Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psy śpiące w łóżku OBRZYDLIWE ODRAŻAJĄCE

Polecane posty

Gość gość
Nie mam piaskownicy na podwórku:( z brzydkich dzieci tez sie śmiejesz ? Przecież nie rozumieją:) . Nie chodzi mi o to co pies będzie czul po waszych wpisach tylko o to jacy wy jesteście rozumiesz???

Gość gość
Nie mam piaskownicy :(

Gość gość
Zawias kafe na topie o psach

Gość gość
Topik o psach chuj strzelił

Gość gość
odnośnie wątku, pies w łóżku jest kochany. Kocham jego "zarazki", kudły i całą resztę. Ci nie lubiących zwierząt, mogą pozazdrościć i skoczyć na trawnik.

Gość gość
nagle takie porzadne i nigdy nie śmiały by się z psa z człowieka cofnij się jedna z drugą do czasów np szkolnych i przypomnij sobie święto jeb....../ liowa jak to z tobą jest , piękny obraz zaścianku

Gość gość
Antypsiarze wracajcie :)

Gość gość
Uciekli tchórze jak zobaczyli z jakimi psami mogą mieć do czynienia :D

Gość gość
przestraszyli się zarazek i syfu :-)

Gość gość
Kocham moja bokserke i uwielbiam z Nią spać .Przytula się do mnie calym cialkiem i mlaska z zadowolenia .Jest milutka cieplutka i kochana . To dama która ominie kałuże i polozy sie na trawce nigdy na ziemi a jak jest już zimno na dworze szczeka by ją wpuścić do cieplego domu

Gość gość
niczym się nie różnicie oś prosiąt w chlewie. tyle w temacie brudasów śpiących ze zwierzakami

Gość gość
gość dziś nawet jak takie sytuacje mialy miejsce w czasach szkolnych to ja z tego wyrosłam w przeciwieństwie do ciebie :D

Gość gośćula
mówiłam że będzie hicior a`la pralka w kuchni vs w łazience. :D:D

Gość gość
Gość z 16.02 pocaluj moja bokserke w d**e :-)

Gość michał3
Moja kotka zawsze śpi u mnie na łóżku. Kot jest przecież czysty.

Gość gośćula
co zaś dotyczy psich gówien-u mnie jest dopłata do czynszu dla posiadaczy psa ,trzeba psa zgłosić obowiązkowo,ta dopłata jest przeznaczona na wypłatę dla Pani która codziennie sprząta trawniki. Ciekawe czemu posiadacze dzieci czy żłopiący piwo nie płacą takiego dodatku ? bo pełno puszek ,śmieci w latem pełnych pampersów. Mimo tego że dopłacam do czynszu , nierzadko zbieram po swoim psie bo jaoś nie wyobrazam sobie zostawic komus pod oknem ,ale widze że nikt nie zbiera i nawet mnie inni psiarze upominają ze nie powinnam bo za to sie płaci ,poza tym NIE MA gdzie wyrzucić tego woreczka bo do koszy osiedlowych nie wolno ,wiem bo była kiedyś głosna sprawa starszej pani która dostała mandat za to że..posprzątała za swoim psem i wrzuciła do pobliskiego kosza. Do tego ja maszeruje na drugi koniec miasta po woreczki a tam non stop pusty podajnik ,no to o co tu do hooja chodzi ?

Gość gość
A ptaki ? Gdzie złożyć skargę na obs...any samochód ?

Gość gość
gośćula, zadzwoń do urzędu miasta i się normalnie zapytaj. Nie wyobrażam sobie pozostawiać ochody komuś innemu. Ja wyrzucam do ulicznych kubłów na śmieci.

Gość gość
powoli nastaje wieczór , psiarze pościeliliście już łóżka swoim futerkowym przyjaciołom ? :)

Gość gość
madrze tu niektorzy pisza... ludzkie s****wo to dno, obrzydliwe gowno... szcza na siebie, sraja, lykaja sperme, dymaja sie z byle gownem roznoszac hiv, hcv, brodawczaka czy kiłę.... ohydne, lyse pokraki. w dodatku zepsute od srodka jak zarobaczone i obsrane przez robale jablko. i takie potworki ktore maja w swoich p*****h czy o***tach czy ryjach smiertelne i ropotworcze bakterie/wirusy beda mi tutaj sie wymadrzac czy to dobre czy zle ze moj przyjaciel spi ze mna w lozku?! wole miliar razy srac glistami niz zdychac na aids czy zoltaczke z rakiem watroby jak wy szmaciska spermojadki i k****arze albo rozkladac sie na zywca przy kile. paskudne, tredowate zaszczance. pies czy kot to przyjaciel, czlonek rodziny a wy to obsmarkane odpadki, kiły *******.n.e

Gość gość
tak, moi futerkowi PRZYJACIELE juz spia a jak tam twoj k****arz albo ty dzivko? ile k***sow w ryju dzisiaj bylo? ile miliardow nowych drobnoustrojow pochlonela twoja p***a? zmartwie cie ale tym domestosem ktorym szczotkujesz peezde hiva nie zabijesz ani niechcianego bekarta :D

Gość gość
psiarze znowu szczekają bo nie mają argumentów i znowu argumenty i zarażającym mężu ha ha :) odrobaczcie się psiarze bo na pewno wasze pchlaki wam zafundowały innych przyjaciół chyba że lubicie się z psami dzielić wszystkim nawet pasożytami :)

Gość gość
Gość 18:55 Mądrze piszesz. X te, 19:51 ciebie już dziadostwo żreje i o dziwo żyjesz. Wara od mego zwierzaczka i mojego wyrka.

Gość gość
dobrze że macie psy a nie świnie bo pewnie spalibyście z nimi w chlewie , co dziwne tylko rolnicy wiedzą gdzie jest miejsce psa i trzymają go w budzie na podwórku ale ludzie z miasta jakoś tego nie potrafią zrozumieć coś im się poprzestawiało w głowach i myślą że zwierze to członek rodziny ha ha :) żal mi takich ludzi

Gość gość
Taaaaa, York'a by przy budzie uwiązał. Co do świń, niektórzy posiadają w domach. Możesz pozazdrościć.

Gość gość
rolnik wie że pies to jest do pilnowania obejścia i bierze sobie psa a nie jakiegoś Yorka poza tym nie każdy psiarz ma Yorka a i tak śpią ze swoimi pchlarzami w łóżku

Gość gość
Spanie z psem dla mnie jest obrzydliwe ale w zasadzie nie interesuje mnie czy ktoś tak robi bo nikomu do łóżka nie zaglądam Chciałam tylko zauważyć, ze tak się bulwersujecie, ze to takie niehigieniczne ale już wsadzanie dziecka do wózka w markecie tak Was nie brzydzi? Przecież te dzieci idąc chodnikiem mają te całe badziewie, łącznie z odchodami psów, na butach a potem zostawiają ten syf w wózku do którego wszyscy wkładamy artykuły spożywcze Łóżka są rzeczami prywatnymi i nic innym do nich ale wózki są wspólne a w d****h to macie i pchacie do nich te dzieciaki

Gość gośćula
gość dziś powoli nastaje wieczór , psiarze pościeliliście już łóżka swoim futerkowym przyjaciołom ? x x tam ,ja już leże z moim przyjacielem w świeżej pościeli i mamy ubaw z waszej piany :) ps : Pralka w ŁAZIENCE powoli kończy cykl

Gość gość
Miejsce psa nie jest w domu no chyba że psinka funkcjonuje (męczy się) w mieście.