Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaballlerrina

Sulimira uwazasz sie niby za wyjątkowo inteligentną osobe,dlaczego więc

Polecane posty

Gość gość
Tak Wredna, wyjasniasz i dodajesz co jeszcze ci jest. Dopisek o kolce i ze jedziesz na ip nie byl potrzebny. tylko potwierdza to co pisali juz wczesniej, ekshibicjonizm i jaranie sie swoimi dolegliwosciami

1. 27 2. niecałe 2 3. pracuję. 4. urzędnik, magister lingwistyki. 5. brak tetna, grozba zamartwicy.

1. 27 2. niecałe 2 3. pracuję. 4. urzędnik, magister lingwistyki. 5. brak tetna, grozba zamartwicy.

Gość gość
A kogo to obchodzi na co miałaś operację?:O

Gość gość
Miała cc bo jest taka gruba ze ciężko bylo jej urodzić :D

a gdzie ja napisałam, ze jestem opiekuńczą, czy super matką? Staram się, ale nie zawsze mi wychodzi. Przede wszystkim kocham mojego zbója, a to najwazniejsze :) Czego również Wam życzę. I trochę więcej dystansu oraz większej pewności własnych wyborów :)

Gość gość
Wredna naucz się pisać poprawnie hipochondryk

Gość gość
Urzędnik a non stop nawija na kafeterii z ciebie taki urzędnik jak z koziej d**y trąba :)

Gość gość
Siedzi za tysionc pinset to i czas na kafe ma;)

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
Ja karmiłam piersia i uwazam ze pisanie ze ktos tam nie nadaje sie na matke TYLKO dlatego ze dziecko od urodzenia dostaje mm jest bardzo krzywdzące. Niestety ale Sulimira bardzo czesto atakuje kobiety karmiące mm .

Gość gość
ale atakuje tylko na kafe..taki chojrak w necie a doopa w świecie. :D

Gość gość
dziecko zwolenniczki ma jakieś tam problemy rozwojowe, spi z nią mimo ze ma 5 lat. dziecko hh29 ma dwa lata i robi w pieluche, nie mowi. Oto wychowanie nadopiekunczych matek, wczoraj widzialam urywek tego kretynskiego programu na tvnie o matkach. Akurat byla pokazana jedna z 5 latkiem ktory nie umial dobrze mowic, nie umial sie ubrac, nalozyc butów, za to spal z nia:D Moze to zwolenniczka byla?:D

Gość gość
hehe nie zdziwilabym się :)

kurcze, nieaktualne informacje masz kochana:)Mój syn już od dłuzszego czasu ma swój pokój i...uwaga...przesypia w nim całą noc. Szok, udało się, pomimo kafeteryjnych wróżek i ich mądrości, ze do 18-stki będzie z nami spał :) Ale tak to jest jak się na kafe tylko siedzi to traci się poczucie czasu. Wyjdź czasem do ludzi, odetchnij świeżym powietrzem. I nie ma problemów rozwojowych tylko dezintegrację sensoryczną- trudne słówko, nie? I jakbym nie była nadopiekuńcza, to kurcze, nie ma to wpływu na sensorykę :)

Gość gość
Sukimira nosi rozmiar stanika h no to mozecie sie domyslic jak musi wygladac ze swoim 170cm wzrostu. Nie wiem jak w tym wieku mozna sie tak zapuscic. Nie znam nikogo szczuplego z takimi cycorami. Mam kilka chudych kolezanek to nosza rozmiary gora D. Takze sukimira ty masz tluszcz a nie biust. Kojarzysz mi sie z typowa zapuszczona baba, maciorą :D skonczylas tak latwy kierunek studiow, ze to az zal pisac, trudniej dzisiaj mature zdac niz obronic sie z twojego kierunku. Wspoczuje twojemu dziecku jak zostaniesz babcia to chyba ja zadzgasz nozem jak poda mm :O

Gość gość
faktycznie masz sie czym chwalic ze pieciolatek spi sam i przesypia cala noc:D

Dezintegracja sensoryczna? nie spotykałam się. Moje dziecko od urodzenia jarło się w łóżeczku jakby je paliło. Masakra-myślałam że to będzie tak super jak ze starszym dzieckiem. A tu niespodzianka-jakiś wybitnie trudny model mi przypadł.Zasypia w swoim łóżku a w nocy syrena....

czy ja się chwalę? Dla mnie to nic wybitnego, ot, naturalna kolej rzeczy. Jest czas na spanie z rodzicami i jest czas, że własny pokój i własne łóżko to też fajna rzecz. Osobiście cieszę się, ze poszło bezproblemowo, wbrew temu, co tutaj czytałam. Swoją drogą, dobrze, ze jak urodziłam dziecko kafeterii nie czytałam- bo nie wiem, czy tak łatwo by mi poszło z karmieniem piersią :)

mnie karmienie 2 dziecka piersią przerosło. I co i ja i ono żyjemy i mamy się dobrze. I zgrozo.....nigdy nawet kataru nie miało :P

Gość gość
tak, na pewno jakbys czytala kafeterie w tamtym czasie to karmienie by ci nie wychodzilo:O Bo nic nie wplywa tak negatywnie na karmienie piersia jak czytanie kafeterii:O ty naprawde sie juz nie osmieszaj zwolenniczko

Gość gośćShug Avery
gość dziś Sukimira nosi rozmiar stanika h no to mozecie sie domyslic jak musi wygladac ze swoim 170cm wzrostu. Nie wiem jak w tym wieku mozna sie tak zapuscic. Nie znam nikogo szczuplego z takimi cycorami. Mam kilka chudych kolezanek to nosza rozmiary gora D. Takze sukimira ty masz tluszcz a nie biust. Kojarzysz mi sie z typowa zapuszczona baba, maciorą smiech.gif skonczylas tak latwy kierunek studiow, ze to az zal pisac, trudniej dzisiaj mature zdac niz obronic sie z twojego kierunku. Wspoczuje twojemu dziecku jak zostaniesz babcia to chyba ja zadzgasz nozem jak poda mm pechowiec.gif xx Tak to jest jak człowiek kupuje bieliznę tylko w sieciówkach albo na straganie. Pewnie ani ty ani żadna z twoich chudych koleżanek nie odwiedziłyście nigdy braffiterki. Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego ile kobiet wokół ciebie ma rozmiar f-h. Najwięcej lasek myśli, że ma mityczne 75B. Nie obrażaj Sulimiry za to, jaki ma rozmiar biustu bo nie masz pojęcia jak ona wygląda. A może po prostu pójdź do braffiterki to się okaże, że sama nagle "urośniesz" w biuście i przestanie cię boleć, że ktoś ma większe cycki?

Gość gość
Nie osmieszaj sie shug. sukimira kupuje staniki na bazarku, tak zapewne jest. A jest gruba, sama kiedys o tym pisala, ale nie pamietam w jakim temacie, ze ma 5 kg nadwagi jakos tak... A moje kolezanki majace w talii 60 cm i wazace 50 kg majac 165- 170 nie nosza rozmiarow h czy nawet f :) takze przestan szczekac :) pewnie sama jestws tlustym babsztylem.

Gość gość
o NaoMagic nastepna kretynka sie pojawila, hej szmato

Gość gośćShug Avery
Nie szczekam, nie jestem tłustym babsztylem, nie ośmieszam się. Jak mam do czynienia z takim poziomem i brakiem kultury jak u ciebie, zazwyczaj kończę rozmowę bo zdaję sobie sprawę z kim mam do czynienia. Także, ciao 75B!

Gość gość
Buhahah 75 to mozna okreslic Twoje iq shug ;)

Hehe na bazarku? Moje biustonosze kosztują powyżej 200 zł i są właśnie dobierane przez braffiterki. Ale wy możecie nie mieć pojecia o dobrym dobrze stanika jak kupujecie w sieciówkach typu Triumph.

Gość gość
Ty kupujesz biustonosze w sklepie dla bydła to się nie dziwie że są takie drogie sieciówka typu Triumph chyba marzysz o takich, t

Gość gość
tam nie ma nawet takiego rozmiaru więc nie dziwota że tam nie kupujesz :D

Gość gość
Sukimira oczywiscie, przeciez ciebie z pensji urzedniczej stac na ubieranie sie u d&g, pewnie nawet za kubeczek menstruacyjny dalas 2 tysiace zł ;) tłusta jestes to i stanik wielki. Gacie jaki nosisz rozmiar? Pewnie tez na miare, bo w sieciowkach ciezko dostac XXXXL.