Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w Europie są dziewczyny oprócz Polek

Polecane posty

Gość gość

które chcą robić sex z Polakami?

Gość miś wedrowny
oczywiście ale należy unikać krajów konserwatywnych. Np. Hiszpania jest pod tym wzgl niezbyt ciekawa, Portugalia to super miejsce dla singla faceta:classic_cool: Drugie takie miejsce to Londyn - oczywiście bez języka trzepanie gruchy wszędzie. Co do krajów konserwatywnych to też można poroochać ale trzeba spełniać specjalne warunki - np. Japonki w ogóle się nie roochają z cudzoziemcami chyba że jesteś przystojnym blondynem - ustawiają się w kolejce:classic_cool: To samo w Hiszpanii - do przystojnego blondyna kolejka

Gość gość
Masz wygląd ****asz. Nie masz nie ****asz. Nie ma znaczenia co z kraj i żadna Polka co sra wyżej niż d**e ma tego nie zmieni. A na zachodzie jest taka zasada, że chcesz p******* za 10€ bierz Polkę. A chcesz partnerkę na życie co ma troche ambicji to ręce precz od Polki. Tak to wygląda.

Gość miś wedrowny
nie mam wyglądu, jeżeli chodzi o polski gust, ale za granicą roocham 3 x więcej niż wy tu w Polsce (wiem po swoich kumplach co sa w Polsce) :classic_cool: Znam 3 języki, jestem sprawny fizycznie (to widać:)) i nie mam kompleksów (bo roocham) a więc wszystkie teorie polaczkowe idą się j/e/b/a/ć