Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bregettgh

Facet Rosjanin okłamuje mnie..

Polecane posty

Oddaj mu tego pendriva, powiedz, ze myslalas ze jest pusty, a potrzebowałas!

Gość Bregettgh
urszak dziś Ja nie pzonałam go w Polsce, tylko w Petersburgu. Tylko po co on sie mną zainteresował? Przecież ja nie interesuję się ani polityką, ani wojskiem, tylko sztuką :o. A jak przyjechał ze sklepu z winem i zobaczył, że komputer jest włączony, to aż zbladł, ale robił dobrą minę do złej gry i w ogóle nie pytał się mnie, czy mu przeglądałam laptopa czy nie, tylko gadał o jakiś bzdurach i sobie żartował. To było tydzień temu, teraz jestem we Wrocławiu, a on jest niby na "delegacji". Zauważyłam, że od tamtej pory częściej do mnie dzwoni, właściwie to po kilka razy dziennie, a czasami w nocy, ale nic nie mówi o komputerze i tym pendrivie. Tylko mówi o jakiś zwykłych przyziemnych rzeczac. To co oddać mu tego pendriva? Ja nie jestem w stanie go otworzyć, mój kolega który jest informatykiem tez nie.

Gość gość
nie oddawaj pendrive, tylko odłóż na miejsce, tak, żeby nie poznał, nie możesz dać po sobie poznać, że wiesz cokolwiek. poproś mamę, żęby do ciebie zadzwoniła, że się źle czuje i jedź do rodziców, bo nie dasz rady zachować kamiennej twarzy. powiedz rodzicom i niech ci pomogą jakoś to przetrwać, a tak w ogóle to ja bym poszła na policję na twoim miejscu, tylko do śledczej, do kogoś mądrego i opowiedziała mu o swoich obawach, bo jak *znikniesz*to nawet nikt nie znajdzie śladu.

Gość gość
zainteresował się tobą, bo miał taką potrzebę... spisuj z jakich nr-ów tel. on dzwoni, notuj wszystko i na policję, bo nie wiadomo co on knuje...

Gość Bregettgh
ale jak mam odłożyć tego pendrive na miejsce jak mu go ukradłam z mieszkania z Petersburga, a ja jestem teraz we Wrocławiu. On się w ogóle nie upomina o tego pendriva i zachowuje się jakby nic się nie stało, chociaż on chyba wie że przeglądnełam mu latopa i teraz udaje. A jest dla mnie taki miły, taki słodki w tej chwili, że szok. Chyba robi dobrą mine do złej gry. Może powinnam iśc na policje z tym pendrivem jutro? i powiedzieć im o nim?

Gość gość
Wspolczuje. Ja bym sie bala na twoim miejscu

Gość gość
Dziewczyno, módl się, żeby to była tylko twoja wyobraźnia i fantazja. Tylko tyle powiem.

Gość gość
oczywiście, że powinnaś iść na policję, tylko poproś o rozmowę z kimś mądrym, bo tam to różnie wygląda. to twój obowiązek, bo nie wiadomo co to za typ z pod ciemnej gwiazdy i co knuje. uważaj, bo myślę, że masz podsłuch w domu, na telefonie... i jeszcze nie wiadomo co... kamera...? szok, współczuję, ale od wieków wiadomo, że z nimi sie lepiej nie zadawać!

Gość Bregettgh
:( nie mogę w to uwierzyć, że mógłby mnie skrzywdzić, jestem z tym facetem od roku, a teraz nawet nie wiem czy Mikolaj to jego pradziwe imię. I po co był mu spis cieżarówek, a obok spis nazwisk, a raczej pseudonimów różnych ludzi. I te filmy, jak trenują jakieś walki i strzelanie. Boże, ide z tym na policję jutro.

Gość gość
boze,co za glupie prowo. Wyszkolony agent by pozwolil sobie na pozostawienie sluzbowego laptopa. Gimbaza sie nudzi

Gość Bregettgh
Nie to nie prowo, przysiegam na Boga! Pisałam, że sama byłam zdziwiona, że on zostawił włączony komputer. A zreszta nie obchodzi mnie co sobie myślisz. A może on nie jest agentem, tylko handluje ludźmi, bo po co byłby spis tych cieżarówek

Gość gość
gdybyś mu naprawdę ukradła tego pendrajwa, to juz dawno miałabyś jego kciuki zacisnięte na szyi

Udawaj "blondynkę" i udawaj, że nic nie wiesz. Nic nie widziałaś. Nie daj po sobie nic poznać. I po woli zakończ znajomość. Wycofaj się. Ten facet może być niebezpieczny.

Gość gość
hahahah jak nasi politycy łącznie z prezesem nbp dali sie nagrać przez kelnera w kanjpie, to bez problemu mógł wpaść też ruski agent :D Może było romantycznie i chłopina się zapomniał kim naprawde jest:) Na policję nawet nie idź, bo źle skończysz, zresztą co obchodzi polską policje sprawa Rosjania z St. Petersbugha? Ja bym na Twoim miejscu odbierał normalnie od niego telefony i udawał że wszystko jest ok. Jakby cie chciał sprzatnąć to już dawno by to zrobił, kiedy zorientował się że grzebałaś mu w komputerze. Więc wydaje mi się, że chłop nie chce Cię usunąc, tylko teraz bada Twoją reakcję, więc pod żadnym pozorem nie idź na policje, nic mu nie mów. Udawaj że wszystko jest w porządku Pzdr

Gość gość
idź na policję, bo możesz się znaleźć w takiej jednej ciężarówce...

Gość gość
A ja uważam, ze nie powinna iśc na policje, bo on sie o tym dowie. Jakby chciał Autorkę usunąć, to już dawno by to zrobił juzw Rosji. Po prostu teraz on bada sytuacje, więc lepiej siedz cicho i udawaj że wszystko jest w porządku. Nie zrywaj z nim teraz, bo się zorientuje. Zachowuj się jakby nigdy nic się nie stało.

Gość gość
głupku, a w razie gdyby coś jej się stało, to nikt nawet nic wiedział nie będzie... jak pójdzie na policję, to może go poobserwują, w końcu mają swoich też na granicy...a jak on planuje coś złego w naszym kraju?... jeżeli to nie prowo, to zastanów się baranie...

Gość gość
Facet się interesuje militariami oraz trochę ćwiczy i gra w paint balla- i tyle. A na "delegacji" wyrywa laski. Ot i cała tajemnica.

Gość Bregettgh
Kurwa mam tego dosyc, napiszę mu smsa jak ona ma naprawdę na imie. Normalnie mam dziure ze stresu w żołądku.

Gość gość
Facet się interesuje militariami oraz trochę ćwiczy i gra w paint balla- i tyle. A na "delegacji" wyrywa laski. Ot i cała tajemnica. xxxxxxxxxxxxxxxxx hahahahaah! dokładnie! :D to samo sobie pomyślałem

Gość gość
jak on się niby dowie, że poszła na policję, chyba nie są takimi durniami, że wpadną w kominiarkach i go skują, bo za co?... przez takich baranów dziewczynie może się coś stać jak przestanie mu być potrzebna, bo on ma jakiś cel... nie wierzę, że agent, czy terrorysta handlujący bronią, czy czymś innym zakochał sie i jeżdzi do dziewczyny z miłości, to są cyborgi i nie ma cie o tym zielonego pojęcia dzieciaczki...ale takie rzeczy sie zdarzają...niestety, a przez takich bałwanów później nikt nie wie kto podłożył bombę w jakimś centrum handlowym, czy szkole, bo może zaszliśmy komuś za skórę...

Gość Bregettgh
to po co on się mną interesował? Myślicie że mnie kłamał i mnie nie kocha?

Gość gość
jasne w paintballu mnóstwo ciężarówek cymbały...

Gość gość
a z kąd mam to do chole/ry wiedzieć, sama czujesz, że coś jest nie tak...

Gość gość
u mnie na terenie gry do paintballa na samym środku placu stoi właśnie CIĘŻARÓWKA

Gość gość
ty sie teraz nie martw czy on cie kocha? tylko, żeby ci sie nic nie stało...

Gość gość
aż jedna ciężarówka była na tych jego zdj. jak na twoim placu? no to pewnie masz rację, bo jak było ich dużo, to chyba nie do gierek ?

Gość gość
a do czego niby służą ciężarówki? no nie przesadzajcie - pojazd jak każdy inny

Gość Bregettgh
Co mam zrobić? Bo nie wytrzymam. NApisać mu tego cholernego smsa, że wiem? Myślałam, żeby napisac mu po rosyjsku "Mikołaj jak Ty naprawdę maz na imię?"

Gość Bregettgh
Dobra piszę, mam tego dosyć. Cholerny oszust