Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehesz

Moja żona nie chce sie kochać :(

Polecane posty

Gość gość
Poza tym oni są po dwudziestce więc co się dziwicie, że mają ślub? Przecież to normalne. To Wam sie coś we łbach poprzestawiało i bierzecie śluby na starość.

Gość hehesz
dziś no co Ty gadasz za bzdury? Nigdy w życiu nie powiedziałem jej nic chamskiego, nigdy jej nie obraziłem, ani nie skrzywdziłem. "Zimna suka" tak ja nazywam, ale w myślach. W zyciu bym tak do niej nie powiedział.

Gość gość
facet, poczytaj sobie Wisłocką czy de Velde, może cos ci sie w twojej główce przejasni... typowy roszczeniowiec. ja chcę seksu. Własnie, ty nie chcesz jej - z nia sie kochac- okazać swojej czułosci, miłosci, itp. ty tylko chcesz bezosobowego zimnego seksu od swojej zimnej suki i jeszcze masz żal:D:D:D

Gość gość
zdymaj koleżanke z pracy

Gość hehesz
Śpimy przytuleni razem, co noc, ale jak dotknę chociaż kawałka jej ciała, to od razu jestem podniecony. Nie byłoby tego, gdybyśmy się kochali.

Gość gość
to pozamiatałeś. idź...proszę bardzo...tylko później się nie zdziw, że będzie gorzej. Ona wraca na noc? Zostań lepiej i powiedz, że jednak nie chciało ci się albo coś. Przecież ona wie, ze jesteś napalony i to spotęguję jej zazdrość i myśli, że na pewno ją zdradzasz, że Cię nie zaspokaja, że ma brzydkie ciało ..milion myśli i tym bardziej nie będzie chciała. Jesteś p o prostu kretynem!!!!!! Brawo za próbę naprawienia związku... czapki z głów.

Gość gość
facet chce żeby było jak przed ślubem, tłumoku. Bo wyszło na to że przed ślubem miał kobietę w wersji DEMO.

Gość hehesz
Przecież jakbym chciał TYLKO sexu, to dawno bym od niej odszedł :0

Gość gość
ale toże tak myslisz, WYCHODZI w twoich czynach. Może tego nie rozumiesz, ale przyjmij do wiadomosci- KOBIETY WYCZUWAJĄ faktyczny stosunek do nich. +Możesz gadac słodkie słówka, ale ta zimna suka jest wyczuwana u ciebie pod powierzchnia, pewnie ona to czuje. i juz sie nie tłumacz. bo widocznie jestes tak NIECZUŁY, że ona NIE MA OCHOTY na seks z TOBĄ, bo pewnie jesteś zimny, skupiony na SWOJEJ tylko przyjemnosci i pewnie zbyt często tego chcesz w ten sam sposób... Tak, jakby ona przez 4 tygodnie gotowała ten sam obiad, co do kartofelka, do stałabyś chyba szału, co?

Gość gość
mówie Ci zdymaj koleżanke z pracy będzie lepiej

Gość gość
no jasne, bo kretynem nie będziesz jak zgodzisz się na wielomiesięczne życie w celibacie. No i oczywiście całe te miesiące będziesz skakał wokół zimnej jak lód żony. Wtedy nie będziesz kretynem.

Gość gość
jakie książki konkretnie masz na myśli? też chcę.

Gość hehesz
Mam to gdzies co sobie ona pomyśli!! Tylko Ona się liczy w naszym małżeństwie, a ja nie! Mam 25 lat i chce wyjśc w sobote wieczór, dlaczego mam jej we wszystkim ustępować? Niech ona chociaż trochę się o mnie postara!

Gość gość
Jakby nie popełnił wcześniej błędu to by nie musiał teraz skakać jak wokół jajka...a teraz za późno. Ja pierdzielę...przecież wy tego nie zrozumiecie, ale takie wymuszanie zostawiło na niej ślad...to jak z molestowaniem. Masakra chłopie.

Gość hehesz
na mnie też zostawił ślad, całkowity brak sexu i czułości.

Gość gość
ja bym na Twoim miejscu całkowicie ją ignorował, idż dzisiaj z kumplami i niech się żonka martwi:D he ehhheh

Gość hehesz
"bo widocznie jestes tak NIECZUŁY," hahahaah chyba sobie żartuujesz

Gość gość
ja dymam koleżanke z pracy i jest spoko !

Gość gość
to może idźcie do psychologa lub seksuologa. Widzisz... Jest tak, ze ty myślisz teraz, że to ty jesteś pokrzywdzony...tak wynika z twojej pierwszej wypowiedzi...a ona myśli, ze ona jest pokrzywdzona...a ty jeszcze chcesz sobie iść na miasto z chłopakami...najlepiej gapić się na inne, albo od razu na d****** Przecież ona tak pomyśli. Oddalicie się. Wizyta u lekarza to już teraz twoje jedyne wyjście z tej sytuacji chyba. Przykro mi z tego powodu, że faceci są tak od razu nabuzowani i pogłębiają problem u dziewczyn...nie widzą co robią i myślą stereotypami.

Gość hehesz
no i napsała mi smsa: "Myślałam, że weekend razem spędzimy.."

Gość gość
nie zwracaj uwagi na to co ona pisze. Olej to i idz się dzisiaj pobawić.

Gość gość
Ja tego nie rozumiem podejscie roszczeniowe do bliskiej osoby: "ja chce to i dostac to musze, a jak nie - to cie oleje" .Czlowieku, Ty po prostu jestes nieodpowiedzialny !!! jak dziecko w sklepie z cukierkami," matka, kup te cukierki bo jak nie to sie rozplacze" A moze twoja kobieta ma jakis problem, ktory trzeba rozwiazac? Takie myslenie tylko o sobie, o tym ze "chce mi sie" - normalnie przedszkolak

Gość gość
gość dziś to może idźcie do psychologa lub seksuologa. Widzisz... Jest tak, ze ty myślisz teraz, że to ty jesteś pokrzywdzony...tak wynika z twojej pierwszej wypowiedzi...a ona myśli, ze ona jest pokrzywdzona...a ty jeszcze chcesz sobie iść na miasto z chłopakami...najlepiej gapić się na inne, albo od razu na d****** Przecież ona tak pomyśli. Oddalicie się. Wizyta u lekarza to już teraz twoje jedyne wyjście z tej sytuacji chyba. Przykro mi z tego powodu, że faceci są tak od razu nabuzowani i pogłębiają problem u dziewczyn...nie widzą co robią i myślą stereotypami Zgadzam się z komentarzem POWYŻEJ, możesz myśleć o babskiej solidarnosci itd ale tak naprawdę,ja jako kobieta wiem lepiej co czuje druga, jestem w zwiazku małżenskim ponad 10 lat i naprwwdę zdrada nie jest wyjściem z tej sytuacji. Po fakcie mogą pojawic sie wyrzuty, a co, jesli tak kolezanka z pracy sie zakocha? Jeśli kochasz swoją żonę to poszukaj pomocy u specjalisty a daruj sobie gierki, bo byc może to pomoże jednorazowo (jest sznasa, ze jeszce dzis pójdzie z Tobą do łózka) ale na dłuższa metę się nie sprawdzi.

Gość hehesz
Pytałem jej się wieele razy, to po prostu mówiła że nie ma ochoty i już. A próbowałem na różne sposoby, delikatnie ją głaskałem po pleckach, po ramieniu, za uchem i nic! NIC. Chodzenie razem na zakupy, na spacer, do kina, do restauracji, do klubu, nic nie daje. Napisałem jej, że skoro chciała spędzić ze mną weekednd to dlaczego rano pojechała do rodziców? i że jestem już umówiony z chłopakami, bo kumpel ma urodziny.

Gość będzie coś dzisiaj
Oboje jesteście z innej bajki, tu nie ma winnych , powinniście to zrozumieć i dać sobie szansę na nowe związki : ona z podobnym sobie choć będzie jej ciężko, i ty z kobietą która kocha sex i pokocha ciebie.

Gość hehesz
to w takim razie ona mnie oszukała, bo przed ślubem była zupełnie inną osobą, lubiła sex i dotykanie, przytulanie, głaskanie, mizianie, itd.

Gość będzie coś dzisiaj
nie oszukała tylko nie wiedziała że tak z nią będzie.

Gość gość
bo ona sobie chciała pojechać do rodziców. I masz to uszanować. A teraz chce spędzić z tobą wieczór i to też MUSISZ uszanować. A poźniej powie ci że nie ma na nic ochoty i TO TEŻ MUSISZ uszanować. ogólnie musisz to co ona sobie zażyczy uszanować. bo to ona jest ta biedna pokrzywdzona. Nigdzie nie łaź, siedź w domu, dbaj o księżniczkę, dawaj jej całą wypłatę, pozrywaj kontakty z kumplami bo ona tak chce i TRZEBA TO USZANOWAĆ. jak jej cyknie zegar biologiczny i wlezie ci jednorazowo do łóżka w celach prokreacji to TEŻ MUSISZ TO USZANOWAĆ, tak samo będziesz musiał USZANOWAĆ to że po urodzeniu dziecka seks skończy się aż do śmierci. Ogólnie musisz wszystko szanować co księżniczka sobie wyduma, może jak będziesz grzeczny to raz na miesiąc w nagrodę ci DA

Gość gość
Szukasz rady co do kobiety, a słuchasz facetów...nieźle. Chce spędzić z tobą weekend....a ty chcesz sexu? Myślę, że może ci się udać jak już tak bardzo musisz, ale lepiej zastosować taktykę, że nie macasz itp przez 2 tygno ale jak już to...tylko musisz DELIKATNIE...i inaczej niż zawsze. Zrób coś inaczej. Pomyśl czy ten pomysł z bielizną. Kup, daj i powiedz jej coś co nie będzie natarczywe, a sprawi, że poczuję się wyjątkowa... i czekaj na efekt. Jak tym razem się nie uda to do psychologa. Bo rozpadnie się ta miłość.

Gość będzie coś dzisiaj
Żeby wiedzieć czy coś lubisz czy nie musisz spróbować, nie specjalnie ci smakuje , ale jak widzisz że inni się zajadają ze smakiem aż im ślina cieknie to podejmujesz kolejną próbę i kolejną wmawiając sobie że a czasem i tobie zasmakuje. Przychodzi jednak moment kiedy mówisz sobie dość! Kuźwa - niedobre jak nic i nie będę tego więcej jadł ani się zmuszał!