Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cztery odsłony ironii

Łamiąc stereotypy 4...czyli jak zrobić dobrze wykluczając pchanie i ciągnięcie

Polecane posty

Gość gość
no tak nie tylko gwiazda trojkat i lewo prawo ale jeszcze z trojbiegowym silnikiem fakt cholernie trudno to narysowac

Wcale nie trudno Pusz :D ale chyba nie o to chodziło :( Gapciu :) Jutro będzie lepszy dzień! Jak nie wierzysz podnieś łapki w geście poddaństwa a ja wyciągnę piórko :D

Gość Smof
ty mi tu nie mow co trudno co nie ty jestes kochanie zboczona bo tylko na stalym wisisz i te szeregowo rownolegle tak ci w glowe weszly ze az wstyd :P:P

Dobra dobra Panie Misiu. Niech mnie pan elektryki nie uczy ;) Lepiej pożycz Pan linkę. Doktora muszę przywiązać by stał grzecznie w czasie łaskotania :)

Mi też podoba ta pidżamka :D Tylko trochę w niej zimno ;) Nie ma to jak poduszka z naturalnego pierza. Niezawodna i zawsze pod ręką tudzież głową. A teraz zrób mi przyjemność i się już tylko śmiej głośno do końca dnia ;)

Dzień dobry :) ochh mój będzie bardzo długi, bo już od dwóch godzin jestem "na nogach". Pewnie mówiąc, że właśnie szarlotka dochodzi w piekarniku, zostanę uznana za wariatkę:D ale cóż...podobno wszyscy tu jesteśmy nienormalni:D