Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
21:11- ja mam pralke w kuchni zabudowaną więc swoje pojęcie estetyki możesz sobie schować . no ale posiadaczki pralki w lazience pewnie nie wiedzą że istnieje coś takiego jak zabudowany sprzęt hahahahaha

Gość gość
dziwny jest dla mnie brodzik w kuchni a też takie coś widziałam, ale w sumie to jak kto tam sobie chce, w sumie to wszystko musi być ustawione pod schemat?

Gość gość
Niewazne czy zabudowana, nakladasz kotleta i wrzucasz pranie. I jeszcze gorzej, bo jak wlaczysz pralke to nie da sie gadac przy wirwaniu lub w spokoju konsumowac. Ale zaraz napoiszesz , że masz jadalnie do spozywania posilkow. Laska, psychiczna jestes. Aha i codziennie pieprzesz 1 lub 2 pary majtek osobno w tej pralce, codziennie robisz pranie zeby nie smierdzialo. Zgrywasz wielka estetke i higieniczna pania, a tak naprawde cala ta historia jest naciagana, na wszystko masz odpowiedz, zeby cie przypadkiem ktos nie zagial. Masz jakies problemy ze soba

Gość gość
21:11- ja mam pralke w kuchni zabudowaną więc swoje pojęcie estetyki możesz sobie schować . no ale posiadaczki pralki w lazience pewnie nie wiedzą że istnieje coś takiego jak zabudowany sprzęt hahahahaha x po co ta złosliwość?:o gdzie kto ma głupią pralke? może ktoś jest przyzwyczajony do widoku pralki w łazience i robienia tam prania? ja mam w łazience i nie obrażam tych którzy mają w kuchni bo wolą tam

Gość gość
do 21.00: Z c**y Ci będzie śmierdzieć. I męża w ten klej wpuszczasz? Fuj.

Gość gość
ciotka stara panna-dostaje szału jak sie krzywo wezmie margaryne,jak sie nakruszy,k***a

Gość gość
21:16 - nie przekonasz mnie do swojej wizji że pralka musi być w łazience , nigdy nie będę miała pralki w łazience , czy to dom , czy mieszkanie i po co walczysz , co chcesz udowodnić ? nie jestem styraną baba która ma syf i gouje kotlety i pranie wkłada, jesli masz takie życie to twoja sprawa , mam estetycznie niestety dla ciebie mam sprzęt zabudowany cały, czerwony , pralka miele za 6 tys , zdziwiona ? a szafki grafitowe , więc swoje pojęcie że mam syf i brud świadczy tylko o tobie, że masz problem ze swoją głową :)

Gość gość
Boże to ze ty pochodzisz z patologi nie znaczy ze kazdy tez. Naprawde nigdy nie widziałaś zeby ktoś prał codziennie w pralce ? To powiem ci ze mało widziałaś i mam racje ..biedna jestes i głupia, żal mi ciebie

Gość gość
A, dodać musze ze uprzedzilas mnie. Tak , mam jadalnie. Zdziwiona ? Jak ktoś moze mieć jadalnie SZOK !

Gość gość
moja lokatorka mila starsza pani ma taki zwyczaj ze mowi sama do siebie a kapiel bierze tylko wtedy gdy ma umowiona wizyte u lekarza ,wyznaje tez zasade ze nie wolno mi nikogo zapraszac do mieszkania.

Gość gość
dobra dajcie se spokój niech ma pralkę za 6 kafli czerowną a ty masz sowją w łązience ja mam swoją w jadalni bo lubimy sobie paptrzeć jak się bęben obraca - prawie jak w lotto. I nikomu nic do tego fajnie że możemy mieć tak jak chcemy a nie jak ktoś nam narzuca ok?

Gość gość
nie pisz o jadalni bo powie że sie chwalisz i jestes pusta, tak samo z tym opisem kuchni że pusta i sie przechwala zaraz będzie

Gość gość
do 21.00: Z c**y Ci będzie śmierdzieć. I męża w ten klej wpuszczasz? Fuj. x powiedziałam skończ z tymi majtkami, że ty śpisz bez majtek to nie znaczy że tylko twoja racja jest słuszna, mam wrażenie że jesteś tą samą osobą która sie wczoraj ze mną o majtki kłociła

Gość gość
Niewazne czy zabudowana, nakladasz kotleta i wrzucasz pranie. I jeszcze gorzej, bo jak wlaczysz pralke to nie da sie gadac przy wirwaniu lub w spokoju konsumowac. Ale zaraz napoiszesz , że masz jadalnie do spozywania posilkow. Laska, psychiczna jestes. Aha i codziennie pieprzesz 1 lub 2 pary majtek osobno w tej pralce, codziennie robisz pranie zeby nie smierdzialo. Zgrywasz wielka estetke i higieniczna pania, a tak naprawde cala ta historia jest naciagana, na wszystko masz odpowiedz, zeby cie przypadkiem ktos nie zagial. Masz jakies problemy ze soba X X X WYLUZUJ . Złość pieknosci szkodzi bardziej niż moczenie sie w wannie :D

Gość gość
pralka miele??? o matko trzeba było tak od razu że jesteś snobką

Gość gość
napisałam że sprzet zabudowany rozumiesz co to oznacza ? to ci wytłumacze jak nie masz pojęcia nie widać bębna , pralka jest zamykana drzwiczkami, nie spotkałas nigdy w swoim życiu czegos takiego ? nie widzisz bębna jak sie obraca ,niesamowite nie ? :)

Gość gość
OK. Idziemy stad, ludzie. Dalej uprawiaj swoj***ajkopisarstwo w samotnosci, bo widac nie masz co robic, tylko chwalic sie czymkolwiek i tak od kilku godzin - pralka w kuchni! - nie wiesz, co mnie dziwi i co wzbudza moj zachwyt, matole. Siedz sobie tu do polnocy i wojuj, szukajac obsesyjnie wrogow, ktorzy ci czegos zazdroszcza. Nie przekonuje cie idiotko do niczego. Zongluje sobie twoja glupota. Ot tyle. Ale juz ide do swoich spraw. Znudzilas mnie. Nastepnym razem przygotuj sie starannie, zeby zabawiac publike, clownie. Dobranoc

Gość gość
Nie musze zgrywac estetki. Jestem estetka.

Gość gość
nie twoja sprawa gdzie męza wpuszczam, majtki zmieniam na czyste i biore kąpiel codziennie wiec nie wiem od czego ma mi ci/pa smierdzieć od majtek czystych? nie poce sie tam jak świnia żebym musiała ją wentylować

Gość gość
, idz sie lecz bo ja nie zmierzam gołą cipą pościeli obklejać, wpuszczaj sobie faceta do wywietrzonej groty i nie zakładaj majtek żeby facet miał zawsze gotowa na zawołanie ale daj innym żyć i sie nie interesuj w czym kto śpi przepraszam że w częściach ale wychodził spam

Gość gość
"idiotko, matole, clownie" - tak pisze kobieta która ma pralkę w łazience wiemy jaki poziom reprezentujecie :) wyluzuj bo ci z emocji żyłka pęknie, zdenerwowała sie i wyzwisk używa , nie wytrzymała psychicznie bidulka, żal mi cię

Gość gość
Tak idź , do swojej łazienki z pralka i uważaj zeby ci jakieś gacie z suszarki nad wanna na łeb nie spadły

Gość gość
21:25 Na sile upatrujesz sie w tym tekscie jakiejs zlosci? :) Zenujace i takie dramatyczno-na sile widzenie czegos. Mojej urodzie nie szkodzi rozmowa z takim bawolem bajkopisarzem. Usmiecham sie czesto. I z usmiechem na ustach zegnam posiadaczke pralki w kuchni, niech ci pranie lepkim bedzie. Paaa :)

Gość gość
posiadaczka pralki w łazience nie wytrzymuje emocjonalnie dyskusji

Gość gość
idiotko, matole, clownie Jeszcze była paskuda i rozklapiocha . i kozak

Gość gość
"idiotko, matole, clownie" - tak pisze kobieta która ma pralkę w łazience wiemy jaki poziom reprezentujecie usmiech.gif wyluzuj bo ci z emocji żyłka pęknie, zdenerwowała sie i wyzwisk używa , nie wytrzymała psychicznie bidulka, żal mi cię x ja też mam pralke w łazience i wk/urwiasz kobieto:o co ma poziom człowieka do tego czy ktoś woli mieć pralke w łazience czy w kuchni, co cie to obchodzi? lecz sie psychiczna babo

Gość gość
Argumenty jej sie skończyły to poszła

Gość gość
Babcia mojego m nie spłukuje siku, podstawia miski pod kapiący kran. Nie jest uboga. Kiedyś za młodu jak mieszkaliśmy w blokach, wchodzilismy do sąsiadów (tych bliższych) bez pukania.

Gość gość
o, jeszcze 'bawół" doszedł i pisze dalej :D produkuj sie produkuj bawi mnie to :)

Gość gość
Tu nie chodzi o to czy ma pralkę w łazience czy w kuchni tylko o poziom jaki sobą reprezentuje