Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
Dobrze, że ta rozmowa nie toczy się na żywo bo by sobie idiotki oczy powydrapywały :D Uwielbiam kretynki z podejściem BO JA MAM PRALKE W KUCHNI/ŁAZIENCE/D***E I TO JEST ŚWIATOWO I TAK MUSI BYĆ A WY MACIE GDZIE INDZIEJ TO JESTEŚCIE WIEŚNIARY I IDIOTKI Z PATOLOGII. Niektóre panie powinny się wybrać do psychologa, bo taka agresja z powodu, że ktoś trzyma pralkę gdzie indziej nie jest normalna! :D

Gość gość
To Ty jesteś mało kumata. Trzymaj sobie pralkę gdzie Ci się podoba. Chodzi o to, że jakaś zakompleksiona cizia naśmiewa się, że tylko w zacofanych krajach trzyma się pralki w łazience. Najgorsze jest to, że wyjeżdzająca za granicę biedota zachłystuje się byle czym bo to zagraniczne, a więc wedlug niej lepsze. Żenujące są takie osoby, no ale cóż słoma z butów nie chce wyjść.

Gość gość
gość dziś Ja mam pralkę w kuchni a niby gdzie mam ja postawić?? W pokoju???? gość dziś a łazienka od czego jest? gość dziś Łazienka to jest od kąpieli , relaxu a nie od roboty , w życiu bym nie wstawiła pralki do łazienki. Zreszta ja mam łazienkę na gorze a kuchnie na dole i tam mam pralkę zabudowana w ciagu kuchennym . Od razu po praniu wynosze do ogrodu powiesić na suszarce. gość dziś wow łazienka do kompieli do relaxu hahah a kuchnia do czego do prania ? z kuchni pralnie se zrobiła i kozaczy. X X Znowu to masz czytaj. Pierwsza wypowiedz moja, i kto zaczął kłótnie? Kto sie czepnal ? Kto pisał o ruskich itp?

Gość gość
Tyś ją zaatakowała piszac ironicznie o wstawianiu pralki do pokoju jakbys udawała ze nie wieśż, ze wieśzkosc ludzi w Polsce ma pralki w łazienkach. Nie udawaj idiotki i niewiniątka

Gość gość
ja widze że to ty co ma pralke w łazience strasznie się gorączkujesz i obrażasz , w dodatku pisze kilka kobiet z pralką w kuchni a ty traktujesz jako jedną osobę i ci sie wszystko pieprzy idź wypij ziółka i sie uspokój

Gość gość
Taa Polska jest zacofana bo pralki się w łazienkach trzyma. Lecz się. Zacofana to Ty jesteś i masz charakter małomiasteczkowej plotkary, skoro z błahego powodu wyśmiewasz innych.

Gość zera
Ja bym chciała żeby u mnie w domu można było pic piwo czy wódkę.Niestety to jest niedopuszczalne.U nas alkoholu nigdy nie ma.Nawet imprezy rodzinne bez picia bo ten kto pije to patologia itd.I jak tu żyć?

Gość gość
ty z pralką w łazience skończyłas już ? bo piszesz post za postem, monolog

Gość gość
wy baby to macje naj****e w saganach ....

Gość gość
Dołączam do osoby która polemizuje z tą od pralki w kuchni. Dziewczyno, łazienka jest przede wszystkim od załatwiania potrzeb fizjologicznych, typu kupka, siku, mycie brudów z ciała. Jak ciebie to relaksuje to ok. Dziwne że nie przeszkadza ci, że ktoś robi kupę do klozetu a ty potem w tym pomieszczeniu ze świadomością co to się wyprawia na tym klozecie, relaksujesz się w tej łązience udając jakąś kleopatrę kąpiącą się w mleku. Ogarnij się. Pralka nie musi być "na chodzie" jak "zażywasz" kąpieli z olejkami eterycznymi. Nie udawaj takiej damy i diwy bo prezentujesz się żałośnie.

Gość gość
Wróciłam przed chwilą od koleżanki, nie sciagalam butów w jej mieszkaniu, mimo że mnie o to prosiła. No ale jak to tak? W sukience koktajlowej i rajstopach? Nie ma mowy :) Teraz wrzucilam brudne majtki do kosza na bieliznę, który stoi koło lodówki, bo pralkę TRZEBA mieć w kuchni, nie jestem patologią żeby trzymać ją w łazience, która sluzy do RELAXU wyłącznie :) a teraz zegnajcie, idę położyć się do łóżka, oczywiście NAGO, żeby pipka się przewietrzyla porządnie po całym dniu :)

Gość gość
19:20 - ja mam oddzielnie wc z lazienką :D nie wiedziałas że cos takiego istnieje ? jeeeeeesssuuuuu, szok jakie tępoty, jak ty masz kibel kolo wanny to myslisz że wszyscy tak maja ? myśli kobieto z pralką w łazience :D

Gość gość
ehhh poza łazienkami mamy jeszcze ubikacje ty masz pewnie na podwórko wiec polemika zbedna

Gość gość
gość dziś No ale Polska sto lat za murzynami i tu sie pralki trzyma w ciasnych łazienkach i obowiązkowo szuszrka nad wanna. w Polsce i tym podobnych krajach byłego bloku wschodniego. No super takie modne jesteście i nowoczesne ? Ja ZAWSZE miałam pralkę w kuchni a wychowałam sie w Polsce. I nikt z moich znajomych nie ma pralki w łazience, teraz wszyscy co budują nowe domy , maja pralnie w podpiwniczeniu lub specjalne pomieszczenia z suszarnia. X X A ja w ogóle nie rozumiem problemu. Ktoś trzyma to co ma, tam gdzie może. Ja widzę pralki wbudowane we wnękach, w kuchni, w łazience, w pralni (jak ktoś ma) i mnie to nie ziębi ani grzeje. Dlaczego zaraz ktoś się znajdzie aby podjudzać i wylewać żółć? Skąd u niektórych z was tyle złości i jadu?

Gość gość
No idź idż. Prowokacja 3/10. Ziew Emocje cię poniosły i chcesz dać upust. Bezskuteczie. Idż zrelaksuj się w wychodku. dobranoc

Gość gość
heheh kochana umyj piczke wietrzenie to zły pomysł

Gość gość
ale hit odwaliła obrończyni pralki w łazinece ,normalnie usmiałam się nie wiedziała że istnieje coś takiego że ludzie maja łazienkę i oddzielne pomieszczenie z wc hahahahaha hahahahahahaa hahahahahahaha hahahahahahaa skąd sie takie baby biorą ? :D

Gość gość
:D piszesz o sraniu no a ja mam akurat łazienkę i wc osobno wiec wyluzuj. :D jak sie kąpie to mi nic nie warczy nad uchem i nie zwisa z suszarki. A pozatym jak trzeba byc płytkim i biednym umysłowo zeby wyśmiewać kogos ze ma inaczej urządzone mieszkanie a nie tak jak Ty

Gość gość
Zamiast relaksować się w wannie, zacznij myć te smrody. Od leżenia w wannie robi się rozklapiocha i paskudna skóra. Ale to trzeba mieć rozum, żeby wiedzieć jaki relaks jest dobry dla ciała i ducha. Paskuda taka z ciebie to nawet nie wiesz co to znaczy dbać o siebie

Gość gość
no co wy ja piorę wszystko w rękach! na co mi pralka??? tam parę rzeczy wyprac...

Gość gość
lol , ja tak mam a mieszkam w 25 letnim bloku. co prawda kiedys były razem łazienka z kiblem ale ojciec to zmienił kiedys i jako jedyni w pionie mamy łazienke oddzielinie od ubikacji. wygodniej, sram kiedy chce. bo jak ktos sie kompie to co mam mu smrodzic ?

Gość gość
19.27 - obraźliwe teksty baby mającej pralke w łazience, świadczy o tym jaki poziom prezentuje, dno niestety i wiocha :D

Gość gość
ale małomaistezckowe dziewuszysko. tak się boi kupki w kolzecie i zarzeka sie na wszytskich swietych o swojej higienie. ale po co, dziewuszysko? kompleksy? a tylek sobie podcierasz czy masz od tego robota z Hameryki? specjalny sprzed odssysajacy kal bezposrednio do urzadzenia i wybiejajacy do oczyszczalni sciekow, zeby nie burzyc twojego relaksu bo tak sie stresujesz zyciem - zwlaszcza pralkami w lazienkach

Gość gość
Ja mam wrazenie ze to dziewuszysko z pralka w kuchni jest tak higieniczne, ze relaksuje sie w lazience medytujac ze swieczka w wannie a kapie sie w pralce w kuchni, bo lazienka to jej synagoga, oaza spokoju i ciszy, Mekka. Dlatego ma problemy z mysleniem, bo ma wyprana za bardzo glowe. Zminimalizuj obroty przy wirowaniu, moze bedzie lepiej

Gość gość
2 lata tamu wprowadzilam sie z mezem tubylcem do nowego domu (francja) i pralke mamy w lazience!

Gość gość
skończyłaś babsztylu?

Gość gość
gość dziś Zamiast relaksować się w wannie, zacznij myć te smrody. Od leżenia w wannie robi się rozklapiocha i paskudna skóra. Ale to trzeba mieć rozum, żeby wiedzieć jaki relaks jest dobry dla ciała i ducha. Paskuda taka z ciebie to nawet nie wiesz co to znaczy dbać o siebie X Kultura , nie ma co ... Babo od pralki w łazience.. Bez odbioru. Z patologia nie mam zwyczaju rozmawiać

Gość gość
Najdziwniejsze zachowania to ja spotkałam na kafeterii, nigdy w realnym życiu nic mnie nie dziwiło, a tu tyle chamstwa, złośliwości , podlosci, skad to sie bierze??