Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehesz

Moja żona nie chce sie kochać :(

Polecane posty

Gość hehesz
kupiłem jej kiedyś bielizne, a ostatnio jak byliśmy w sklepie to też sobie kupila stanik i majtki i nawet nie chciała mi się w tym pokazać! A ona nie ma się czego wstydzić, bo ma bardzo ładną figurę.

Gość gość
daj jej jakoś do zrozumienia że nie po to się żeniłeś żeby całe życie w celibacie spędzić i jak panience nie da to do myślenia to na dłuższą metę nie widzę jakoś przyszłości. uciekaj póki dzieci nie ma i nie daj się wrobić w żadne teksty typu "dziecko zbliży nas do siebie"

Gość hehesz
Kurcze napisała mi sms: "Kotku zostań dzisiaj ze mną" i zmiękło mi już serce :(

Gość gość
Autorze to naturalne, ze bedac mlodym czlowiekiem odczuwasz potrzebe bliskosci i seksu. Wspominasz czasy waszych wczesniejszych maratonow lozkowych i ubolewasz nad faktem, ze juz tego nie ma . Coz wtedy byla pewnie miedzy wami intensywana chemia odczuwana po rowno, w twojej kobiecie tej chemii juz nie ma, wypalila sie. Moze jakosc twojego seksu jej przestala odpowiadac? Byc moze wczesniej nie miala z tym problemu bo wszystko bylo swieze, intensywne i oszalamiajace i nie zauwazala pewnych brakow a moze tez miala nadzieje, ze to z czasem sie zmieni na lepsze, ze nabierzesz wprawy itd? My kobiety jestesmy jednak troche trudniejsze "w obsludze" niz wy panowie. Reagujemy inaczej, potrzebujemy wiecej czasu. Z moich doswiaczen z mzczyznami wynika, ze wiekszosc z was ma bardzo blade pojecie jak sie kochac. O grze wstepnej czy o doprowadzeniu kobiety do orgazmu juz nawet nie wspomne. Seks uprawiacie tak jakby nas tam nie bylo a raczej - jakbysmy byly tam tylko po to byscie mogli "spuscic z krzyza". Zapominacie o tym zeby bawic sie dotykiem, nie spieszyc sie, tylko byc tu i teraz, zadbac o magiczny nastroj. Za bardzo sie spieszycie i myslicie tylko o sobie niestety. Moze wlasnie jakosc seksu w twoim wykonaniu nie pasuje twojej pani a jest to dla niej temat zbyt krepujacy by mowic o swoich intymnych potrzebach? Czy naprawde tak trudno poszukac w necie "jak sprawic kobiecie przyjemnosc w lozku"? Czasami mam wrazenie, ze wy wogole nie potraficie myslec!

Gość gość
poczytaj o aseksualnych- zrozumiesz!!!!

Gość gość
nie mięknij tylko napisz "A jak spędzimy ten wieczór razem ?" jak po odpowiedzi wyjdzie że raczej nici z seksu to idź z kolegami :)

Gość gość
żeby sprawić trzeba najpierw zacząć. a jak zacząć jak kobieta woli pierdzieć w kanapę? jak to jest że kobieta nigdy nie widzi problemu w innej kobiecie? szkoda (dla was) że nie mają dzieci, miałybyście wasz dyżurny powód braku seksu ...

Gość gość
ja bym poszedł. zmiękniesz teraz to całkiem ci wlezie na głowę. tak przynajmniej spędzisz fajny wieczór z kumplami a ona niech sobie siedzi u rodziców jak jej tak dobrze

Gość hehesz
o to jest dobry pomysł napisalem: "A jak byśmy spędzali dzisiejszy wieczór?"no zobaczymy co napisze

Gość gość
O grze wstepnej czy o doprowadzeniu kobiety do orgazmu juz nawet nie wspomne. Seks uprawiacie tak jakby nas tam nie bylo a raczej - jakbysmy byly tam tylko po to byscie mogli "spuscic z krzyza". Zapominacie o tym zeby bawic sie dotykiem, nie spieszyc sie, tylko byc tu i teraz, zadbac o magiczny nastroj. Za bardzo sie spieszycie i myslicie tylko o sobie niestety. Moze wlasnie jakosc seksu w twoim wykonaniu nie pasuje twojej pani a jest to dla niej temat zbyt krepujacy by mowic o swoich intymnych potrzebach? Czy naprawde tak trudno poszukac w necie "jak sprawic kobiecie przyjemnosc w lozku"? Czasami mam wrazenie, ze wy wogole nie potraficie myslec! - PODPISUJĘ Sie pod tym... Facet,zalidsz sie na koboecym fprum, a słuchasz facetów, którzy ci mówią, bys sie na inne laski pogapił.. no dobre, dobre.... nieczuły- i nagle śmiech_ no pewnie, ty zawsze taki super, czuły , kochający itdd, to dlaczego ona nie chce? WIDOCZNIE MA POWODY GDYBYŚ BYŁ czuły, kochający, dbający o nia NIE TYLKO W SEKSIE, przytulał sie tez nie tylko gdy chcesz seksu to bys nie zakładał tematu jedyne co słysze w twoich słowach- to - ONA NIE DAJE mi swojej d/u/ p/ y/ tak jak ja chce i na kazde moje żadanie, chociaz ja jej NAWET KUPILEM BIELIzne. slyszysz, jakie to żałosne? Nie, nie słyszysz, bo ci sperma nawet oczodołami wyłazi....

Gość gość
nie sądzę, żeby twoja dziewczyna była aseksualna. Zostań w domu. Nie rób dzisiaj nic. Jutro minimum, a jak zauważysz, ze nici to odpuść i przeczekaj, albo idźcie po poradę.

Gość hehesz
Napisała mi : "Moze zobaczmy jakis fajny film?" Nie chce oglądać filmów :0, poźniej leżymy razem a ja sie tylko nakrecem i mi cały czas stoi, ona dobrze o tym wie. Caly czas gapimy się w to pudło w sypialni i ogladamy filmy. I nie piszcie mi dziewczyny, że nie jestem czuły, bo to jest śmieszne. Wnosiem ją na rękach do sypialni, na kolacje, starałem się być delikatny i nic, na wakacjach nad morzem mieliśmy 0 sexu:(. Ona ma chyba ze mną za dobrze.

Gość gość
"odpuść i przeczekaj" idealna rada zimnej żony której dobrze bo w domu siedzi, mąż utrzymuje i nawet d. dawać nie musi. Może łaskawa pani jeszcze sprecyzuje jak długo ma czekać? wiadomo, najlepiej do śmierci, ale tak minimum? rok? dwa? może brom ma żreć? śluby czystości złożyć jakieś?

Gość gość
napisz jej że w porównaniu do oglądania filmu to męski wieczór w knajpie jest jednak bardziej interesujący. Chłopie, ty masz w domu jakiegoś leniwego kanapowca. nawet jej do łba nie przyjdzie żeby zaproponować ci wyjście do knajpy skoro sama widzi że cię nosi na wyjście. I to my, faceci, nie rozumiemy kobiet :)

Gość gość
napisz jej ok, ale założysz jakąś fajną bieliznę. Nic więcej. Jak będziesz chciała to dasz mi znać, a jak nie to tylko chociaż chcę popatrzeć na moją piękną żonę. zgódź się kotek:) czy coś.

Gość gość
powinieneś odwołać wszystkie plany, lecieć do domu, obejrzeć z nią ten cholerny film a później grzecznie wskoczyć w pidżamę i iść spać wtulony na łyżeczkę. wtedy będziesz idealnym mężczyzną w mniemaniu kafeteriowych wariatek. A twoje potrzeby? a co kobiet obchodzą twoje potrzeby, możesz sobie w ubikacji ręką...Co to za pomysły żeby w młodym małżeństwie od żony seksu oczekiwać !!

Gość gość
a może problem tkwi w tym, ze przez to twoje macanie ona się czuje jakbyś ty uważał, ze ty pracujesz i dajesz kasę, a ona w zamian sprząta i rozkłada nogi... może to jej nie pasuję.

Gość gość
i jeszcze jedno, czemu wy kobiety nie możecie pokazać tej swojej "prawdziwej" twarzy przed ślubem? czemu przed ślubem seks jest zaj...y? mój dobry przyjaciel zwierzył mi się lata temu że ból głowy jego żony zaczął się dokładnie w noc poślubną i trwał trwał trwał ... bo jemu jacyś idioci też radzili "przeczekaj". Facet zmarnował najlepsze lata życia na "czekaniu"

Gość Benita90
i co napisałeś? odpisała?

Gość gość
czcigodny Arcybiskupie, autor jest już pełnoletni

Gość gość
ja jestem kobieta i naprawde nie wiem jak ty wytrzymujesz z ta oziembla suka , ona chce filmy ogladac zamiast kochac sie z toba naprawde p******a jest wie ze ci stoji i nawet oralnie cie nie zaspokoji porazka

Gość benita90
Jesteście bardzo interesowni, a wypominacie kobietom. Po ślubie kobieta przejmuję wszystkie obowiązki, które ją przytłaczają. ok...można się podzielić, ale jak słyszę, gdzie jest ten płyn, gdzie jest ta ścierka, a w której szafce jest sól, a mieszkamy prawie rok to krew zalewa...i mycie podłogi przesuwając mopa w przód i tył rozsmarowując tylko. Masakra. A ja obiadki i ciasta piekę. Pracuję i się uczę. Brak mi sił.

Gość hehesz
Napisałem jej "Kotuś a ubierzesz tą bielizne, którą sobie kupiłaś?" Odpisała mi "Znowu zaczynasz?" Ja p*****le, ide z chłopakami na miasto. Niech sama siedzi sobie przed telewizorem

Gość Benita90
może już do tego doszło, że czuję się jakby wracała do domu gwałciciela...czuję się molestowana przez ciebie. To, że ci stoi to jej wcale nie zachęca...robisz się wręcz jak taki oblech zboczony i śliniący się...

Gość gość
może ma jakąś jakaś depresje czy nerwicę? I spadło jej libido ? Swoją drogą z pozycji osoby aseksualnej - straszne to jest że miłość psychiczna - kiedy czujesz że jesteście jedną duszą w dwóćh ciałach może rozbić seksualność - staram się ale ciężko mi bardzo zrozumieć że można zostawić ukochaną osobę z braku seksu.

Gość hehesz
No to dlatego lepiej jej dzisiaj będzie beze mnie. Niech sobie sama siedzi w domu i ogląda te swoje filmy. A ja jako ten "oblech" wychodzę z kumplami.

Gość gość
powinienes jasno jej powiedziec o co ci choodzi a nie robic podchody i sie jej zapytac czy ona mysli ze ty bedziesz zyl w celibacie