Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaballlerrina

Sulimira uwazasz sie niby za wyjątkowo inteligentną osobe,dlaczego więc

Polecane posty

Gość gość
"zwolenniczka konkubinatu dziś kurcze, nieaktualne informacje masz kochanausmiech.gif Mój syn już od dłuzszego czasu ma swój pokój i...uwaga...przesypia w nim całą noc. " TO raczej nie jest powod do dumy ze dziecko dopiero w wieku 5 lat umie samo przespac noc bez mamy i taty .Swoją droga palicie z facetem po paczce fajek dziennie i przez 5 lat wasze dziecka wąchało ten smód w nocy bleee

taaa, moje dziecko nie mowi i robi do pieluchy :D. nie ma to jak odkopac jakis watek i stwierdzic, ze jest aktualny do dzis. zaraz sie okaze, ze je tylko papki, bo pisalam to w 2013 :D.

Gość gość
Napwrde Sulimira masz roz stanika H?

Gość gość
Sulimira z checia przeczytamy ile wynosi pensja madonny z obwislym cycem ;)

Gość gość
hh29 dlaczego klamiesz? temat zakladalas w 2014 roku i to we wrzesniu:O Ty to jestes dopiero nalogowy klamczuch, wypisujesz tu ciagle klamstwa na temat swojego bogactwa, tego ze mozesz siedziec w domu z dzieckiem chociaz prawda jest taka ze do pracy nie pojdziesz bo po prostu nie znasz jezyka. oto twoj zalosny temat, spojrz sobie na date mitomanko http://f.kafeteria.pl/temat/rozwoj-2-latka-p_6016179

Gość gość
prosze hh29 oto co pisalas o swoim dziecku dwuletnim: " moja ma 23 miesiace, na bilansie i w grupie przedszkolnej mowia nam, ze jest na prawde dobrze rozwinieta, a mowi zdania dwuwyrazowe (no czasem moze trzy), odpieluchowac sie nie chce, choc potrafi wstrzymywac, ale jak jest nago, to przynosi pieluche, zeby jej zalozyc, ale nawet gdyby byla odpieluchowana, to w nocy szans by nie bylo, bo teraz ma po nocy pelna pieluche, wiec musialaby wstac ze 2 razy przynajmniej na siku..." dalej uwazasz ze twoja dwulatka nie sra w pieluchy i mowi normalnie?

Gość gość
Co wy chcecie od dziecka hh29 ? normalne 2 letnie dziecko tylko tutaj an forum jakos wszystkie tak zdolne i super rozwinięte .

Gość gość
Mówiłam już: mówcie prawdę.

to bylo miesiac temu, wiesz ile to jest miesiac w rozwoju dziecka? a dwa: przeciez sama wstawilas cytat i jasno tam napisalam, ze dziecko mowi. wiec gdzie niby dowod, ze nie mowi??

Gość gość
gdzie tyle zarabia urzednik? pytam z ciekwosci, bo ja po studiach, na wyzszym stanowisku z 10 letnim doswiadczeniem mam zaledwie 2,5 tysiaca:O

Gość gość
No to przykro mi, ale zeby kupic buty u projektanta musialabys wydac z 2-3 swoje pensje daruj sobie. Swoja droga jak prostym trzeba byc zeby odpowiadac na takie pytanie. Szukasz dowartosciowania i uznania swoich "rad" za cenne, podczas gdy mozna nimi sobie co nieco poddetrzec. Pewnie staniki kupujesz za kase, jaka zaoszczedzilas na porzadnym mleku modyfikowanym dla dziecka.

4,5 tysia to jest realna pensja urzednika. zalezy gdzie i co konkretnie robi. przeciez sulmira nie podala danych osobowych, to jakie to ma znaczenie, ze napisala, ile zarabia ;).

Gość gość
Piszcie dalej bo mi sie kabaret skonczyl :D Ubaw z kretynkami po pachy :D

też się zastanawiam jakie to ma znaczenie, że napisałam ile zarabiam. Ktoś się zapytał z ciekawości, więc odpowiedziałam.

Gość gość
4,5 to chyba Twoje IQ Sulimira :)

Gość gość
4,5 zlotego na godzinę chyba;)

Gość gość
Sulimira dzis o 4 rano juz wymadrzala się na temat karmienia piersią spać nie możesz ?

Gość gość
To jest chora osoba, serio nie widzicie, ze jest osobą zaburzoną ten ktoś, kto pisze z tego nicka? To juz obsesyjne zachowanie, patologiczna potrzeba uznania, nawet w tak banalnym temacie jak karmienie piersia. Przechwalki na trmat poziomu zycia i chec wzbudzenia zazdrosci swiadcza tylko o ogromnych kompleksach. Nawet nie wiadomo czy to kobieta pisze, czy spocony oblesny facet majacy jakas erotyczna faze na punkcie karmienia piersia.

Gość gość
masakra że jakaś tępa lala co siedzi na tyłku i udaje że pracuje, skończyła studia polegające na wkuwaniu dużej ilości słówek i jej życiowym osiągnięciem jest podawanie bachorowi cycka, zarabia tyle co średniej klasy specjalista w mniejszym mieście :O

Gość gość
Ale jakie przechwałki?Ktoś pytal to odpowiedziała,ale widzę,że odpowiedź nie taka jakiej się spodziewały kasjerki z biedry i już wielkie oburzenie,że przechwałki....:O

Gość gość
Sulimira miej na tyle odwagi i pisz na niebiesko Serio myślałam i wierzyłam ze jesteś normalna ale po tym co tu czytam to widzę ze jesteś tak głupia ze bardziej juz nie można :) ja o 4 rano smacznie sobie śpię a ta sie rozpisuje o cycku jak jakas nienormalna psycholka Tak tak zazdrościmy c***ensji tak jak i biustu w rozmiarze H i super inteligencji ;) wszystkiego ci zazdrościmy :) urody tez :)

Gość gość
Ale laska musiała wam pojechać po ambicji,że tak jej nienawidzicie:D:D podniecacie się jak jakieś upośledzone:)

Gość gość
O boże a czym tu się przechwalać co to jest zarabiać 4.5 tys zl w obecnych czasach?ludzie sprytni,wykształceni i inteligentni zarabiają dużo więcej a przecież Sulimira ciągle podkreśla swoja wyjątkowość wiec jej zarobki są wyjątkowo malutkie :) wiec czym tu sie przechwalać o jakich przechwałkach wy mówicie....

Gość gość
A kto powiedzial ze ja jej nienawidzę po prostu laska jest żałosna i tyle w temacie :) to nie o nienawiść chodzi a o zasady :)

Gość gość
Taaa jasne ....zasady.Uwzięłyście się na nią i psioczycie tylko dlatego,że ma wlasne zdanie.Ja też nie zgadzam się z poglądami niektórych ludzi ale nie urządzam takich dzikich jazd

Gość gośćShug Avery
Dziewczyny, czemu się tak tej Sulimiry przyczepiłyście? Zobaczcie jakie tu wyzwiska lecą, jakie epitety. Ona jest cały czas atakowana personalnie, podczas gdy sama nikogo osobiście nie atakuje. Nie napisała np. "ty gościu z tej i tej jesteś *^2#*@!*&". To, że jej pogląd komuś nie odpowiada, to nie znaczy, że z jej strony to atak personalny. Nie trzeba się z nią zgadzać, ale szanujmy się nawzajem bo to forum naprawdę schodzi na psy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Gość gość
Forum schodzi na psy przez takie jak ona właśnie