Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaballlerrina

Sulimira uwazasz sie niby za wyjątkowo inteligentną osobe,dlaczego więc

Polecane posty

taaa... weź Sulimira nie łżyj, bo autentycznie pobawię się w analizę twoich wypowiedzi z 3 nicków i się zdziwisz.

Nie ma jak to do dzieci szablonowo podchodzić i schematycznie, bo jeśli jednemu dziecku cos przypasowało i odpowiadało to oznacza ,ze innym pozostałym tak samo będzie odpowiadać i będzie cos najwłaściwsze Poczekajcie jak te wasze dzieci będą mieć kilka latek to zobaczycie takie "cuda" ze każde dziecko jest INNE , JESLI NA NIEMOWLAKACH TEGO ZAOBSERWOWAC NIE POTRAFICIE

Gość gość
Sulimira i ty się masz za inteligentną osobę? Chyba inteligentną INACZEJ ! :o

Gość anooooooooooooooooooo
No widzisz Sulimira czyli jednak piszesz ze matki ktore podają mm nie powinny miec dzieci . Mnie mama nie karmiła piersia i myslisz ze ma to dla mnie jakieś znaczenie ? Jako 35 letnia kobieta mam to w d***e czy jako noworodek dostawałam mleko matki czy mleko w proszku w niebieskim opakowaniu :) Moja mama jest najcudowniejsza na świecie i to dla mnie jest najważniejsze.

sposób karmienia to tysięczna składowa całego procesu opieki nad dzieckiem. Jak można na podstawie 1 rzeczy wydawać takie opinie? Matka egoistka, niedojrzała blabla blablabla

Mój przysłowiowy "egozim" i praktyczność karmienia butelką uchroniły dzieci od walnięcia nimi o sufit a takie wizje miałam przechodząc katusze próbując piers podawać. dziecko strajkowało, wkurzone niemilosiernie - o matce lepiej nie mówić co się we mnie i w dzieciakach działo, które odrzucały pierś z uporem maniaka, a mi psychopatycznie wizje się wlączaly Przy butelce aniołeczki, jakby dzieci nie bylo

Gość gość
No widzisz Sulimira czyli jednak piszesz ze matki ktore podają mm nie powinny miec dzieci . Mnie mama nie karmiła piersia i myslisz ze ma to dla mnie jakieś znaczenie ? Jako 35 letnia kobieta mam to w d***e czy jako noworodek dostawałam mleko matki czy mleko w proszku w niebieskim opakowaniu usmiech.gif Moja mama jest najcudowniejsza na świecie i to dla mnie jest najważniejsze. fajna wypowiedź, bardzo mądra....ale taka ograniczona cyckowo sulimira tego nie zrozumie bo jej mleko i to forum przesłoniło całe życie, odwraca kota ogonem wypiera się słow które tu napisała ale na szczescie są jeszcze tu mądre dziewczyny które potrafia znaleźć twoje żałosne MAŁO INTELIGENTNE posty !!!!

Niedojrzałość do macierzyństwa = matka powinna urodzić dziecko później = nie powinna mieć w danym momencie dziecka, bo nie spełnia jego potrzeb.

Gość gość
Sulimira to jakiś karakan musi być :o

Gość gość
dns głupia kwoko ,zajmij się bachorem zamiast sledzić babę z kafe durna psychofanko

Gość anooooooooooooooo
"dns dziś sposób karmienia to tysięczna składowa całego procesu opieki nad dzieckiem. Jak można na podstawie 1 rzeczy wydawać takie opinie? Matka egoistka, niedojrzała blabla blablabla" No wlasnie..ładnie to napisałaś. To jakimi jesteśmy matkami wyjdzie za xxx lat . To ze ja karmilam dziecko piersia nie znaczy ze jestem/bede lepsza matka niz np moja mama która zaraz po urodzeniu podała mi butle.

Toksyczna, Sulimira by ci powiedziała, że na pewno za szybko się poddałaś. Trza było przykleić dzieciaka do cycka. Nie wykorzystałaś wszelkich możliwych sposobów.

Gość gość
No ty dns się poddałaś bo wolałaś na kafe siedzieć niż dzieciara uczyć pić z twojego wielkiego zwisłego cycya

Gość gość
napisałaś "nie powinny mieć dzieci", a nie nie powinny w danym momencie. Nie odwracaj kota ogonem:O Nie tobie decydować kto powinien mieć dzieci, może ty ich nie powinnaś mieć? ja karmiłam piersią 3 miesiące właśnie przez takie maniaczki jak sulimira i mialam 3 msc wyciete z zycia, nie lubilam wlasnego dziecka i popadalam w depresje. Takie maniaczki jak ty sulimira powinny byc odizolowane od spoleczenstwa żeby nie szkodzić.

to skończyłoby się krzywda dla obu stron , i ja bym dostala schizow na łeb i nie ręczyłabym za siebie w akcie skrajnego zmeczenia i wycieńczenia psycho/fizyczn. emocjonalnego i dzieciak by się chyba zanerwicowal na śmierć

Gość Sulimira
za nikogo nie decyduję. wyrażam swoje zdanie.

Gość gość
Hehe sulimira widac ze z gościa sie bronisz a inne dziewczyny wyzywasz kretynko inteligentna inaczej hahaha

Gość gość
Hehe to wpadlas Sulimira jeszcze gorzej niż ta avinione dzisiaj rano ona przynajmniej jechala cię z gościa a ty sie z gościa bronisz :) a później niby nic logujesz sie i piszesz jako Ty zalosne !!!!

Gość gość
Nie jestem żadna Ludomila ani Amelia zrozumcie to w końcu to ze ktos ma takie same poglądy jak ja świadczy tylko o tym ze mam rację :)

jak ktos karmi mm i mu zwisa i powiewa opinia innych w tym wzgledzie, to sie nie pieni przez 3 strony wpisow na kafe, ze jest super matka mimo ze karmi mm. kompleksy macie i tyle.

Gość gość
takie same poglady i teksty chcialas napisac:O identyczne wrecz o tym, ze nie tylko urodzenie dziecka jest twoim osiagnieciem, identyczne tlumacznie ze nie to, ze nie powinny miec dzieci a djrzalasc ble ble. I malo tego identyczny opis porodu, spadek tetna i cc. Osmieszasz sie kobieto:O

Gość gość
My nie mamy kompleksów bo sporo mam tu wypowiadających sie właśnie karmi piersią i nie do pomyślenia co ta głupia Sulimira wypisuje i za kogo sie tu uważa po czym wszystkiego się wypiera albo broni sie z gościa :) a Ty hh29 gdzie masz swojego nieślubnego bękarta?nieślubny bękart to pewnie tez kompleks,co?

nie wierze, ze wiekszosc kobiet na tym topiku karmi piersia :) (nawet jesli tak pisza). gdyby tak bylo to mialyby gdzie opinie sulmiry czy kogo tam na temat karmienia piersia czy mieszanka. zbyt wiele agresji. wystarczy byc pewnym siebie i swoich decyzji, a nie pluc sie, ze ktos pisze, ze nie badajecie sie na matki :).

Gość gość
o pojawila sie nastepna nawiedzona:D jak tam hh29 powiedzialas juz salam alejkum sasiadom i wypastowalas podloge z odchodow dziecka?

Gość gość
Sulimira i Ty nie piszesz z goscia? To spojrz na post wyzej "nie jestem zadla amelia ludmila"... Zal mi Cie kobieto, serio, z reka na sercu. Daruj sobie lepiej internet,bo za glupia i ograniczona w swiatopogladzie jestes. Nie Twoj interes jak kto rodzi i karmi. Wbij to sobie do lba.

Gość niemamjeszczenicka
Sulimira, naprawdę jesteś ograniczona. Moja mama karmiła mnie piersią tylko dwa miesiące, potem wróciła do pracy. Moją siostrę karmiła przez 3 lata. Chorowałam mniej od siostry, z mamą mam rewelacyjny kontakt i jest jedną z czterech osób, które kocham najmocniej na świecie.

Gość gość
Sulimira mnie sie tez Twoje wpisy nie podobaja. I to, ze ktos ma podobne poglady nie swiadczy, ze masz racje tylko, ze jest tak samo ograniczonym zasciankiem jak i Ty.

Gość gość
Przecież wpis z 13:11 ktos specjalnie napisał,żeby było na nią.Nawet dzieciak by się skapnął:O