Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

psy śpiące w łóżku OBRZYDLIWE ODRAŻAJĄCE

Polecane posty

Gość gość
Nigdzie nie napisalam, ze psy nie maja zarazków, pasożytów i bakterii i ze mój piesek jest sliczny czyściutki i zdrowiutki. Każdy ma inne upodobania, jeden spi z psem, drugi z kotem, trzeci w majtkach a czwarty bez. Jedni mają pralkę w kuchni inni w lazience i uwazam ze nie stosowne jest w/p/ierdalanie sie w czyjeś życie oraz pisanie, ze kogoś pies nadaje się do chińskiej restauracji

Gość gość
pies przypomina skundlonego wilczura - żadna rewelacja. Pewnie żre i sra jak koń?

Gość gość
gość dziś gość dziś nie szczeka więc chyba jakiś ułomny x x debilko są rasy psów ktore nie szczekają.skończ już się ośmieszać publicznie i winić cudze psy za własną głupotę łajdactwo i brak zasad moralnych

Gość gość
czemu psiarze nie sprzątają kup po swoich pupilach i trzeba je omijać jak miny na polu minowym, kiedyś szedłem chodnikiem w dużym mieście to g****o przy g*****e , proponuje każdemu psiarzowi zesrać się na wycieraczkę przez drzwiami niech też omija

Gość gość
Ten pies na zdjeciu tp dokładnie ten ktory czekam na swojego pana dzis te psy wygadają tak : http://animalsadda.com/akita/ zdjecia na dole i nie jest to k****a chiński pies tylko japoński matoly :D

mnie zastanawia czemu biedni ludzie którzy nie mają zwierząt wypowiadają się o zwierzętach, bo jakby je mieli to by przestali opowiadać głupoty, że to obrzydliwe...małe futerkowe zawiniątko grzejące Ci nóżki...nie ma nic milszego ;).

Gość gość
to nawet psy trzymacie dla ich urody? Jakie to żałosne...

Gość gość
Nie urody tylko charakteru

Gość gość
"małe futerkowe zawiniątko grzejące Ci nóżki...nie ma nic milszego" Ale w tym temacie chodzi o spanie ze zwierzętami, haaaloo

Gość gość
gość dziś po co pies który nie szczeka ? :) gość dziś ile ten terier rosyjski musi syfu na swoim futrze przenosić ? pewnie potem się tarza w domu na dywanie a śpi w łóżku, współczuje

Gość gość
ha ha, związek lóżkowy z psem o dobrym charakterze :D

Gość gość
i takiego obślinionego, kudłatego bydlaka wpuszczacie do lóżka?

Gość gość
I nie ma żadnego cudze chwalicie swojego nie znacie. Nie jaram sie żadnym japońskim psem pokazałam tylko debilce historie psa ktory jej zdaniem nadaje sie do chińskiej restauracji. Nie wybralam go dlatego, ze jest z japonii ani dlatego ze na kogoś czekal i mam nadzieje ze będzie czekam na mnie :D wybralam go ze względu na charakter bo nie jest w ogóle uciążliwy i zajmuje sie sam sobą. Nie bawię się w zadne wystawy ani nic, nie mam nic do polskich psow, kundelkow, mieszańców i tym podobnych kazdy ma takiego psa jaki mu sie podoba

Gość gość
gość dziś ile ten terier rosyjski musi syfu na swoim futrze przenosić ? pewnie potem się tarza w domu na dywanie a śpi w łóżku, współczuje xxx Widzisz syf na futrze tego CTR-a na zdjęciu? Mój jest dokładnie taki sam piękny i czyściutki. Ma do dyspozycji swój olbrzymi, zadbany teren na którym się nie ufajdoli, ale mieszka z nami w domu. Do łóżka prawie w ogóle nie wchodzi, bo mu za gorąco.

Gość gość
sam jesteś ułomny skoro tak wypowiadasz się o czyms o czym nie masz zielonego pojęcia , poczytaj sobie głąbie o tasiemcach i nie poć się przy klawiaturze bo się ośmieszasz

Gość gość
matołem jesteś sam naśmiewamy się ironicznie że pies chiński nie łapiesz on nawet może być gruzininem ale i tak pojedziemy go od chińskiego made in china

Gość gość
http://www.dogwallpapers.net/akita-inu/ o to zdjecia mojego skundlonego wilczura zapraszam Do oglądania i naśmiewania sie :D mój tez rzadko wchodzi do lozka bo mu gorąco, uwielbia zime :) ale nie Bede klamala ze w ogóle w lozku nie spi, bo spi, ale tylko w nogach i nie pod koldra bo tego by nie zniosl

Gość gość
psiarze plują jadem i nie mają poczucia humoru

Gość gość
A za co jedziesz mojego psa ? Co ci zrobil ?

Gość gość
Piękny ten czarny pies

Gość gość
I widać wlasnie ile w was antypsiarze jadu. Pies do chińskiej restauracji, skundlony wilczur żre i sra jak kon, naśmiewamy sie ironicznie z twojego psa, made in china i co to k****a ma byc? Nawet jak pies jest brzydki nigdy bym sie z niego nie smiala i tak nie pisala. Z ludzi brzydkich tez sie śmiejecie ? Tez byscie oddali do chińskiej restauracji. Ja jako psiarz mam wyrzuty sumienia jak zabije muchę czy robaka. Nie zal mi tylko komarów. Wy plujecie jaden i nic innego sobą nie prezentujecie

Gość gość
ojej, z psa śmiać się nie wolno, bo w depresję wpadnie :D trochę zdrowego rozsądku może?

Gość gość
Oczywiscie ze wolno bo jest brzydki slundlony zapchlony i najlepiej wyzabijac przecież takie psy nic nie czuja nie maja uczuc

Gość gość
Psy czują, tylko nie w takim zakresie. No nie ośmieszajcie się. :D

Gość gość
Ja nie lubię kotów, a nie mowie ludziom ja p/i/erdole jak mozna trzymac w domu kota ? Jak mozna spac z kotem ? Jaki brzydki kot. Jaki zapchlony. A wiesz czemu tak robię? Bo ch/uj mnie interesu czyjeś życie i tym wlasnie sie od siebie rpznint zapchlony kundlu :D wpiertalajacy sie w cudze jak jakas stara spoleczniara :D

psy są świetnymi towarzyszami, jak nie widzą człowieka jakiś czas to tak się cieszą jak mało kto, tęsknią, zwijają się w cieplutką kuleczkę i wtulają w człowieka, bawią się z nim i spędzają czas...jak ktoś taki może być odrażający...

Gość gość
ojej, mam nadzieję, ze ten pies tego nie czyta. I nic mu nie mów, bo jeszcze schudnie ze zgryzoty i kto kupę na podwórku do piaskownicy nawali?

Gość gość
Wiem o tym, ze nie rozumieją jak ktoś sie z nich nasmiewa ale czego mozna se spodziewac po ludziach wysmiewajacuch sie ze zwierząt ? Bo milosci i dobroci na pewno nie