Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaballlerrina

Sulimira uwazasz sie niby za wyjątkowo inteligentną osobe,dlaczego więc

Polecane posty

Gość gość
Nie napisal. to styl pisaniny ten maniaczki sukimiry

Gość gość
Tak szczególnie wpis z 12:59 to nie ona skoro jest jej Nick widac ze jechała z pomarańczy i nagle chciała napisać jako ona chyba jej nie wyszło

Z gościa to nie ja pisałam. A wczesniej gdy nick wyświetlił się na pomarańczowo bo pisałam z komputera gdzie musiałam się najpierw zalogować. Bo normalnie pisze z komórki gdzie mój nick jest zapamiętany. Ale wy i tak uważacie ze pisze z goscia, a tak ciężko jest wam pojąć fakt, ze nie mam czasu siedzieć tu non stop tak jak wy :)

Gość gość
Sulimira nie osmieszaj sie do reszty. Ty nie masz co robic tylko pajaca swirowac na forum gdzie kazdy ma ciebie i twoje rady za totalne dno? I zreszta slusznie.

Gość gość
Heh pamiętaj Sulimira twój styl pisania jest nie do podrobienia a jak jesteś głupia to się tłumacz pisalas na te Awinione a wyszło żeś glupsza od niej :o

Gość gość
wczesniej myslalam, ze avionione glupsza, a teraz zmieniam zdanie po przeczytaniu wypocin sulimiry pod innym nickiem. Obie sa tak samo glupie. A tak na marginesie to uwazam, ze temat zalozyla avionione:D

Gość gość
Nicki ledowej i dns też nieraz wyświetlały się na pomarańczowo:) wszystkie niebieskie to największe trolice na kafe:)

Gość gość
Tez uwazam ze trolica avinione to zalozyla

Gość gość
Nieważne kto zalozyl ważne ze trafil w sedno :)

Gość gość
tak avinione trafilas w sedno. Ale to nie zmienia faktu, ze jestes tak samo glupia jak sulimira:D

Gość gość
Avinione jest glupsza bo calkiem sie wylogowac zapomniala tepota

Dla was wszystkie niebieskie to jedna osoba :) kafe stalo sie całym waszym życiem. Smutne to troche.

Co Wy się tak kobity czepiacie? Rzeczywiście chyba jakies kompleksy macie z powodu karmienia modyfikowanym, bo to już nie pierwszy taki temat. Zluzujcie laski. Ma dziewczyna swoje poglądy, zresztą na marginesie, zgadzam się z nimi. Ale ani nikogo nie obraża ani nie wyzywa.

Gość gość
A ja mysle zwolenniczko ze konkubinat to taka sama patologia jak karmienie piersią i ludziom w związkach konkubenckich powinni odbierać dzieci oni nie powinni być rodzicami

Gość gość
Miało być karmienie mieszanka a nie piersią :)

Gość gość
ty zwolenniczka to tez jestes jak wiatr zawieje:D w temacie sulimiry pod nickiem Ludomira sie z nia nie zgadzalas (a poglady te same tylko ze tam jeszcze nabazgrala wiecej np. o fotelikach) a teraz sie zgadzasz?

Gość gość
to ty zwolenniczka napisalas: ''Żeby nazywac kogoś wyrodną matką, bo piersią nie karmiła? Nie wiesz chyba co to jest wyrodna matka kochana.'' czyli z twojego pokretnego rozumowania nie zgadzasz sie z tym, ze ta co nie karmi piersia to wyrodna matka, ale zgadzasz sie z tym, ze dzieci miec nie powinna:D jedna glupsza od drugiej:D

Gość gość
haha dla mnie u szczytu glupoty stoi 1. sulimira ala Ludomila ala Amelcia wraz z avinione 2. hh29 3. zwolenniczka konkubinatu Wszystkie to glupie matki kwoczki. dns, led, daga jaga to calkiem inny typ. Nikt nie mowi ze madrzejszy ale bardziej "wyrodny" w porownaniu z tymi wyzej wymienionymi

Gość gość
już nie pal głupa zwolenniczka:P dobrze wiesz, że chodziło mi o Ludomile i jej temat. A, ze jej nie znasz to też tak myślę. Chociaż kto wie...:D

kurcze, mam zadzczytne drugie miejsce. co by tu zrobic, zeby byc na pierwszym??? :D

już od dawna podejrzewam, ze na kafeterii panuje wtórny analfabetyzm, a ten temat dowodzi, że chyba mam rację :) Otóż, moje drogi anonimki-pomarańczki: Nie uważam kogoś, kto nie karmił piersią za WYRODNĄ matkę. Taka osoba nie krzywdzi dziecka, po prostu nie daje mu, z własnego egoizmu, tego, co najlepsze. Mój wniosek, zresztą zgodny z wnioskiem sulimiry, może do tego macierzyństwa nie dojrzała? Może to dla niej za wcześnie? Skoro ważniejsze dla niej jest słynne "pomyślenie o sobie" i inne pierdy? A poglądów Ludomiry czy Ludomily nie znam, nie znam takiego nicka- sorki :)

Gość shdjrbdbd
Sulimira - zakompleksiona mamuska, ktora mysli, ze karmieniem piersia swiat zwojuje Dns - niewychowana prostaczka Ta wreda - niezbyt inteligentna ekshibicjonistka internetowa, chyba ma patologiczna potrzebe zwracania uwagi na swoje zycie Led - udaje inteligentke, a nigdy nie widzialam, by swoim postem cos wniosla do dyskusji, jej ulubione tematy to cc na zyczenie heh Avinione - dala dzis popis, ze szok. Niby wyksztalcona mamuska, a agresja i prostactwo z postow bije jak malo gdzie. Trolica swoja droga. Zwolenniczka konkubinatu - kolejna, ktorej macierzynswto ograniczylo sie do karmienia piersia Hh29 - wyjatkowo malo empatyczna, niskie iq i agresja, o byle co toczy piane z geby Daga jaga - ciagle sie podnieca bylym mezem i jego rodzinka, boli ja ze z nim nie jest, ze szok (a prawda jest taka ze nie spodobala sie jego mamusce).

Wredna uciecha, bo ma obowiązki i nie siedzi tu 24 godziny na dobę. Aha i nie miałam operacji kręgosłupa tylko mam wadę wrodzoną dla wiadomości dociekliwych. A teraz zbieram się i jadę na IP ja hipohondryczka, bo lubię ;) no ale atak kolki zolciowej trwający 8 godzin to przecież hipohondria jest :)

Gość gość
wredna, po co to piszesz o sobie? Jejku, masz dzisiaj atak kamicy, a poza tym wade wrodzona i setki innych przypadlosci... matko, czy ty masz 60 lat? bo mam wrazenie, ze mlodsi ludzie nie uwielbiaja sie tak roztkliwiac (szczegolnie wsrod obcych) nad swoimi dolegliwosciami. Wez Amol, podobno pomaga na wszystko :D

Gość gość
Sulmira pytam z ciekawosci bo chce Cie lepiej poznać . 1 ile masz lat ? 2 ile ma twoje dziecko? 3pracujesz? 4 jaki masz zawód i wykształcenie? 5 dlaczego miałas cesarkę?

Gość gość
*sorry, kolki zolciowej nie kamicy

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu no tak ty za to jest w chujjj opiekuńczą matka .Palisz paczke fajek dziennie i fundujesz sobie raka (twoj konkubent tak samo ) Za kilka lat twoje dziecko pewnie zostanie sierota ...tak dbasz i jego przyszłość.:( Napwrde niektórym wydaje sie ze jak pokarmią kilka miesięcy cyckiem to juz super matkami ...

Do 60 mi bardzo daleko ;) ale ok ktoś coś zarzuca lub pyta to odpowiadam i tyle. Nie piszę elaboratu na swój temat. Wyjaśniam w temacie Sulimiry dlaczego karmić piersią nie mogłam ale raczej bez szczegółów ;) ktoś pisze, ze miałam operacje kręgosłupa wiec wyjaśniam, że nie miałam to tyle

Gość jolxxx
Sulmira pytam z ciekawosci bo chce Cie lepiej poznać . 1 ile masz lat ? 2 ile ma twoje dziecko? 3pracujesz? 4 jaki masz zawód i wykształcenie? 5 dlaczego miałas cesarkę?