Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
widzisz chodzi o to ze to ty zaczełąs ze przeszkadzała by ci pralka w rekalsowaniu sie podczas kąpieli , ale juz gacie do prania ci nie przeszkadzaja . ot logika. kibel przeszkadza ale nasrane na srodku dywanu jest ok .

Gość gość
tak kosz z brudami tez trzymaja w kuchni chca byc swiatowe i amerykanskie przeciez ten kosz nie pasuje do ''loooku łazienki''

Gość gość
Ja trzymam w dziennym zaraz obok mego oldskulowego Rubina, ktory nie tylko grzeje, alei robi za solarium...

Gość gość
kosz z brudami w kuchni a na nim chlebak :)

Gość gość
Tak to jest jak ktoś całe zycie w na wsi lub w blokowisku mieszka i mało w życiu widział to wszystkiemu sie dziwi. Ludzie na swiecie żyją naprawde bardzo rożnie, zamiast krytykować i wyśmiewać warto by sie zapoznać z tematem.

Gość gość
U mojej ciotki w domu plazme oglądają tylko jak są jacyś goście a gdy nie ma to oglądają na takim starym telewizorze, i jak są goście to jest taki lepszy papier toaletowy a jak nie ma to taki zwykły. Masakra.

Gość gość
Powiem wam tak:nie czytam wszystkiego,bo mi się nie chce.Każdy ma swoje zwyczaje w domu.Każdy.Normalnie teraz strach zapraszać znajomych,bo ci obsmarują dupę na forum.

Gość gość
ale tu nie chodzi o to kto jak mieszka . tylko jakas p***a pojechałą szorowac kible i kozaczy jakie to w polsce zasciankowo bo pralke w łazience a u niej w kuchni. moze i mieszkasz w dobrobycie czego ci zycze ale twoja pikawa pompuje polska niestety buraczana krew.

Gość gość
18:49 własnie ośmieszyłas samą siebie bo te co pojechały szorować kible twierdzą że pralka powinna być w łazience, czytaj logicznie iditko, bo ci sie wszystko popiertoliło z tych emocji mam pralke w kuchni i mieszkam w Polsce tępoto

Gość gość
Moja kuchnia na 20m2 i w jedna część mam gospodarcza a w drugiej gotuje,w czym ma mi przeszkadzać kosz na pranie który jest schowany w zabudowie i w którym zwykle jest pusto? Bo piore codziennie? A'propos w kuchni trzymam tez kosz na śmieci , mopa , szczotkę , chemię do sprzątania itp. Mam czysto bo jestem pedantka. to co czytam co piszecie przyprawia mnie o ból głowy ! Te nie spuszczanie wody w ramach oszczędności, to mycie podłóg woda z pralki ???? Blee.rzyg

Gość gość
u tescia jak zajdziemy to wiesza kolorowy papier toaletowy sami uzywaja szarego. obiady jedza tylko w weekendy tako to jada na zupach i kanapkach, napoje otwieraja jak skoncza poprzedni. jak na swieta zostanie chleba to rozdaja gosciom na wyjsciu. mowie ze nie wezme bo mam i szkoda wyrzucac ... lepiej ty wyrzuc jak ja mam to zrobic bo grzech :) . - mysle ze to z oszczegnosci. szwagiera wyszła za maż za mega sknere jak sie odwiedzi to stawia na stół nawet mega stare słodyczze , az miekkie gumowe ze starosci, napój z kartonu to wyciska rozkleja rogi wylewa do kropelki, lodówka nastawiona na 1 piwo chłodzi ze z 2 h jak zaniesie sie ciepłe, zima lepiej nie odwiedzac bo zakrecone kaloryfery albo inimum na plusie.

Gość gość
ja kilka razy spotkałam się z flejami które nie pozwalają spłukiwać wody po siku , OMG dla mnie za każdym razem jest to szok i niedowierzanie a najlepsze ze te osoby mają się za porządne czyste mądre i prawe katoliczki , syf i malaria śmierdzi już przechodząc obok drzwi , nie pojęte ja płucze normalnie a i tak na koniec dnia zalewam domestosem i jak nie zrobię tego bo zapomnę to mam wrażenie ze czuć niemiły zapach po otwarciu klapy a tacy ludzie w ogóle nie spłukują i fuczą zawsze na mnie ze spłukałam a jak głupia tłumacze się ze zapomniałam , nieporozumienie teraz już nie odwiedzam tych miejsc zakute głowy, średniowiecze całą gębą !

Gość gość
A ja mam pytanie, tak ogólnie, nikt nie ma w domach/mieszakaniach suszarek? Rozumiem że co kraj to obyczaj ale...jeśli jest pralka, to dlaczego nie ma suszarki? Mówię tu o elektrycznej lub na gaz. Tak jak pralka, lub komplet (specjalnie do małych pomieszczeń gdzie pralka jest wraz z suszarką)

Gość gość
mnie już nic nie zdziwi. moja znajoma z braku miejsca w kuchni postawiła sobie zmywarkę w łazience

Gość gość
Niektórzy maja w kuchni wersalke i tam śpią nawet :D Gdzieś kiedys na jakiejś wsi widziałam .taka moda

Gość gość
spłukiwanie po siku to jedno ale kiedys byłam u znajomej gdzie obok kibla była reklamówka i ona mi mówi że jak się wytrę po siku czy po kupce mam ten papier dać do takiej "wspólnej" reklamówki i ona to później wyrzuci.

Gość gośćpomaranc
Mieszkam za granicą, pralkę mam w kuchni. Jak przeprowadzę się do Polski, również będę miała ją w kuchni! Prawie na całym świecie pralki są w kuchni, to Polska jest wyjątkiem. Ale i za ten wyjątek Polskę kocham :) Dodam że w łazience nie mam nawet kontaktu! Ola boga to dopiero.... :D

Gość gość
ja wywaliłam suszarkę , przecież to gniecie takich szmat nie da się nosić ani szybko doprasować trzeba się cackać więc po co męczyć życie sprzętem niepotrzebnym

Gość gość
Toc kuzwa pisałam ze mam pralko-suszarke ! I kiedy jest deszcz czy mróz używam jej właśnie! Zacofane niektóre z was są ze szok. Średniowiecze.

Gość gość
czemu nie mam suszarki do łachów,.... bo nie mam gdzie jej postawic. niestety mieszkam w bloku - szuflandii. pralka z wbudowana suszarka to nieporozumienie, przynajmniej tak twierdza sprzedawcy AGD, pytałam w tym tygodniu bo zastanaiwałam sie nad zakupem.

Gość gość
gość dziś ja wywaliłam suszarkę , przecież to gniecie takich szmat nie da się nosić ani szybko doprasować trzeba się cackać więc po co męczyć życie sprzętem niepotrzebnym X Wywalilas bo nie umiałas jej używać.proste Mi tam nic nie gniecie.

Gość gość
tak oczywiscie przyglupie tylko ty umiesz obslugiwac suszarke skad biora sie takie jak ty , to chyba córcie tych od ciumkania chyba ty jestes fasolka

Gość gość
piszesz o zacofaniu ale my rodacy poprostu niektorych rzeczy nie pojmujemy np. pralka z suszarka w jednym, na naszym rynku takie urzadzenia to badziew nie sprawdzaja sie , strasznie łykaja energie i ciezko doprasowac. kiedys zajechałm do wujasza do usa, miał lodówe z nalewakiem na wode lod itd. zadna nowosc. ale pytam wójasa skad ta woda sie bierze a ten w smiech ze wiadrem wlewa. tłumaczemu ze u nas w polsce wody z kranu sie nie pije bo jest nie dobra a filtry na krany to wiadomo , a taka woda w lodowie to ma podłaczenie do sieci plus jakis filtr.

Gość gość
oblecha wyrzucac papier po wytarciu do kosza. bueeee

Gość gość
WY TĘPE BABY nie rozumiecie dlaczego macie w kuchni pralkę!?!?! Bo takie sa przepisy na zachodzie a nie jakiś trend! W łazienkach na zachodzie nie może być kontaktów, gdyby byly z pewnością miałybyscie w łazienkach!

Gość gość
Hahha z kim ja tu pisze, jakieś okropne babska czepialskie. Nawet myśle ze to jedna i ta sama pisze bo nie wierze ze jest takich tępych dzid tu wiecej, która nie rozumie ze kazdy moze żyć tak jak mu wygodnie i jak mu sie podoba. Nie k***a wstawie sobie zaraz pralkę do łazienki, bo na kafeterii jakas p***a napisała ze tam jej miejsce hahahahah jebne zaraz

Gość gośćiniec
nie wiem czy jestes w temacie pralki od momentu kiedy zaczeła sie ta chora kłutnia. ale to pani z pralka w kuchni zaczeła obrazac ludzi ktorzy maja ja w łazience. ---- jak mozna postawic pralke w łązience, przeciez to miejsce do relaksowania sie. ... - to przyzwyczajenie z prl czy rosji itd... i ruszyła lawina . przepychania sie o głupia pralke , ty to zaczełas. ale penie przypalisz głupa i nie przyznasz mi racji tylko zignorujesz to co napisałem

Gość gość
gość dziś czemu nie mam suszarki do łachów,.... bo nie mam gdzie jej postawic. niestety mieszkam w bloku - szuflandii. pralka z wbudowana suszarka to nieporozumienie, przynajmniej tak twierdza sprzedawcy AGD, pytałam w tym tygodniu bo zastanaiwałam sie nad zakupem. X X Dziękuję za normalną odpowiedź. To trochę dziwne mają nastawienie sprzedawcy AGD. "Dziwne" bo tu gdzie mieszkam, każdy w 99.9% posiada pralkę i suszarkę wedle rozmiaru i zapotrzebowań. Sprzęty się sprawdzą bardzo dobrze i nie wyobrażam siebie wieszać ubrań/pościeli na sznurkach i....jeszcze prasować.

Gość gość
No ale Polska sto lat za murzynami i tu sie pralki trzyma w ciasnych łazienkach i obowiązkowo szuszrka nad wanna. w Polsce i tym podobnych krajach byłego bloku wschodniego. No super takie modne jesteście i nowoczesne ? Ja ZAWSZE miałam pralkę w kuchni a wychowałam sie w Polsce. I nikt z moich znajomych nie ma pralki w łazience, teraz wszyscy co budują nowe domy , maja pralnie w podpiwniczeniu lub specjalne pomieszczenia z suszarnia.

Gość gość
po co papier po podtarciu srania wrzucać do torebki ? :O