Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
18:21 - oczywiście sobie nie wyobrażasz bo tak sie wychowałaś jak ktos do czegoś przywykł to nie wyobraża sobie inaczej był program w tv gdzie biednemu dziecku z patologicznej rodziny podano obiad to zjadł ziemniaki a nie zjadł mięsa bo nigdy tego nie jadł, nie wiedział co to jest i twierdził że niedobre ziemniaki znał a mięsa nie

Gość gość
haha mieszkam w Belgii i mam normalnie w łazience jak większość tutaj.... piszesz bzdury z palca wyssane

Gość gość
w belgii ? pewnie mieszkasz w jakiś slumsach z inną biedotą z Europy, nie ośmieszaj się

Gość gośćiniec
wiec jak ty wszystko rozumiesz to prosze o odpowiedz. gdize wieszasz pranie jak jest -20st C. chyba nie w łazience bo tam sie relaksujesz wiec gdzie? pralka w kuchni baaa tręd z nowoczesnej europy, tam wszystko lepsze bo nowoczesne pedzie lezby itd. usa opracowywało długopis kosmonautom ruscy wzieli ołówek... nie wszystko co nowe jest lepsze od starego. ps. mam pralke w łazience ale po remoncie przezucam do kuchni jak wlezie. mieskzam w bloku i metraż na wszystko nie pozwoli.

Gość gość
a ja mam pralkę w korytarzu bo mi się nie miesci ani w kuchni ani w lazience

Gość gość
To takie kuzwa polskie z komuny sie wywodzi , kiedys w domach prawo sie w kuchni, kuchnia to miejsce pracy , łazienka jest do innych celów . Nie wyobrażam sobie relaksując sie w wannie po pracy zeby mi pralka warkotala , i moze jeszcze pranie mi wisiało nad głowa, jeszcze nie zgłupiałam zeby pralkę wepchać do łazienki. :D To takie blokowe, małe ciasne mieszkanka, pralka w łazience.

Gość gość
ja juz wiem jak wy tam zyjecie, Belgia,Anglia, Dania hahaha dzielnice biedoty z cyganami, rumunami, islamistami i ukraińcami - bez obrazy ale niektorzy moi znajomi też są takimi 'światowcami"

Gość gość
ja sobie nie wyobrażam własnie wiszącego prania, łachów w łazience :D to niedopuszczalne , jak to wyglada ? piękna łazienka po remoncie i te sznurki z łachami przy suficie, masakra

Gość gośćiniec
wiec gdzie szuszysz pranie jak aura nie pozwala na podwurku ? widze ze migasz sie od odpowiedzi.

Gość gość
to ciekawe czy kosz na brudną bieliznę też trzymacie w kuchni??? fuj

Gość gość
Jak jest -20 stopni to nie wieszam! a susze w suszarce, Polska bieda patologia w d***e była gowno widziała!!!!! Co za idiotka !

Gość prosz o odp
1. gdzie trzymacie kosz z brudnymi ubraniami. 2. gdzie suszyszw deszcz i mrozy ?

Gość gość
do 16.56: W wielu domach w Wigilię się nie je mięsa, słodyczy, nie pije alkoholu.

Gość gość
Boszszsz co za tępe dzidy , średniowiecze normalnie

Gość gość
No jasne że w łazience albo jeśli ktoś ma specjalne pomieszczenie do tego typu pralnia piwnica. Co jak co ale nie zniósł bym zapachu proszku do prania w kuchni podczas przyrządzania posiłku.

Gość gość
teraz sie p**********ily do pralek idiotki, co za glupie babska, zalozcie sobie nowy temat o pralkach i w********ac!

Gość gość
Tak wyobraź sobie ze mam tak duza kuchnie ze mam miejsce specjalne na kosz do prania schowany w szafce , a pranie robie codziennie wiec długo tam nic nie leży. Zreszta co tu sie tłumaczyć jak ktoś tępy od urodzenia, z jakichs melin patologicznych pochodzi to nie zrozumie.

Gość gość
Pyszny obiad a obok brudne gacie i skarpetki mmm bella fantastico no i oczywiście smacznego.

Gość gość
Bo jaka p***a przyj***la sie ze pralkę ktoś w kuchni ma , ja p*****le !

Gość gość
susze pranie w suszarni, no wreszcie sie doczekałaś odpowiedzi , kosz z jasnej wikliny mam w łazience

Gość gość
Gdzie masz te gacie brudne ??? Tępaku. Umiesz czytać? Zazdrosnico, masz tak ciasne mieszkanie ze musisz w łazience pralkę trzymać , nie moja wina :D:D Idź sie poducz tępaku.

Gość gość
w wiekszosci domow na zachodzie pralka jest w kuchni a to z tego prostego powodu ze w lazience nie mozna montowac gniazdka przepisy zabraniaja i to jedyny powód! A nie tam jakiś niby nowy trend haha i wygodna kąpiel jak to jedna tępa zdzira napisała hha

Gość gość
i jestes w stanie sie relaksowac przy brudnych gaciach w koszu ?

Gość gość
Największe dylematy kafeterianz tego topiku: 1. Ściągać buty będąc w gościach czy nie? 2. Spać w majtkach czy bez? 3. Pralka w łazience czy w kuchni? Ja piernicze, róbcie co wy uważacie za słuszne! Ale nie, lepiej się wyzywać od patologii, co za naród :o

Gość gość
zamknąć ryje ! ściągać majtki bo czas spania nadchodzi i Pan Mąż będzie zdenerwowany !

Gość gość
do jakich niby innych celów jak nie higienicznych jest łazienka ? takie nowoczesne bo coś zobaczyły inaczej juz obsmiały ruskich i rodaków bo nie po ''amerykańsku mają'' wies i dno

Gość gość
18:40 - jak ty masz w łazience góre oranych gaci domowników to myslisz że każdy tak ma ? w czym przeszkadza jak w zamknietym koszu mam majtki które zdjęłam przed chwilą ? o jaka sterylna sie znalazła, myslałby kto :D

Gość gość
nie wiem ja np wracam z pracy zrzucam przepocone łąchy i biore prycho. wstaje rano i przed praca znowu prycho. zakladam ze jestes mega czysta wycyckana europejka i tez myjesz sie dwa razy dziennie i po pracy zrszucasz ubrania. ktore siłą żeczy musze lezec do rana w koszu na pranie. rano bierzesz kompiel a one tam sa, dziwie sie ze ci to nie przeszkadza. chyba ze otwierasz slepaki i robisz pranie. albo przed snem.

Gość gość
A ja mam salon kąpielowy i tam pralka nie pasuje niestety .

Gość gość
ja mam w antryju