Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehesz

Moja żona nie chce sie kochać :(

Polecane posty

Gość gość
No to ci odpisala. Jestem kobieta i mysle, ze ona nhe potrzebuje sexu. Moge ci cos zaproponowac ma ten wieczor. Zrob romantyczna kolacje,swiece. Ubierz sie l.dnie. Kup kwiaty. Jakas bizuterie dla niej. Moze wspolna kapiel tez? Zapros ja do stolu,zrob nastroj,muzyka. Potem zatanczcie. Powiedz jej wtedy do ucha cos milego. Nie dotykaj jej jak do sexu. Potem wlaczcie ten film. Jak to nic nie da,to ja nie wiem.

Gość gość
to nic nie da bo ona ma w d***e potrzeby partnera

Gość gość
ale spokojnie...napisz jej zaczynam, bo potrzebuję seksu z Tobą. Jesteśmy małżeństwem i kocham cię i pragnę. Nie jestem w stanie dłużej znieść tego braku i nie chodzi już o moje zachcianki a o zdrowie. Może Cię to rozśmieszy, ale kumulowanie się spermy prowadzi do zapaleń prostaty itd. Mam to robić sam ręką? Nie chcę cię tym urazić, ale do tego prowadzisz, bo widzę twoje ciało, które mnie codziennie podnieca, a od miesięcy nie ma z tego nic. Rozumiem, że nie zawsze masz ochotę i może za bardzo naciskam. Przepraszam Cię za to i powiedz mi jak mam to naprawić, żebyś znowu miała chęci i nie czuła się pod naciskiem.

Gość gość
Jak wyjdziesz dzis to bedzie poczatek twojego konca.

Gość gość
jestem za. To będzie koniec. wiec zastanów się dobrze.

Gość gość
Nie pisz jej tego smsem. To powiedz jej dzis to wszystko. A jak nic nie da,nie bedyie miala nic ciekamego do powiedzenia,to wtedy wyjdz do kolegi

Gość hehesz
"Ubierz sie l.dnie. Kup kwiaty. Jakas bizuterie dla niej. Moze wspolna kapiel tez? Zapros ja do stolu,zrob nastroj,muzyka. " juz tak robiłem i nic:(. Wspólna kąpiel, ona też nie chce, nawet ciągnąłem ją za nadgarski do wanny ale ona sie obraziła bo stwierdziła że pochlapiemy łazienke:o. Może dam jej ban na pieniądze, zablokuje jej konto, odblokuje jak zacznie sie normalnie zachowywać. Moi koledzy mówią, że ona ma ze mną za dobrze, że za bardzo ją rozpieściłem i pozwoliłem sobie wejść na głowę.

Gość hehesz
dziś Cały czas ja jej ustępuję i dbam o jej humorki i inne zachcianki. Ja też chce mieć coś z życia, wychodzę z kumplami i już, nie chce się męczyć jak będziemy leżeć przytuleni a ja nwet nie będę mógł jej dotknąc, to jest tortura.

Gość gość
jak jej zablokujesz kasę to potwierdzisz jej odczucia. nie ma rozkładania nóg-nie ma kasy. Czyli chodzi ci tylko o sex.

Gość hehesz
Jakby mi chodziło tylko o sex, to już dawno byśmy się rozstali

Gość gość
tu musi być jakiś większy problem. nie myślałeś o seksuologu albo jakieś poradni dla par? może byłaby skłonna skorzystać z pomocy specjalisty. jeśli nie znajdziecie źródła problemu, wasze małżeństwo się rozsypie na 100%

Gość gość
coś czuję, że ty ją dzisiaj zdradzisz...

Gość gość
powinienes ja zostawic to jest zalosne blagac o sex

Gość hehesz
nie zdradze jej, może ją zgwałce może ona tak lubi,

Gość gość
problem jest spory. a może zostaw dzisiaj ,,ślady" w łazience po tym, że radzisz sobie sam...jakaś chusteczka z wyraźnym płynem...może to da jej do myślenia, a jednocześnie zapewni, że nie poszedłeś jej zdradzić.

Gość gość
ja bym na twoim miejscu dwal sie w romans z ta laską z pracy.

Gość gość
jezu facet, nadal nie dociera??? ONA WIE<że ; kupisz jej kwiaty, bielizne, bedziesz miły TYLKO DLATEGO,że chcesz SEKSU, a nie dlatego ze po prostu chcesz miło spedzic wieczór. ONA WIDZI,że JEDYNE o czym myslisz, to NA OKRĄGŁO SEKS jezu, szału bym dostała ona po prsstu chce obejrzec film z toba raz na jakiś czas, ale nie, TY CHCESZ seksu!!! a co do wanny, jakby mnie facet ciagnał za nadgarstki siła, to siła wykopałabym go przez okno Pobawice się w wannie, a ona potem pół nocy będzie sprzątała łazienke SAMA , tez mi przyjemnosć!!!! bylo powiedziec wiesz co, posprzatam potem lazienke, nie przejmuj sie chlapaniem...

Gość gość
wiem, że to dziecinada, ale może to jedyne co możesz zrobić, żeby ją zapewnić o wierności, wyjść na miasto i skłonić ją do przemyśleń. Jak zrobi ci awanturę to powiedz, że powinna się cieszyć, że jakoś sobie radzisz i jej jeszcze nie zdradziłeś, ale to jest coraz bliżej bo tak nie można żyć.

Gość gość
dziś idź z kumplami i się trochę wyluzuj

Gość gość
hehesz wiesz doskonale Cię rozumiem bo mam to samo tylko że mąż nie chce się zemną kochać :(

Gość gość
witam w klubie :D

Gość gość
Wiesz co? Ja mam 24 lata i jestem matką od 3 lat :) no przyznam szybko urodziłam synka ale nie żałuję tego nawet trochę bo to cały sens mego życia :) Powiem tak, że gdy zaczełam być z moim partnerem to sex był codziennie było super jak go widziałam to już miałam ochotę na sex. Od czasu jak zamieszkaliśmy razem i pojawił się synej wszystko obróciło się o 360 stopni. Nie mam w ogóle ochoty na sex sex powinien dla mnie juz nie istnieć, boje się a raczej obawiam się kolejnej ciąży pomimo tego, że biorę pyle. Sama nie wiem co się ze mną dzieje ;/

Gość gość
A ja na twoim miejscu dalabym jej do myslenia. Nie szanuje cie, bo wiem,ze nie musi,bo jak ostatni frajer za nia latas zi zebrasz o seks. Masz kase,jestes przystojny itp. Nie docenia. Daj jej do zrozumienia,ale subtelnie,ze ktos jest toba zainteresowany. Kasuj skrzynke, w calosci,usmiechaj sie do telefonu, idz do sephory i popryskaj sie delikatnie damskimi perfumami...przerazona wizja kopniecia jej w doope znajdzie u siebie ochote na seks,zapewniam.

Gość gość
kretyn do entej potegi

Gość hehesz
"Pobawice się w wannie, a ona potem pół nocy będzie sprzątała łazienke SAMA , tez mi przyjemnosć!!!!" Nie no jasne, utrzymuje, zarabiam, kupuje prezenty, przelewam jej pieniadze na konto, kupuje kwiaty, kupuje bizutereie, mam sie nie domagac sexu, znosze jej fochy i jeszcze mam k...a sprzątać za nas oboje! coś jeeszcze? Jakiś mądre porady?

Gość gość
co odpowiadała kiedy pytałeś dlaczego nie chce uprawiać seksu? od kiedy to trwa?

Gość hehesz
dziś no właśnie dlatego wychodzę dzisiaj, mam to gdzieś ze jest zazdrosna

Gość gość
Widać kobieta zaraziła się od obrączki aseksualnością. Zdejmij jej obrączkę to ozdrowieje

Gość gość
Co wy piepszycie ! Jak można kooś zmuszać do sexu ! Mój partner to rozumie i mówi, że będzie tyle czekać ile będzie trzeba ! To ja mam się zmuszać do sexu tak? Czy sprawić tylko partnerowi przyjemność chó ze mną tak ? Dużo wyrozumiałości !

Gość gość
Czasami pigułki antykoncepcyjne mogą powodować spadek libido, czasami przyczyna oziebłąści tkwi gdzieś w głowie. Może pomóc wizyta u seksuologa lub ginekologa. Najpierw trzeba znaleźć przyczyny tego, że młoda kobieta, która lubiła sex nagle przestała się nim interesować, a potem poszukać rozwiązania.