Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komunikacja miejska Warszawa, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Czesc, chcialabym prosic o pomoc osoby poruszajace sie komunikacja miejska w Warszawie! Poszukuje miejsca gdzie jest najwiekszy ruch pieszy, sklepy, lokale w okolicy, przystanki autobusowe itd. z posrod okolic stacji metra Kabaty, Natolin, Imielin, Stoklosy, Sluzew, Wierzbno, Raclawicka- gdzie kazdego dnia przewija sie najwiecej ludzi nie korzystajacych z wlasnych samochodow?

Gość gość
weź to przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i w jednym zdaniu napisz, czego szukasz

Gość gość
Na ktorej z wymienionych przeze mnie stacji metra i ich okolic jest najwiekszy ruch pieszy

Gość gość
hmm to najmniej chyba na Wierzbnie, bo tam tylko TVP w okolicy. Przy raclawickiej masz bazarek, wiec dużo, służew LAND i przesiadkowe do GM, Ursynow chyba mniej, Stokłosy sporo bo Leclerc****asaż handlowy, Imielin Multikino i ratusz, Natolin duzo bo GU i pasaż natolinski no i Kabaty ludzie do Tesco jadą, ale wiekszość mieszkańców to słoiki :) Wiec jesli chesz cos sprzedawać, to oni nie kupią :)

Gość gość
Przy każdej stacji metra przewija się dużo ludzi, ale rzeczywiście na Ursynowie bywa trochę mniej. Proponowałabym Racławicką. A co jakiś film kręcisz? ;) Natomiast jeśli chodzi o samą jazdę w komunikacji to nie wiem czy słyszeliście o możliwości płacenia za bilet przez sieć. Na stronie https://kartamiejska.pl/ można sobie doładować kartę miejską bez konieczności czekania w kolejce do automatu czy w kiosku. Od jakiegoś czasu z tego korzystam i jest to bardzo wygodna sprawa.

Gość Patrycja

Ja w ogóle njie korzystam z komunikacji, jesli juz to jezdze rowerem badz taksówkami. W Glob Cab pracuje mój chłopak, zatem jazda taksowka dla mnie to sama przyjemnosc 🙂 Mieszkam na Ursynowie i jestli chodzi o pytanie to zalezy od pory dnia ile jest ludzi, jak chcesz cos nagrac to polecam godzinę 5 rano. 🙂