Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
Mowienie do kogos "babo od..." to dopiero szczyty kultury. Spadaj zakomleksiona hipokrytko.

Gość gość
moja teściowa ma pralkę w kuchni i łazience - i co rozwaliłam was??? W kuchni po to jakby przypadkiem ktoś wszedł do łazienki a ona miała ochotę zrobić pranie. Dodam że ona uwielbia robić pranie chocby miała tam dać tylko jedną rzecz.

Gość gość
8 lip 13 14:05 | ocena: 64% odpowiedz oceń: -1 +1 alex f : Pyszny obiad a obok brudne gacie i skarpetki mmm bella fantastico no i oczywiście smacznego. 8 lip 13 14:25 | ocena: 56% | odpowiedzi: 1 odpowiedz oceń: -1 +1 O O Najlepiej to sobie post zeszłoroczny skopiować z innego forum ahahahaaaahaaa , ale kreatywna jestes nie ma co !

Gość gość
Czy nazwanie kogos babą jest nietaktowne? Zwłaszcza jak ta osoba obraza inna, wyzywa od brudasów ? No sorry .

Gość gość
A u nas taki zwyczaj ze w kazda sobotę jemy zalewajkę...

Gość gość
co to zalewajka?

Gość gość
u moich teściów nie je sie mięsa gdzie są kości bo im sie nie chce obierac czy brudzić raczek

Gość gość
ja pierdole ale jesteście żałosne, nie zesrajcie się z tą pralką 🖐️ zawsze się znajdą takie tępe idiotki, które psują śmieszny temat i pierdolą jakieś farmazony, które nikogo nie obchodzą. Wszystkie jesteście ze wsi i patologii, bo macie mentalność starych bab z targu, których jedynym sensem życia jest darcie mordy. Z jakiejkolwiek okazji

Gość gość
U niektórych kupuje sie specjalnie takie sprzęty zeby brudu widać nie było, to jest priorytetem.. Nie sprzątają potem miesiącami.ale smrodu nie da sie ukryć. Wszystko we wzorkiem, paski , ciapki, kwiatki ściany we wzory,dywany "perskie "do tego' szok. Ja bym skisla w takim wnętrzu. No i meblościanki wszechobecne ,klasyk.

Gość gośćojojoj
A co za różnica, czy pralka jest w kuchni czy w łazience? Ludzie, zwariowaliście już do końca? Nie macie innych powodów do zmartwień?

Gość take sobie babsko
Odnośnie pralki ,to nie mogłabym mieć jej w kuchni,bo po skonczonym praniu,wytarciu gumowej uszczelki nie zamykam pralki. Co do suszarki elektyrycznej,to fajnie by taką mieć,ale użytkowanie jest kosztowne .Wolę suszyc na dworze lub w szuszarni a kase,którą miałabym wydac na prąd zużyty do suszarki wydac na co innego.

Gość gość
Jak ktos sie panoszy i uważa z nonsensownego zwlaszcza powodu, że jest lepszy od innych - to należy mu sparzyć tego ryjka pokrzywą, zanim ktoś inny mu poprzestawia zęby. Nikt nie lubi narcyzków i samochwał. To do dziewuszyska od pralki w kuchni

Gość gość
U mojej znajomej w domu pierze się tylko w weekendy i te ich brudne rzeczy, bielizna leżą cały tydzień w tym koszu z którego nawet wypadają rzeczy bo się nie mieszcza

Gość gość
Jedzenie obiadu przy ławie na fotelu.

Gość gość
gość dziś Jak ktos sie panoszy i uważa z nonsensownego zwlaszcza powodu, że jest lepszy od innych - to należy mu sparzyć tego ryjka pokrzywą, zanim ktoś inny mu poprzestawia zęby. Nikt nie lubi narcyzków i samochwał. To do dziewuszyska od pralki w kuchni ZABOLALO? Idź skończ juz z ta pralka w łazience KOGO TO OBCHODZI ?

Gość gość
Idź wytrzyj pianę co ci z pyska kapie xD pieniaczko wściekła

ja za dzieciaka jadłam obiad przy ławie na fotelu bo nie było stołu z krzesłami xd taka moda była, pralka była w łazience w której stał również klozet i uwaga toć to szok!!! w przedpokoju stała lodówka bo taka mała klitka ta kuchnia była że sie nie zmieściła :D

Gość gość
A miało zaboleć? Aha. No to przykro mi, ale nic nie boli :) Idź już, zakompleksieńcu porelaksuj się w wannie, tylko jak już będziesz wyglądala na 10 lat starszą niż jesteś to nie płacz rzewnymi łzami, bo przyjdzie ci się relaksowac na stole operacyjnym u plastyka

Gość gość
u mnie w niedzielę na obiad zawsze się je parówki :D od lat, niezmiennie. Za to u znajomego wszyscy na niedzielne śniadanie spożywają jajecznicę :)

Gość gość
a u mnie sie je kiełbasę a najdziwniejsze jest jak kolezanka idzie do sklepu po zakupy i idzie na dział z warzywami i zawsze zważy i nalepi cenę a potem jeszcze dokłada :/

Gość take sobie babsko
Atak z ciekawosci zapytam tych,co mają pralkę w kuchni-jak to jest z wietrzeniem pralki u was?29 lat temu temu zakupilismy pierwszą pralkę automatyczną."Przerobiłam"w ciagu tych 29 lat pralki-z ładowaniem prania dolnym i ładowaniem od góry i ZAWSZE po skonczonym praniu zostawiam pralkę otwartą.

Gość gość
Ta od pralki w łazience to jak moja babcia co ma 90 lat, łazienka służy tylko do załatwiania potrzeb fizjologicznych ewentualnie do obmycia sie w umywalce, wylegiwanie sie w wannie to grzech. Próżność :D Łazienka . Wstydliwe miejsce .

Gość gość
Ja sobie zawsze nakładam sałatkę do obiadu na osobny mały talerzyk albo salaterkę, bo nienawidzę jak mi się jakies sosy wylewają na pozostałe rzeczy na talerzu :P

Gość gość
Moja znajoma ma w domu zmywarke ale włącza ją tylko od czasu do czasu żeby "sie wyczyscila"., tabletki do zmywarkg kradnie z pracy. Ogólnie zmywaja w zimnej wodzie z oszczędności. Kiedy ich pięcioletnią córka coś je to musi swój specjalny stolik do jedzenia zestawic z dywanu żeby nie nabrudzic. Ogólnie w tym domu dywan to świętość, kiedy przychodzę tam z synem aż drże żeby mu coś na ten dywan nie spadło.

Gość gość
Tych od pralek w łazience pusze tu kilka. Ja też w wannie się relaksuję, tylko że obok pralka stoi. Z tym, że ja chyba zacofana jestem bo wanny na zachodzie są passe, teraz modne są wypasione kabiny prysznicowe.

Gość gość
Oczywiście że uchylam drzwiczki, zawsze sa uchylone a ponieważ piore często to nic mi z niej nie śmierdzi. Dajcie juz spokój bo znów wpadnie ta pieniaczka i napisze ze pralki miejsce jest w łazience.

Gość gość
Wróciłam przed chwilą od koleżanki, nie sciagalam butów w jej mieszkaniu, mimo że mnie o to prosiła. No ale jak to tak? W sukience koktajlowej i rajstopach? Nie ma mowy usmiech.gif Teraz wrzucilam brudne majtki do kosza na bieliznę, który stoi koło lodówki, bo pralkę TRZEBA mieć w kuchni, nie jestem patologią żeby trzymać ją w łazience, która sluzy do RELAXU wyłącznie usmiech.gif a teraz zegnajcie, idę położyć się do łóżka, oczywiście NAGO, żeby pipka się przewietrzyla porządnie po całym dniu -------------------- i tym cipskiem bedziesz smarowałą pościel i prześcieradło , nie umrzesz od tego ? syf i malaria

Gość gość
Moze i wanny sa passe a ja uwielbiam wieczorną kąpiel w pachnącej pianie :) Dziwne zwyczaje, jestem u kogos na noc i nie dostane świeżego ręcznika :/ Albo dadzą mi używana pościel .

Gość gość
20:05 Jak twoja 90 latnia babcia to ty, dziewucho, bedziesz wyglądała wkrótce od tego polegiwania w wannie i odmaczania skóry, która starzeje się wtedy w ekspresowym tempie. Nie udawaj że nie wiesz, o co chodzi. :) Niby tak uważasz mnie za "pieniaczkę" ale ciągle przychodzisz zygać. Typowa cecha zakompleksionych osób, które chcą mieć pozywkę w internecie, pobawić się w ring. Dziecko, tu nie ma o czym z tobą dyskutować. Mega głupia jesteś i biedna, skoro tak bardzo mnie wywołujesz i potrzebujesz to funkcjonowania tutaj :) Aż mi cie żal. Miej sobie tę pralkę w kuchni i czuj się z tym rewelacyjnie, jak masz takie problemy z głową