplacam-od 15 lat obydwoje pracujemy(ja z przerwami na 2 ciaze)-obecnie zarabia 2 razy wiecej ale kiedys ja lepiej zarabialam :)

Gość gość
do goscia 22.04, uklad jesli chodzi o pieniadze, to chyba zrozumiale ? umowilismy sie na takie rozwiazanie finansowe i juz wiec jest to uklad. a zwiazek tworzymy poza tym. nigdy nie bylo klotni o pieniadze, przenigdy... on wie ze moze na mnie liczyc zawsze jesli chodzi o finanse i ja wiem ze ja na niego tez. zreszta juz nieraz byla taka sytuacja gdy jednak jedno musialo dac wiecej i nie bylo problemu. nie ma zawzietosci, ze po rowno czy takie tam. po prstu u nas nie ma z tym problemu bo zarabiamy praktycznie po rowno :) ale jak braknie jednemu to nie ma problemu ze nie przezyje :P hehehh

Gość gość
najlepsze sa laski ktore twierdza ze jak nie masz wspolnego konta to mieszkasz z wspollokatorem, heheh. ta bo to wlasnie jest wyznacznik udanego zwiazku- wspolne konto. nie gardze tymi ktore tak maja, wiec wy nie gardzcie mna, ktora tego nie ma! poza finansami jest jeszcze milosc, seks,wsparcie, dzieci, pomoc, zycie, a tego z wpollokatorem sie nie robi. szkoda ze dla was w osadzaniu innych wyznacznikiem sa pieniadze :( i wiedzcie jedno, skoro takie rozwiazanei dziala to jest to dobre rozwiazanie. dla kazdego indywidualne , ale jest!