Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMLM

MLM model biznesu przyszłości ?

Polecane posty

@@ @ kilku lat? moze, ale w moim mlm osoba, która mnie zaprosiła zarabia w 11 miesiacu działalnosci 9 tys. złotych (po odjeciu podatku to jakies 7). Mysle, ze jest w miarę. @ @ @ hahahaha Już to widzę tępy mlm-ku jak ktoś uwierzy ci w taką bajeczkę :) Nawet nie powiedział co to za firma. Typowy mlm-owski ściemniacz i bajkopisarz :)

@ gośćMLM: @ @ @ Lepiej ale nadal bez sensu. Wszędzie są oszuści ale to nie powód żeby z MLM rezygnować prawda. Czytałem inne tematy o MLM i jeśli Ty jesteś kimś pokroju tego całego El Camillo to chyba daruję sobie z tobą dyskusje bo wiem, że nie będzie ona mieć sensu. @ @ @ I zdradziłeś się tępy akwizytorku :) Możesz pisać jeszcze pod 10-cioma innymi nickami a my i tak wiemy, że ty to ty ;) Drugiego takiego upierdliwego żebraka to "ze świecą szukać" :D

@ @ @ Zgadzam się z Tobą. Żeby zacząć zarabiać duże pieniądze potrzeba kilku lat pracy. Tak jest wszędzie i nigdy gwarancji nie masz że się uda. Nie każdy lubi taką pracę i nie każdy się nadaje do takiej pracy. Ale i tak uważam, że mimo wszystko warto spróbować swoich sił w MLM. Moim zdaniem jest to bardzo rozwojowe zajęcie. @ @@ Rozwojowe? ahahaha :D Chyba rozwija zdolności ściemniania i kombinatorstwa :) Typowe dla mlm-owskich oszustów :)

@ @ @ Ja także mam bardzo ciekawą pracę i zarabiam dobre pieniądze a MLM traktuje jako dodatkowe źródło dochodu, a w przyszłości źródło dochodu pasywnego ale to dopiero za ok 15 lat @ @ @ Tak, już to widzę ;) Gdybyś tak dobrze zarabiał śmieszny żebraku, to nie musiałbyś tak tutaj skamlać, tylko zajmował byś się swoją pracą :) A tak to wolisz przesiadywać tu całe dnie, bo jesteś mlm-owskim nierobem i nieudacznikiem :) Pasywny dochód? hahahaha :D Żebraj sobie to 15 lat durny mlm-ku to wylądujesz na ulicy i zobaczysz pasywny dochód jak świnia niebo, gdy obuchem w łeb dostała :D

@ @ @ Mylisz się po raz kolejny. Nie dałem sobie wyprać mózgu i to nie kwestia wiary bo ja wiem, że w MLM można zarobić duże pieniądze. Ja traktuje MLM jako zajęcie dodatkowe ale te 300 - 500 zł miesięcznie to zawsze coś prawda. I wiem, że w przyszłości będę zarabiał dużo więcej. Ludzie w FM, którzy teraz są na poziomie 21% lub wyższym także na początku nie zarabiali nic lub zarabiali niewiele ale wiedzieli, że jeśli będą pracować to w przyszłości ten wysiłek się opłaci. Gdy zakładasz własną firmę to też na początku nic nie zarabiasz, a jedynie dokładasz do biznesu ale wiesz, że jeśli będziesz pracować to wysiłek się opłaci i w końcu pojawią się poważne pieniądze. @ @ @ Dałeś sobie wyprać mózg i cały czas to potwierdzasz ;) Skąd wiesz, że będziesz więcej zarabiać? Masz podpisaną jakąś umowę? Skąd wiesz, że żebraki z piramidki FM z 21% mają więcej? To wszystko są bajeczki, które zasłyszałeś podczas szkolenia i którymi non stop nas karmisz. I tylko bardziej się ośmieszasz. Właśnie przeszedłeś pranie mózgu. Bo już sam uwierzyłeś w bajeczki, które ciągle opowiadasz.

@ @ @ Spotkania organizowane są u mnie na miejscu więc nic nie płace za dojazd na takie spotkanie. Jeśli chodzi o telefony to mam darmowe minuty do wszystkich sieci w ramach abonamentu. Nie wydaje mi się żebym musiał dokładać do tego biznesu. Zarabiając teraz w nim 300 - 500 zł miesięcznie, ok 70 zł idzie na prowadzenie biznesu. Sam widzisz, że opłaca mi się to bo kilkaset zł zostaje w mojej kieszeni. Napisałeś wcześniej "produktów których nie udało się sprzedać" Muszę cię oświecić bo w MLM nie kupuje się produktów na zaś. Tak więc nie posiadam żadnego towaru w domu którego nie udało mi się sprzedać. Szkoda, że tego nie wiedziałeś. Z drugiej strony ja na sprzedaż się nie nastawiam, bardziej na budowanie sieci klientów czyli ludzi, którzy kupują produkty w tym samym sklepie co Ja. I oto cała filozofia MLM. Banalne, a ty masz problem ze zrozumieniem nawet tego. @ @ @ Spodziewałem się dokładnie takich samych odpowiedzi :) Jesteście schematyczni aż do bólu :D Tak akwizytorku, na pewno wszelkie spotkania ze swoimi liderami odbywają się u ciebie w domu. Oni wszyscy zjeżdżają do ciebie. Nawet Trawiński z Wrocławia przyjeżdża do ciebie i tam organizuje konferencje, na których wygłasza swoje komunały :D Na pewno masz darmowe rozmowy z całym światem :) Za abonament też trzeba płacić tępaku. Twoja ukochana firemka nie zrobi tego za ciebie ;) Poza tym w FM Mobile nie masz nielimitowanych rozmów i sms-ów do pozostałych sieci. W ogóle cała ta oferta jest tak samo dziadowska jak wasza pseudo firma ;) Pewnie, że nie kupuje się tych gratów na zaś. Szkoda tylko, że sami do tego namawiacie podczas szkoleń czy swoich "porad biznesowych". W końcu trzeba całą rodzinę trzeba uzbroić w tym szajsie, żeby się przekonali :)

@ @ @ bardziej na budowanie sieci klientów czyli ludzi, którzy kupują produkty w tym samym sklepie co Ja. @@ @ Z pewnością babcia emerytka będzie zamawiać przez Internet jakieś dziadowskie kosmetyki czy środki czystości, które za niższą cenę może dostać w markecie za rogiem. To jest filozofia MLM, której ty nie chcesz zrozumieć :D

@ @ @ Nie, nie kole w oczy bo to nie jest prawda. Dokładnie wiem czym jest MLM, a czym nie jest. Z tą "lepszą wyobraźnią" miałeś na myśli siebie ? No to niestety ale jesteś ignorantem. Zakładam,że nigdy w żadnym MLMie nie byłeś i dlatego pierniczysz takie głupoty. @ @ @ I nie będę, bo mam głowę na karku i nie dam się oszukać jakimś mlm-owskim żebrakom ;) Ale ty nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Na siłę próbujesz wciągnąć do tego szajsu ludzi, żeby odrobić sobie to co straciłeś na tej piramidzie. Podo bnie jak twój mentor Folomeyev :P

@Pan Viktor: Za to ty tłusty wieprzu jesteś pasywny, gdy białoruscy tirowcy wjeżdżają w twój gruby zad :P Kręci cię to zboczku, więc leżysz sobie grzecznie i czekasz aż cię dojadą :P

No rzeczywiście El Camillo sporo się tutaj naprodukował. Przeczytałem te jego głupoty, niestety odpisywał na nie, nie będę bo jego komentarze są poniżej jakiegokolwiek poziomu, są żałosne i informacje w nich przekazywane są nieprawdziwe. Żadne fakty a jedynie bzdury wyssane z palca i/lub zasłyszane od innych ludzi. Szkoda czasu na odpisywanie. Stek bzdur i tyle.

To samo można powiedzieć o twoich wypocinach głąbie. Bajeczki, które tu wciskasz ludziom to brednie zasłyszane podczas szkolenia. Masz całkowicie wyprany mózg tymi mlm-owskimi schematami.

@aj em de czołzen łan: W takim razie żaden model przyszłości, bo będąc takim upierdliwym mlm-kiem sam stajesz się pośrednikiem. Więc twoja wypowiedź nie ma sensu albo nie wiesz o czym mówisz.

Wszyscy z wyjątkiem ciebie wiedzą co mówią. Ty sam dałeś sobie wyprać mózg i karmisz nas bajeczkami. Ja MLMu bronić nie muszę bo od 60 lat MLM broni się sam i jak widzisz jeszcze ta forma dystrybucji towarów i usług jeszcze nie upadła i raczej nie upadnie.

Raczej nie upadnie, bo zawsze znajdą się frajerzy twojego pokroju, którzy dadzą się zmanipulować i uwierzą w cuda, więc te molochy będą miały jakieś przychody. Upadną jedynie niektóre piramidy jak Amway czy Intway i pociągną za sobą ludzi, którzy w nich ulokowali swoje oszczędności. Ale ty przekonasz się o tym dopiero na własnej duupie i będziesz musiał na wzór swego mentora Viktorka wciągać ludzi w jakieś gowno, żeby choć częściowo odrobić to co straciłeś :) W przeciwieństwie do ciebie nie mam wypranego mózgu, bo nie chodziłem na żadne spotkania przy kawie i nie słuchałem bajeczek o mercedesach i cudownych dochodach.

Ale skoro Ja już zarabiam w MLM to czemu nazywasz mnie frajerem ? Co ty wygadujesz, przecież w MLMie nie lokuje się żadnych pieniędzy haha to nie lokata :D A co ja mam odrabiać skoro co miesiąc zarabiam ? To co piszesz tutaj na forum nie ma sensu. Bredzisz.

Gowno zarabiasz. Gdybyś naprawdę na tym zarabiał to nie musiałbyś tu tak desperacko żebrać :) Oszukujesz samego siebie. To nie jest lokata ale kasą musisz mieć swoją. To ty ryzykujesz, nie firma. Niech tylko klient się rozmyśli to zostajesz z tym szajsem. Tak samo musisz płacić za przesyłkę a także za startery, katalogi czy inne materiały promocyjne. Firma dyma swojego dystrybutorka na każdej strony a durny mlm-ek i tak się cieszy jak głupi, że jest wielki byznesmen :D

Kamil, nawet nie wiesz jak ja wydymałbym ciebie. Byś był taki pasywny i bezbronny, może wtedy nabrałbyś szacunku do MLM

El Camillo, może dla Ciebie 400 zł dodatkowego dochodu to mało ale dla mnie na początek wystarczy. Pisałem Ci wcześniej, że ok 70 zł miesięcznie wydaje na ten biznes. W tej kwocie mam dodatkowe katalogi, próbki itp. Sam widzisz, że sporo zostaje w mojej kieszeni. I czemu piszesz, że żebrze na forum skoro tylko dyskutuje na temat MLM. Nie uważam się za wielkiego biznesmena. Ogarnij się bo pierniczysz głupoty.

Kamil jest ukrytym homoseksualistą! Nie to abym miał coś przeciwko, bo czasem też lubię się dla odmiany z chłopakiem przespać, ale tacy kryptogeje to najgorszy typ człowieka, agresywny i pełen nienawiści, w dodatku kłamliwy jak ostatnia świnia. A że Kamil jest ukrytym gejem, to zdradza się swoją stopką, w której ma "buziaczka", a że odpisuje tutaj głównie facetom, to wygląda na to jakby ich całował na koniec wywodu. Sprawa jest prosta. Kamil lubi "ten" sport z chłopakami, tylko wstydzi się przyznać ;-)

Gość gość
Obojętnie kim jest - ma rację obnażając prawdę o gównianym MLM :) Orientacja bez znaczenia. Na pewno i tak nie jest takim obleśnym oprychem jak folopedałejev ;) Dzisiaj wam pokażę jak foloomeyev wyglądał kilka lat temu :D w starych zbiorach fote znalazłem....

Proszę mnie nie obrażać! NIe jestem obleśny, mam bardzo duże powodzenie jeśli chodzi o kontakty obyczajowe.

Gość gość
Hehe tak tak :D pozdro ;)

Gość gość
Wkońcu coś sensownego a nie kolejne bzdury o debilnym MLM. GRatuluję.