Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaballlerrina

Sulimira uwazasz sie niby za wyjątkowo inteligentną osobe,dlaczego więc

Polecane posty

Gość primaballlerrina

Obrażasz inne kafeterianki, wyzywasz od leniwych egoistek,od głupich a później sie tego wypierasz "ja nikogo nie wyzywalam przeciez" jest masa tematów gdzie padają gorzkie słowa z twojej strony, tylko dlatego ze ktos ma inne poglądy. A sama nawet urodzić nie potrafilas naturalnie tylko miałaś cc, jestes leniwa skoro przeć nawet nie umiałaś :) Pamiętam dyskusje w której radziłaś dziewczynie po amputacji zeby jej mąż sobie pobudził laktacje,bo jak się chce to można... Jesteś dziewczyno tak ograniczona umysłowo ze o żadnej inteligencji w Twoim przypadku nie ma mowy uświadom to sobie,każde Twoje posty dotyczące karmienia piersią i obrażania mam karmiących mm są ŻAŁOSNE uświadom to sobie w końcu :) nikt nie będzie sluchal jakiejś przewrazliwionej i zakompleksionej kafeterianki u której karmienie to jedyne co w zyciu osiągnęła :) Ps żeby nie bylo sama karmie piersią rodzilam naturalnie ale jak czytam twoje wypowiedzi to mnie zbiera na wymioty ograniczona mamusko:)

Gość gość
Mnie tez wkurza, wszystkich o innych poglądach lży

Gość gość
Avinione a wiec to ty tu trolujesz calymi dniami

Mi wmawiala, że mogłam karmić piersią przy lekach które brałam ( odciągnąć pokarm przy braniu tramadolu+ketonalu) i, że lekarze nie potrafią dobrać leków. Szczerze? Przeczytałam i splynelo to po mnie, bo opieram się na autorytecie lekarza, a nie użytkowniczki forum. Więcej dystansu polecam ;)

Gość gość
A na pytanie co by zrobila jakby jednak cyckiem nie mogla karmić to odpowiedziala ze musieliby jej piersi uciąć co za ignorantka

mogę napisać swoją wypowiedz jeszxcze raz i to z wykrzyknikami dla mnie jest ograniczoną idiotką i tyle, ocenia matki których nawet nie zna a sama ma się za super mądrą!! skoro ona może tak się wypowiadać o innych to dlaczego ja nie mogę, a edytowałam tamten post ponieważ był troszkę za ostry, skoro jednak posadzilaś mnie o trollowanie to piszę to samo!!! Dlaczego kiedy jakieś mamy naskakują na nią że naturalnie urodziła ona ZAWSZE odwraca kota ogonem?Ale ona krytykować potrafi... tak forum anonimowe, ale to jest jedyna osoba tutaj która mnie tak wkurza, że brak słów !:o

Gość gość
Avinione s****wo forumowe wstaw swoja pierwsza wypowiedz a nie edytowalas franco i wstawilas buzke a teraz glupa palisz! Jestes dla mnie zerem!

Gość gość
Bo sie wkopalas sciero i ci glupio hahahah co za idiotka sulimira to przy tobie geniusz

Gość gość
Avinione to jakas nauczycielska ameba tez jakieś dziwne ma poglady tylko nie pamiętam co tam pisala

Gość mówcie prawdę
TaWredna dziś Mi wmawiala, że mogłam karmić piersią przy lekach które brałam ( odciągnąć pokarm przy braniu tramadolu+ketonalu) i, że lekarze nie potrafią dobrać leków. Szczerze? Przeczytałam i splynelo to po mnie, bo opieram się na autorytecie lekarza, a nie użytkowniczki forum. Więcej dystansu polecam oczko.gif - TaWredna, ja pamiętam tą dyskusję i pamiętam bardzo dokładnie, że akurat tobie Sulimir napisała, że skoro brałaś leki to nie mogłaś karmić. Chyba przeczytałaś tylko to co chciałaś bo denerwuje cię pogląd Sulimiry (mimo twojego "dystansu"). Proszę, nie wprowadzaj innych w błąd, ona napisała, że skoro brałaś leki to nie mogłaś karmić ale twój przypadek to jeden z wyjątków.

Gość gość
A ja się tak zastanawiam. Czemu w ogóle czytacie te dwie mało rozgarnięte dziewczynki? Przeczytałam parę postów jednej i drugiej i stwierdzam, że obie inteligencją nie grzeszą. Nie żal wam klawiatury na odpisywanie im?

Gość gość
"mówcie prawdę" czyli sulimira zaloguj się a nie sama siebie bronisz

Przeczytaj cała rozmowę. I nie nie denerwuje mnie pogląd Sulimiry, ona ma swój, ja mam swój. Według mnie każdy karmi jak chce i mi nic do tego, to że ktoś ma inny pogląd od mojego nie uprawnia mnie do obrażania co niestety Sulimira robi. I owszem przyznam racje, że napisała ze karmić nie mogłam po czym, kilka wypowiedzi dalej napisała, że lekarze nie potrafią dobrać leków kiedy kobieta karmi piersią. Ja się spierać o sposób karmienia nie będę bo to nie ma sensu. Ale mi, osobiscie, nie podoba się ton wypowiedzi Sulimiry

Gość mówcie prawdę
Napiszę wyraźnie, żebyś zrozumiała: NIE JESTEM SULIMIRA. Po prostu wkurza mnie taka manipulacja. Ktoś coś napisze, mi się to nie podoba, więc przerabiam to tak jak uważam i puszczam dalej na forum. Doskonale tamtą rozmowę pamiętam, zdziwiło mnie, ze Sulimira to napisała i zapamiętałam. To tyle. Pa pa

Gość mówcie prawdę
TaWredna, czyli napisała, że nie mogłaś karmić, sama pamiętasz. A w pierwszym poście napisałaś, że wmawiała ci, że mogłaś karmić. To, że kilka postów dalej napisała o lekarzach, a ty odebrałaś to osobiście (mimo "dystansu"), to już twoja sprawa, ona cię wcale nie obraziła. Raczej jakiś lekarz mógłby poczuć się urażony. I w ten sposób powstaje wrażenie, że Sulimira obraża na prawo i lewo.

Gość odlotowakrowa
jasne, ja też czytałam tego posta przed edycją-wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
mówcie prawdę dziwne ze tak doskonale pamietasz co sulmira pisala hmm zaloguj się

Gość mówcie prawdę
Pamiętam, bo brałam udział w dyskusji. Nie mam loginu, a ty się nie nakręcaj, już pisałam, że nie jestem Sulimira. Otwórz swój umysł odrobinę i zrozum, że na forum mogą być użytkownicy, którzy nie najeżdżają na Sulimirę. Nie chodzi o to czy się z nią zgadzam czy nie, chodzi o to, żeby nie manipulować. To się tyczy innych też. Sama kiedyś coś napisałam w jednym topiku, jakaś mądrala tego nie zrozumiała i urządziła jazdę bez trzymanki. Więc będę bronić kogoś kto nic złego nie napisał, a jego słowa są przeinaczane.

Gość gość
ja nie brałam udziału w dyskusji ale doskonale pamiętam co przeczytałam zanimto babsko edytowało post.

Gość gość
wredna,nie lubie sulimiry ale tobie akurat nic zlego nie powiedziala i nie sciemniaj.A z tymi lekarzami to akurat troche racji miala.

Gość gość
mówcie prawdę aaaa wiem kim jestes ta chora zboczona baba co sex uprawia na jednym materacu obok śpiącego dziecka hahaha

Gość gość
Sulimira 2014.09.30 Wredna no i spoko wiadomo ze bylas zmuszona. Ale według mnie jesteś wyjątkiem. Są matki które nie karmią bo przykładowo nie chca być uwiązane do dziecka, bo im cycki opadną, bo chca aby ojciec karmil w nocy czy inne, albo jeszcze takie co się w ogóle brzydzą karmienia co w ogóle jest dla mnie nie do pojęcia, i według mnie to tylko pokazuje jak matka jest niedojrzała. No ale to moje zdanie. Sulimira 2014.09.30 Wredna nie pisałam do ciebie. Do ciebie juz napisałam ze twoja sytuacja jest wyjątkiem. Bralas silne leki. Choc ciekawa jestem czy nie można bylo brać jakiś leków zastępczych które można brać przy kp. W Polsce sie nie dowiesz bo dla lekarzy to każde wzięcie leku to od razu powód do podania mm ale w innych krajach jest inaczej, jest więcej leków które są sprawdzane i można brać przy kp. Ketonal bralam po cc przez kilka dni, w szpitalu normalnie podawali. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx I możesz mi powiedzieć co takiego ci wmawiała lub co narzucała?Kiedyś w stopce miałaś napisane,że masz swoje zdanie ale tu widzę coś zupełnie innego.Jesteś typem,który gdy wchodzi między wrony to kracze tak jak one.

Gość mowcie prawde
nie spie z dzieckiem, nawet nie powiem ci jak karmilam. Mozesz napisac milion rzeczy o mnie, ale i tak nie trafisz. Nie mam nicku, jestem gosciem i nic o mnie nie wiesz. Fajnie, ze inne osoby tez widza to, ze TaWredna po prostu przeczytala w wypowiedziach Sulimiry to co chciala. Pierwsza wypowiedz jest po prostu nieprawdziwa, mowcie prawde, nie dorabiajcie filozofii tam gdzie jej nia ma

Gość gość
Dziewczyny nie szkoda wam czasu na jakieś chore dyskusje kto co o kim napisał i dlaczego ?:O a to ze sulimira sie sama broni z pomaranczy to juz dawno wiem o tym też kiedyś wpadła ale malo osob o tym wie :)

Gość gość
I co wredna nic już teraz nie powiesz?:D

Gość gość
Nic nie powie,bo w glupiej dyskusji madry czlowiek nie bierze udzialu.

Gość gość
10:34 czyli ty jestes glupia?