Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJDZIWNIEJSZE Zasady w Domach jakie spotkaliście u znajomych top2

Polecane posty

Gość gość
spię bez majtek bo to mój obowiazek wobec czcigodnego Pana Męża mojego Władcy , wystarczy że wskoczy na mnie gdy śpię i zaspokoi swoją naturalną potrzebę do której ja zostałam stworzona , nie mam śluzu ani gluta więc żeby było ślisko szanowny Mąż pluje na pipę najpierw i charcha

Gość gość
do 21.29: Ty piszesz o obklejaniu tej pościeli, bo śpisz w gaciach, więc masz kleistego gluta w c***e i wydaje Ci się, że każdy tak ma, bo jesteś do tego przyzwyczajona. Ale te, które dają cipce oddychać, mają świeżą, czystą, bez klej-gluta, więc nie muszą się martwić o prześcieradłousmiech.gif x zamkniesz w końcu swój ryj?:o co cie moja c**a obchodzi, znam wiele osób które śpią w majtkach, nie przekonasz mnie do swoich racji i zamilcz w końcu

Gość gość
NAJLEPSZY TEKST , JEBŁAM gość dziś Jak ktos sie panoszy i uważa z nonsensownego zwlaszcza powodu, że jest lepszy od innych - to należy mu sparzyć tego ryjka pokrzywą, zanim ktoś inny mu poprzestawia zęby. Nikt nie lubi narcyzków i samochwał. To do dziewuszyska od pralki w kuchni

Gość gość
Katastrofa !!!! Mniej więcej do 5-tej strony można przeczytać normalne wpisy na temat. A potem aż do 13-stej p********ie czy pralka ma stać w kuchni czy łazience :O Przecież nie o tym jest temat !!!! Znowu zepsuli fajny temat, kicha :(

Gość gość
spię bez majtek bo to mój obowiazek wobec czcigodnego Pana Męża mojego Władcy , wystarczy że wskoczy na mnie gdy śpię i zaspokoi swoją naturalną potrzebę do której ja zostałam stworzona , nie mam śluzu ani gluta więc żeby było ślisko szanowny Mąż pluje na pipę najpierw i charcha x haha dobre:D ja śpie w majtkach bo mojemu mężowi nie chce sie ****ać gdy śpie i nie musze mieć rozwartej cały czas

Gość gość
ciekawe czym jutro rozwalicie system wczoraj były buty, majtki cos tam jeszcze, a dzis pralka :o

Gość gość
Ja spie raz tak raz tak jak mi zimno to zakładam majtki ale do tego podkoszulek nie piżamę, a jak goraco to bez niczego. Nie dziwi mnie ani spanie w majtkach ani bez, choć przyznam ze pod pizama majtki sa zupełnie niepotrzebne.

Gość gość
Dobra wróćmy do tematu. U mojej ciotki wszystko po zmywaniu sie wyciera i nawet jak myje szklanki zeby zrobic herbatę to je starannie wyciera a potem nalewa w nie wode z czajnika :D

Gość gość
Mam pralkę w kuchni bo tak mi wygodnie i nic nikomu do tego! A wy macie meblościanki jakieś meble bodzio czy brw z pazdzierza, dywaniki z targu poliestrowe obrazki na kolorowych ścianach kwiatki sztuczne i durnostrojki za szyba w meblościance. Rzyg.rzyg. Polish design.

Gość gość
ja mam pralke w sypialni, polish design blee

Gość gość
argumentem czemu w łazience ma być pralka jest to że odrazu jak sie wypierze pranie to wiesza sie na sznurkach w łazience czy kaloryferze, a nie w kuchni prać i iść wieszać do łazienki, chyba że nie wieszacie ubrań w łazience i kosz na pranie też macie postawiony w kuchni obok kuchenki

Gość gość
macie kosz z brudnymi majtkami też w kuchni by bliżej było do pralki?

Gość gość
Czemu mam iść wieszać pranie do łazienki kiedy mam na podwórku sznurki a jak pada deszcz to włączam suszarke ?

Gość gość
Tak mam kosz w zabudowie , taka szafka otwierana góra jakby kto nie wiedział :D ale zazwyczaj pusta bo piore często ! Boże co za ludzie ?????

Gość gość
pewnie zapachy brudnych majtek sie unoszą jak gotujesz

Gość gość
jeszcze nie poszłaś spać zwolenniczko pralki w łazience ? siedzisz tu i piszesz monolog , lepiej ci ? może leków ci potrzeba ?

Gość gość
Zawsze miałam pralkę w kuchni w niczym mi to nie przeszkadza bo kuchnia jest pomieszczeniem gospodarczym, mam duza kuchnie w domu na dole a łazienkę na poddaszu. Gdybym miała miejsce na pralnie to bym tam pralkę wstawiła, moze i sznurki bym sobie tam zamontowała a,e na pewno nie w łazience która służy mi zupełnie do czegoś innego. A wc mam osobno wiec darujcie sobie te opowieści o kupach podczas kąpieli :D

Gość gość
wstaw sobie jeszcze sedes do kuchni

Gość gość
ojesu , jakie obrażanie :) pewnie będzie ci się lepiej spało jak wyrzucisz to z siebie pralko z łazienki :) jak kałasznikow - post za postem post za postem

Gość gość
jeszcze nie poszłaś spać zwolenniczko pralki w łazience ? siedzisz tu i piszesz monolog , lepiej ci ? może leków ci potrzeba ? x wyobraz sobie że więcej osób pisze na temacie

Gość gość
zal mi ciebie kobito , idź spać ty od pralki w łazience , bo mąz czeka na ciebie bez majtek

Gość gość
Na szczęście nie zaprosze cie nigdy na obiad wiec bez obaw . Takich ludzi jak ty unikam jak ognia :D

Gość gość
kupa podczas kąpieli jest zła, ale brudne pranie w kuchni jest ok

Gość gość
Niech sobie ma nawet w salonie ale niech idzie juz spac i przestanie obrażać

Gość gość
Na szczęście nie zaprosze cie nigdy na obiad wiec bez obaw . Takich ludzi jak ty unikam jak ognia smiech.gif x całe szczęście że nie znam takich ludzi jak ty bo bym u nich nawet nie zjadła wiedząc że w półkach w kuchni mają zasyfione majty

Gość gość
A dla ciebie kupa podczas kąpieli jest ok, rozumiem. Tak myślałam ze lubisz wąchać smrody:D

Gość gość
drązy temat i drąży, nie może spać , czeka az przeniesiemy pralke do łazienki , inaczej nie zaśnie

Gość gość
co za pi3rdolnięte idiotki. właśnie dlatego nie cierpię bab, choć sama kobietą jestem. ameby umysłowe przypierrrdolą się do byle goowna, żeby się tylko pokłócić, napsuć sobie krwi. k***sy wam w mordy kretynki 🖐️