Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psy śpiące w łóżku OBRZYDLIWE ODRAŻAJĄCE

Polecane posty

Gość gość
Moj pies spi w kuchni, w pralce :D

Gość gość
gość dziś Nie dość że pchlarz i brudas ten Twój pies to jeszcze jakiś ułomek, lepiej oddaj go do jakiejś chińskiej restauracji niech będzie z niego pożytek

Gość gość
Trzeba było stara koorfo nie pertolić się z cudzym meżem co ma psa w domu to teraz nie zdychałabyś na choroby odzwierzęce.

Gość gość
Bo to sfrustrowane , nie mające swojego życia stare k***iska, których życie ogranicza sie do wp/i/erdalania sie w nie swoje sprawy na kafe. Ja śpię k****a z psem, moja znajoma z kotem a babci znajomej mam k****a kury w kuchni i chuj mnie to obchodzi ? Jak dla mnie możecie mieć kroowy swinie i naweet k*****a lwa w pokoju i nie interesuje mnie to rozumiecie ?

Gość gość
Ja też się brzydzę takimi ludźmi. Nie dość, że są obrzydliwi, to jeszcze zatruwają życie innym wyprowadzając te bydlaki do srania prze dom. Tym ludziom nie przeszkadza, życie wsród gówien. Osiedla wyglądają tak jak średniowieczne ulice, gdzie nie było kanalizacji. Dla mnie to największa patologia jaką świat nosi.

Gość gość
dziś ona swojego psa odrobaczy i bedzie zdrowy a ty stara qrwo zdechniesz bo lekarz nie przepisze ci lekow :D:D

Gość gość
Tępa piiiizdo Moj pies szczeka TYLKO wtedy jak cos sie naprawdę dzieje a ze k****o c***a soe dzieje to szczeka raz na tydzień to ze ty mialas skiale wyjącą 24 h tak jak twój bachor to kuz nie moja wina i oddaj ty swojego bachora do chińskiej restauracji peezdo

Gość gość
Mnie to nic nie obchodzi, tylko brzydzą mnie strasznie tacy ludzie. Zatrzymali się na niższym szczeblu rozwoju.

Gość gość
Ja nie cierpie bachorów i nie rozumiem jak matki moga sie tarzać w ich goownach i wpie/r/dalam sie ? Mowie wam ze to obrzydliwe ? Nie. Wiec wy sie odpiertolcie od nas

Gość gość
To jest nauczka dla każdej koorfy żeby trzymała sie z daleka od zonatego faceta który ma psa w domu :D:D:D

Gość gość
gość dziś Pewnie z Ciebie taki sami ułomek jak i z Twojego psa, oboje idźcie do tej chińskiej restauracji

Gość gość
Sami widzicie. Nawet tutaj trudno nie zauważyć jaki poziom reprezentują ci ludzie. Jaki sposób wypowiedzi. To po prostu niższy poziom kultury. Bardziej przypominają zwierzęta i z nimi też śpią...

Gość gość
Moj pies z mila checia zjadlby twojego bachora :D nie cierpi ich równie jak ja. Ale balabym sie ze zarazi soe jakims syfem od twojego bękarta bo przecież takie bachory zlizują wszystko z ziemi :o

Gość gość
Nie znasz mojego psa, nie widzialas go na oczy wiec dlaczego twierdzisz ze jest ulomny ?

Gość gość
smiejecie się ale nie ma z czego mój ojciec całe życie z kundlem w łóżku efekt taki że non stop miał tasiemce tego najgorszego gatunku uzbrojone moze poszukajcie sobie w googlach co to tasiemiec uzbrojony i nie wygłupiajcie się spaniem w chlewie

Gość gość
Zapraszam do obejrzenia filmu Hachiko a dog story albo chociaz o po czytaniu historii psa rasy Akita Inu. Ciekawe dlaczego takim ulomnym psom stawiają pomniki. Wlasnie takiego psa mam tępa k****o

Gość gość
Smutne to jest. Z jednaj strony, mówi się, że ludzie kochający zwierzęta, to dobrzy ludzie. A jaki obraz tu mamy? Kupa chamstwa, prostactwa, ziania nienawiścią. Nie ma się co dziwić, że tacy ludzie sypiają w zarobaczonym, osmarowanym kałem barłogu. I tak poczynają swoje, a własny wzór zrobione, dzieci.

Gość gość
gość dziś nie szczeka więc chyba jakiś ułomny

Gość gość
Chamstwem sie odpowiada na chamstwo

Gość gość
Bo to jest madra rasa i szczeka tylko jak cos sie dzieje naprawdę a nie liść spada z drzewa rozumiesz ? Mieszkam w takim miejscu ze nawet nie przy drodze wiec praktycznie sir tam nic nie dzieje to po co na szczekac bez powodu bo nie rozumiem ?

Gość gość
Czego można wymagać od ludzi sypiających ze zwierzyną...???

Gość gość
Napisalam ze szczeka jak ma powod, a nie ze w ogóle nie szczeka :D czytanie ze zrozumieniem sie klania

Gość gość
u mnie pracuje taka jedna co śpi w lożku z psem/ brzydzimy się nawet , żeby ona kawę robiła. Raz przyniosła ciasto, to wszyscy udawali że zjedli a wyrzucali. Albo ciastkami częstowala, to też każdy wyrzucal. Nikt jej w oczy nie powie, ale każdy się brzydzi.

Gość gość
"u mnie pracuje taka jedna co śpi w lożku z psem/ brzydzimy się nawet , żeby ona kawę robiła. Raz przyniosła ciasto, to wszyscy udawali że zjedli a wyrzucali. Albo ciastkami częstowala, to też każdy wyrzucal. Nikt jej w oczy nie powie, ale każdy się brzydzi. " :D

Gość gość
pies może i ładny ale ja nadal uważam że psy roznoszą pasożyty, zarazki i spanie z nimi w łóżku jest niebezpieczne

Gość gość
już przestań jarać się chińskim psem , polskie kundle pospolite też czekaja na swojego pana po 10 lat na przystankach autobusowych poczytaj sobie i zamilcz , cudze chińskie wychwalasz pod niebiosa a swojego nie znasz , jakie to polskie

Gość gość
Ja pierdziu. to ma być ładny pies? To wygląda jak jakiś dawno wymarły gatunek. I nie mów tylko, że z czymś takim spisz. Powaga, jest obrzydliwy.

Gość gość
pies chiński ale pasożyty ma polskie :)

Gość gość
smiejecie się ale nie ma z czego mój ojciec całe życie z kundlem w łóżku efekt taki że non stop miał tasiemce tego najgorszego gatunku uzbrojone moze poszukajcie sobie w googlach co to tasiemiec uzbrojony i nie wygłupiajcie się spaniem w chlewie xxx Jeśli twój ojciec miał przez całe życie tasiemca to oznacza, że nie dbał o higieną osobistą i korzystał z usług byle jakiego lekarza. Pies pewnie był brudny, śmierdzący, zaniedbany i rzadko odrobaczany, a ojciec z lekka ułomny :D