Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o tej figurze?

Polecane posty

Gość gość
myślę że dziewczyna ma fajną figurę... nie jest gruba ale też nie za szczupła...proporcje zachowane... jesli dziewczyna ma zaokrąglone posladki, uda to nic złego... jak nie ma brzuszka to oki...

Gość gość
ładna bluzka,a figura normalna

Gość gość
mysle że to elegancka kobietka... z zachowanymi proporcjami...niejedna szczupła pozazdrościłaby gustu...

Gość gość
nigdy bym nie nazwała tego figurą tam jest brzuch! ciąża?

Gość autorka tematu0111111
widzicie , chodzi o to że mam pełniejsze uda i posladki... kiedyś usłyszałam że ten czy tamten woli szczupłe dziewczyny a nie w figurze rubensa... no kurczę, przecież wydawało mi się że nie jestem grubą dziewczyną... gruba moze być xxl czy xxxl ale ja noszę roz. 40/42...nie rozumiem, jak dziewczyna ma wiecej troszkę ciałka to stoi już na przepranej pozycji? tu jest 2 fotka... prosze o szczere opinie... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c401a3bf9271b483.html

Gość gość
nie mam brzuszka... jak sukienka jest swobodna to nie znaczy że od razu jest ciaza...

Gość gość
Ale o ci w ogóle chodzi i po co dajesz swoje foty na necie? Bo z tego co widzę to faceci się żenią z grubymi krowami ważącymi po 80-100kg, więc czym ty się przejmujesz, że żaden cię nie zechce? Mylisz się, na pewno kogoś znajdziesz. Pasztety brzydkie na ryju i grube za mąż wychodzą i to za przystojniaków. Zresztą wystarczy zobaczyć jak wygląda żona tego siatkarza. On przystojny, ona brzydka i gruba. Dlatego dziewczyno wrzuć na luza :)

Gość mateusz0111234
moim zdaniem normalna figura. fakt, nie filigranowa ale nie otyła, gdzie są fałdy tłuszczu...

Gość marek1402
witaj :) masz piekna figure!!!Wiele bym dal by widziec wiecej:)

zdjęcia wykasuje kiedy zakonczy sie dyskusja... chodzi widzisz o to , że wystarczy że dziewczyna ma troszkę wiecej ciałka i często mezczyzna nie zwróci na nią uwagi, nie chce poznać bliżej a przeciez moze byc bardziej wartosciową dziewczyną niż niejedna szczupła dziewczyna... czy naprawdę wszystko kręci się wokół ciała? chciałam usłyszeć neutralne opinie o figurze , czasem dobrze jest usłyszeć czyjeś zdanie i podyskutować co sadzicie o dziewczynach xl?

Gość marek1402
Nabierz pewnosci siebie a kazdy facet (normalny) bedzie sie ogladal za Toba, a jak chcesz to napisz do mnie :) na mejla: walek1402@wp.pl

Gość gość
moim zdaniem jak dziewczyna jest pewną siebie dziewczyną, uśmiechniętą to nie powinna się przejmować.nie jesteś gruba , z ogromnymi fałdami na brzuchu.masz normalną figurkę, pełniejsze uda i pośladki to nic takiego, jest za co złapac przynajmniej.

Gość marek1402
...ale Tymasz normalna figure!!! a troche ciala nigdy nie zaszkodzi. Ja tak mysle obiektywnie.

Gość alex34
kobiety xl również mają swój urok. znam kobietę filigranową ktora jest pusta i zadufana w sobie, interesuje ją tylko moda i czyjś wygląd. o swoim facecie potrafiła powiedzieć : musze mu kupowac rzeczy aby jakoś przy mnie wyglądał. sorki. zazwyczaj kobieta ktora nie jest jak modelka jest ciepła osoba, pełną pasji. jesli mezczyzna patrzy na figurę a nie na inteligencje kobiety i co ma w sobie jest po prostu pusty. nie mówię tutaj o tym jak kobieta waży 80 kg i ma fałdy tłuszczu wylewające się na wszelkie strony . uśmiech to podstawa:), pewność siebie:). moim zdaniem jesteś kobieca.

Gość marek1402
musze juz znikac ale jak chcesz napisz do mnie, nic jednak na sile :)

Gość diablica9
po pierwsze genialna kiecka:):):) . po drugie jestes delikatnie zaokraglona w pupie i moze lekko w brzuszku, pełniejsze uda nikogo nie zabiły. pokaż pewność siebie jak piszą mezczyzni powyżej a niejeden się za tobą obejrzy. a w takiej kiecce randka to hmm .....:):):)

Gość sportowiec23
moim zdaniem nie jesteś gruba. są mezczyzni ktorzy chcą miec kobiete -wieszak, tacy - ktorzy chcą normalnej budowy ciala i tacy ktorzy lubią grube kobiety. kazdy ma swoj gust. ja jestem wysportowanym mezczyzną i zdaję sobie sprawę że są kobiety ktorym nie przypadnę do gustu. ja osobiście preferuję normalną figurkę, kobietę energiczną, z pasją , ktora coś robi w wolnych chwilach a nie siedzi tylko przed telewizorem, realizuje pasje. jesli taka jest to nawet jak nie ma figury modelki - to wolę 100 % ją niż modelkę bez pasji w sobie.

Gość gość
teraz to już im się w duupach przewraca każda kobieta musi być anorektyczką bo inaczej to już nie jest atrakcyjna

Gość gość
moim zdaniem pani na zdjeciu ma gorset wyszczuplający brzuch, bo możecie mnie zabić ale nie widziałam jeszcze kobity co jest oblana tłuuszczykiem z każdej strony tylko nie na brzuchu, no i myślę że pani ma problemy z cellulitem przy swojej figurze.

Gość gość
ile ważysz ? na ile wzrostu ?

Gość gość
zbyt potężna, wolę drobnejsze modele

Gość gość
moim zdaniem jest ok

nie mam na sobie gorsetu.nie noszę gorsetów, nie lubię ich. wolę nosić normalne sukienki. 162 cm wzrostu i 60 kg.

Gość gość
gość dziś zbyt potężna, wolę drobnejsze modele zbyt potężna? to facet chyba potężnej kobiety nie widziałeś. poteżnym mozna być mająć 90-100 kg. lekko zaokraglona figurka, ale jednoczesnie wszystko jest rozłożone jak należy. gdyby był brzuch, a szczuplejsza pupa czy uda to byłoby niezbyt dobrze. a tutaj linia brzucha jest zachowana tylko uda i posladki pełniejsze wiec nie ma sie do czego doczepić. moim zdaniem jestes atrakcyjna, dbającą o siebie kobieta.

Gość gość
moim zdaniem fajna dziewczyna. nie jakis kaszalot zaniedbany.

Gość mari2398
jednemu podoba się matka, drugiemu córka . i w przypadku kobiet jest podobnie- jednej podoba sie ojciec a drugiej syn. kazdy ma swój gust i trzeba to szanować. odrzucenie boli, ale wszystko trzeba przeżyć.

No mogłabyś schudnac trochę jak chcesz sie podobac facetom,ale jak się dobrze czujesz to ok.Niektórzy nie patrza tak na wygląd.

Gość gość
jak widzisz każdy ma swoje zdanie. uwazam jednak że masz normalną budowe ciała i najwazniejsza jest pewnośc siebie w życiu.

Ale wiadomo ze faceci wola szczuplejsze,ale ważne żeby sie samemu dobrze czuc ze sobą jak jest Ci dobrze ze sobą to nie odchudzaj sie na siłę.