Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
ale masz stół w kuchni ?

Gość gość
a ja zawsze uzywam szarego toaletowego, bo jest znacznie zdrowszy (biały jest chemicznie bielony, a juz zapachowy to porażka). Ale jak przychodza goscie to na ogol daje bialy, bo pewnie nie znaja sie na papierach i mysla,ze lepszy. Aa - tematy przewodnie:):) nie kazę zdejmowac butow, spie bez majtek ( nic ze mnie w nocy nie leci), pralke mam w pralni w piwnicy.

Gość gość
No nie Ty bo to ja pisałam żeby pokazać tej od pralki w kuchni, że jest śmieszna i tez mam wannę i nawet się w niej wyleguję. Tylko, że ja nie wyzywałam nikogo.

Gość gość
Pamiętajcie , nie kąpcie sie we wannie bo wam sie rozklapiocha zrobi !:D

Gość gość
bravo prawdziwy pustak przemówił , szafki ma jakie ? drewno , metal , tworzywo , mat , połysk ? nie , ona ma grafitowe ! i założę się że jest pewna że to ich nazwa

Gość gość
Na zachodzie nie moze byc kontaktow w lazience??? Eeeee? Na jakim zachodzie??? Ja mieszkam w Belgii i powiem Wam że mam kontakt w łazience... Choć nie mam w niej pralki. Mam takie zaplecze gdzie piore, susze w suszarce, rozwieszam pranie gdy pada itd.

Gość gość
Jesteście wszystkie p**********e i to ostro :O k*****, kto to widział żeby się z obcymi ludźmi wykłócać gdzie ma być pralka? Moja stoi w salonie zamiast telewizora i siadamy na kanapie z rodziną i ogądamy jak wiruje :o i c****j Wam do tego, moge se nawet na głowie postawić i nikogo to nie powinno obchodzić

Gość gość
ale masz stół w kuchni ? x nie, nie mam stołu w kuchni, jak pisałam jem przy ławie w pokoju, nie wiem czy będe wstawiała po remoncie stołu do kuchni bo gdy był wcześniej to i tak nikt prawie przy nim nie jadł

Gość gość
Ta od pralki w kuchni tez nie wyzywala nikogo. Raczej ta od pralki w łazience od kozaków idiotek claunow bawolow bajkopisarzy rozklapioch i tym podobnych

Gość gość
21:54- to jest kolor zacofańcu

Gość gość
Tu na kafe juz nic nie mozna napisać ..:( zjedzą cie.

Gość gość
dzisiaj już nie będe kąpać sie ok 30 min jak zawsze tylko 10, żeby mi sie rozklapicha nie zrobiła

Gość gość
Ja mam taka zasadę że z durniami nie dyskutuje.

Gość gość
jedzenie przy ławie na fotelach , dziwne i niezdrowe dla kręgosłupa

Gość gość
jedzenie przy ławie na fotelach , dziwne i niezdrowe dla kręgosłupa x jak kto woli, dla ciebie dziwne dla innych nie

Gość gość
Tylko nie pisz prosze ze masz jadalnie bo zaraz ci tamta napisze ze sie chwalisz i jestes pusta laska

Gość gość
a co myślicie o telewizorze w kuchni? ja mam w kuchni i we wszystkich pokojach, jak gotuje lubie oglądać też telewizje w miedzy czasie:D

Gość gość
baba od pralki w lazience która wyzywa, klóci się też na innych topikach, zawsze gdzieś podłapie temat i wyzywa kogoś , zaciekła i wściekła , nawala w klawiature

Gość gość
ja nie mam telewizora w kuchni ale jeśli ktos ma to mnie to nie oburza

Gość gość
Nie mam telewizora w kuchni, mam tylko w salonie, jak chce cos obejzec jak gotuje biore iPada.

Gość gość
Oj tam oj tam moi znajomi maja tv w łazience , mnie nic juz nie zdziwi

Gość gość1111
mój były facet zanim położył się spać to otrzepywał stopy :D Raz byłam zmuszona u niego przenocować (nie byliśmy w zbyt rozwiniętym związku, więc nie sypialiśmy razem) bo uciekł mi autobus i strasznie mnie rozbawiło jak usiadł na łóżku i przed położeniem się spać starannie otrzepywał stopy dłonią (łacznie z przestrzeniami między palcami)... podłogi byly czyste... i jeszcze strasznie się ourzył że ja "nie otrzepałam nóg" i teraz jakiś paproch mu się zapląta w nocy i nie bęzie mógł spać bo go będzie drapało:D Do tej pory śmiać mi się chce:P Mój obecny narzeczony musi otwierać okno do spania, nawet jak jest zimno to otwiera, woli w nocy wstać i zamknąć jak zmarznie niż zasypiac przy zamknietym - duży problem dla mnie bo jestem zmarzluch. Jego mama z kolei ma zwyczaj gotowania zupy tak gęstej jak sos, w każdej zupie jest zasmażka... a takie zupy jakie ja jadam (lekkie, nietłuste, rzadkie) nazywa "fitkami" :D Zwyczaj spłukiwania sików wodą z wanny jest u mnie w domu praktykowany i zamierzam go kontynuować, bo to ogromna oszczędność i nie widze w tym nic obrzydiwego. Oczywiście goście nie są zmuszani do takich oszczędności :D U mnie w domu kupuje się jeden chleb tygodniowo i trzymamy go w lodówce, czasem nawet tego bochenka nie zjemy do końca - ludzie strasznie się dziwią jak można codziennie nie kupowac chleba i jeść taki kilkudniowy a mi on bardziej nawet smakuje niż świeży :P

Gość gość
ja mam telewizor LCD wbudowany w lodówkę więc niech nikt tu kitów nie ciśnie że tylko polaczki mają telewizję w kuchni bo lodówka jest włoska.

Gość gość
mnie dziwi jak można trzymać chleb w lodówce ale nie ziębi mnie to

Gość gość
O pralce w łazience pisali kilka osób, w tym ja z tym, że nikogo nie obrażałam. Nie jedna osoba ma pralkę w łazience i nie jedna w kuchni. Po co od razu wyzywać od prostaków i zacofańców bo " na zachodzie trzymają w kuchni". Nie wiem czy tego też nie pisaly różne osoby i może stąd nieporozumienia.

Gość gość
dobra , skończ już

Gość gość
Tak pisało kilka osob ze maja pralkę w kuchni i kilka ze w łazience

Gość gość
do 21.27: Masz gluta w c***e, jeśli jej nie dajesz nigdy pooddychać. Gdyby woda mogła Ci zastępować powietrze, to byś była rybą.

Gość gość
w lodówce trzymam, bo się nie psuje... nie lubię wyrzucac jedzenia. A skoro bochenek zjadamy przez około tydzień to musi leżeć w lodówce :)

Gość gość
do 21.29: Ty piszesz o obklejaniu tej pościeli, bo śpisz w gaciach, więc masz kleistego gluta w c***e i wydaje Ci się, że każdy tak ma, bo jesteś do tego przyzwyczajona. Ale te, które dają cipce oddychać, mają świeżą, czystą, bez klej-gluta, więc nie muszą się martwić o prześcieradło:)