Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
nie jestem tą od wanny passe wiec skończ schizofreniczo widzieć jedną osobe, poczytaj sobie załozony temat o pralce w kuchni to dowiesz sie że 90% ludzi ma pralke i brudy w łazience, jeśli tak wam wszystko obojętnie to wstawcie sobie sedes też do kuchni

Gość gość
Co za różnica czy w kuchni czy w łazience to brudne pranie , jak jest brudne to od tego mam pralkę zeby wyprać a nie kolekcjonowac śmierdzące gacie !

Gość gość
A dla ciebie kupa podczas kąpieli jest ok, rozumiem. Tak myślałam ze lubisz wąchać smrodysmiech.gif x nie, wole wąchać smrody w kuchni przy jedzeniu które unoszą sie od brudnego kocha z praniem

Gość gość
kobieto z pralką w łazience skąd ta nienawiśc i zaciekłość ? idź spać bo sie wykończysz , tak strasznie pragniesz kogoś upokorzyć, ta dzika satysfakcja że kogos wyzwiesz , lecz się , wyobrażam sobie że cie w realu nikt nie lubi i pewnie rodzina tez, musisz być bardzo samotna wolałabym mieć pralkę nawet w salonie niż mieć taki charakter jak ty

Gość gość
90% ludzi ma pralke i brudy w łazience, a ja jestem widocznie w tych pozostałych 10% i daj mi żyć! Wez leki na uspokojenie i idź spac! Nie mąć juz.

Gość gość
nie przyznamy ci racji NIGDY że pralka w łazience, zrozum to i nie walcz

Gość gość
kobieto z pralką w łazience skąd ta nienawiśc i zaciekłość ? idź spać bo sie wykończysz , tak strasznie pragniesz kogoś upokorzyć, ta dzika satysfakcja że kogos wyzwiesz , lecz się , wyobrażam sobie że cie w realu nikt nie lubi i pewnie rodzina tez, musisz być bardzo samotna wolałabym mieć pralkę nawet w salonie niż mieć taki charakter jak ty x nie przenoś na mnie swoich projekcji, to że ciebie nikt nie lubi nie znaczy że każdy jest samotny tepa blerwo :D

Gość Efa24
Dzieki dziewczyny! Usmialam sie przed snem az sie poplakalam. Maz az mnie uciszal bo kwiczalam jak swinka. Z******te sa te wasze klotnie :D JUTRO ZAGLADNE TUTAJ ZNOW WIECZOREM CIEKAWE CO ZASTANE. Jeszcze raz dzieki :)

Gość gość
23:12- dopiero co pisałas że jesteś inną osobą niż tamtą co poszła a piszesz takie same wyzwiska co tamta jesteś cały czas tą samą osobą :D idź psycholu wyżyj sie na topiku pralka w kuchni czy w łazince, tam nikt nie chce sie z toba kłócić i przylazałaś tu hahahahahaha :D

Gość gość
obydwie jesteście nawiedzone, mam prośbę przenieście się na post "Pralka w kuchni czy w łazience" bo taki już powstał. Rozwalacie fajne tematy OBYDWIE WYPIERDALAĆ !!!

Gość gość
nie jestem tą samą osobą, ide juz z tego tematu bo aż sie rzygać chce że ktoś ma kosz z brudami tam gdzie sie je dobranoc

Gość gość
ja też mam ubaw z tej zwolenniczki pralki w łazience , bawie sie doskonale :D uwielbiam jak ona sie gotuje i nawala teksty z prędkością perszinga :D:D:D

Gość gość
wy jesteście nawiedzone bo myślicie że jedna osoba tylko ma takie zdanie że pralka tylko w łazience, jak widać nie tylko bo 90% ludzi leczyć schizofrenie

Gość gość
mam pralkę w kuchni i jestem z tego dumna, mam piekną kuchnię , akurat w moim przypadku kosz mam w łazience :) mmmmm uwielbiam swoja piękną kuchnię :D jest cudna :D zabudowany czerwony sprzęt i szafki grafitowe :)

Gość gość
Śmierdzą jej gacie w koszu, moze jej gacie śmierdzą bo sra w nie.

Gość Cococo
Najlepsze sa te co twierdza, ze brudne rzeczy w koszu smierdza. Ja mam kosz w sypialni bo tam czesto ciuchy sie zdejmuje, zamykany i nic mi nie smierdzi a raczej nie piore codziennie. Co wy tylki sobie tymi majtami podcieracie, ze czujecie ich zapach? :D

Gość gość
Jesteście dwie idiotki i jedna była by na tyle mądra że nie odpisywała by na głupie zaczepki drugiej bo próbujecie sobie udowodnić co było pierwsze jajko czy kura. Absurd , ale żadna nie jest na tyle mądra żeby zakończyć temat. Głupiego nie przegadasz, znacie to powiedzenie tyczy się was.

Gość gość
No i co z tego ze 90 % ludzi ma pralkę w łazience to juz nie mozna mieć w kuchni ja p*****le???? Ja mam w kuchni, mam zabudowana jest cicha nowiutka nic z niej nie śmierdzi , moze z waszych śmierdzi u mnie nie, a brudów nie zbieram bo piore codziennie

Gość gość
co wy macie z tymi glutami w c****ach...

Gość gość
macie już zdjęte majty do spania ?

Gość gość
to miej sobie w kuchni ale nie kłoć sie że to normalne, że miejsce pralki jest właśnie tam

Gość gość
nie, nie mam majtek zdjętych do spania i nie zdejme wietrzyć

Gość gość
ja mam okres i co tez mam zdjac majty a podpaske w druga strone do pipy przykleic?

Gość gość
Akurat ja mam w kuchni i sobie chwale ale mozesz mieć gdziekolwiek nawet na balkonie nic mi do tego, to ta od pralki w łazience sie czepia non stop

Gość gość
przyklej sobie podpaske do pipy bo spać w majtkach to grzech, to strój wyjściowy tylko jak nie jesteś tam wygolona to uważaj bo będziesz mieć od niej darmową depilacje przy odklejaniu

Gość Cococo
Pralka chyba powinna stac w pralni a wszelkie inne opcje biora sie z braku takowego pomieszczenia. Ja mam w kuchni, zabudowana.

Gość gość
z tego topiku dowiedziałam sie że majtki to nie bielizna tylko strój wyjściowy

Gość gość
u mojego ex tez byla taka oszczednosc ze np. nie mieli w kuchni i w toalecie z kiblem cieplej wody. jak myli naczynia to gotowali w garnku ciepla wode. a w kiblu zlikwidowali umywalke i wstawili tam pralke wiec rece szlo sie myc do lazienki i roznosoilo baktrie po klamkach.

Gość gość
U niektórych sie rąk wcale nie myje. U takiej jednej mojej znajomej dywan jest przykryty folia a jak ktoś z domowników wchodzi do pokoju na te folie to musi wejsc boso nawet kapcie zostawiają za drzwiami. Wchodzą tam tylko na tv obejzec wiadomości a zimno tam bo nie ogrzewają tego pokoju nigdy.