Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaballlerrina

Sulimira uwazasz sie niby za wyjątkowo inteligentną osobe,dlaczego więc

Polecane posty

Gość gość
Trzymanie się własnych poglądów to schodzenie na psy?

taaa, 4, 5 tysiaca miesiecznie to tutaj kazda zarabia - wstydz sie sulmira z takimi zarobkami :D.

Gość gość
Nao a ty już zapomniałas jak krytykowałas inne kobiety,że siedzą w domu zamiast założyć własną firmę tak jak ty?

Gość gość
Nao srao kolejna nawiedzona mamuśka która zamiast dzieci posłać do przedszkola to siedzą w domu z nią i nianią bo mamusi się nie chce bawić woli jakąś chorą firemkę prowadzić która i tak niewiele jej daje głupia krowa !

Gość gość
Twoje wypowiedzi są tak denne,że nawet za pięć lat ludzie będą je pamiętać pani biznesłomen z kiosku ruchu:D

o matko kobiety wy naprawdę poważne zaburzenia macie. Z gościa nie piszę, nie mam czasu na takie zabawy. A o 4 rano owszem pisałam, nie wolno mi? Jak już tak bardzo chcecie wiedzieć, to mam dziecko chore, wczoraj prawie cały dzień spała, więc i w nocy obudziła się skora do zabawy. A lingwistyka, może powinnam była dodać, że stosowana, nie polega na wkuwaniu dużej ilości słówek. Nie mam zamiaru tłumaczyć na czym polegają takie studia, bo tutaj tłumaczyć coś to i tak jak grochem o ścianę.

Gość gość
ja wiem ktora zalogowana kiedys to naomagic;)

Gość gość
jdtm? nie to nie ona:) led wtedy spudłowała mimo IP:D HAHAHAHAA

Gość gość
dziecko ma chore a ta zamiast się nim zajmować to na kafeterii siedzi weź się dziewucho opóźniona do roboty dzieckiem się zajmij WIEŚNIARO ze WSI !

Gość gość
led moze gadac swoje,ale tym razem trafila.Dlaczego sama sie bronisz jako niezalogowana?

Gość gość
Aaaaa czyli ja teraz jestem nią niezalogowaną i zalogowaną Nao? :D

czemu uwazasz mnie za wiesniare ze wsi? zajmuję się córką cały czas. na kafe wchodze w wolnej chwili.

Gość gośćShug Avery
Sulimira dziś czemu uwazasz mnie za wiesniare ze wsi? zajmuję się córką cały czas. na kafe wchodze w wolnej chwili. xx Bo jej brakuje prawdziwych argumentów. Pozdrawiam!

Gość gość
Sulimira twoja córka jest na piersi i jest chora ? HEHEH no ładne wianki . Masz kiepski pokarm sorko dziecko na piersi choruje .