Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primaballlerrina

Sulimira uwazasz sie niby za wyjątkowo inteligentną osobe,dlaczego więc

Polecane posty

Gość gość
Tawredna jesteś jedyną osobą ,której nie czepiała się w tamtym temacie to dlaczego na nią plujesz?Dlatego,że ma swoje zdanie?Lecz się!

Gość gość
TaWredna ,przecież ona ci nie pisała,że masz odciągać pokarm,to było do innej dziewczyny.Ty sobie sama coś wmawiasz:O Pomyśl logicznie,jaka różnica czy ściągniesz pokarm z lekami i nakarmisz nim dziecko czy dasz mu takie mleko prosto z cycka?

Witam kochane :) Na wstępie dziękuję osobie która mnie obroniła przed atakiem wściekłych kafeterianek gdy ja nie mogłam. Wyczerpałaś temat a propos Wrednej. Też nie rozumiem, czemu tak manipuluje i wmawia cos czego nie napisałam. Xxxx Ostatnio obraziłam tylko jedna avinione, napisałam, ze jest głupia, bo cos tam uważam. Dziewczyna nie błyszczy inteligencją, co drugi temat walnie jakąś totalną głupotę. Troche mi jej żal w sumie, bo próbuje tu uchodzić za mądra, a jej to troche nie wychodzi. Xxxzx Serio uważasz autorko tematu, ze jak napiszesz ze nie potrafiłam urodzić to mnie to zaboli? Nie jestem zakompleksioną idiotką co dostaje piany gdy ktos napisze ze leniwa jestem bo cc miałam. Spływa to po mnie :) gwoli ścisłości to nie o parcie chodziło, tylko o brak tętna mojej córki, no ale taka ograniczona umysłowo osoba jak ty tego nie pojmie. Xxxxx Nie pisałam dziewczynie po amputacji piersi żeby jej mąż karmił piersią, tylko napisałam jako ciekawostkę, że istnieją na świecie mężczyźni, którzy potrafili rozbudzić u siebie laktację, gdy matka karmić nie mogła. Pisząc to chciałam pokazac, ze chcieć to móc a propos tych wszystkich kobiet które piszą, ze nie karmią, bo mleka nie miały. Xxxxx Z tego co można zauważyć to jedyne zakompleksione mamy to te które nie karmią piersią o czują się urażone moimi poglądami. Xxxx Wśród takiej liczby matek nie karmiących piersią, uważam, ze faktycznie to osiągnięcie że karmie. Ale to nie jest moje jedynie osiągnięcie. Wiesz, życie moje nie kreci się wokół cycków i mleka :)

Gość gość
Sulimira to Ludomila. Pamiętacie jeszcze? Tez byla maniaczka kp i fotelików rwf .

Gość gość
Ale franca z tej wrednej.Swoją drogą ona w co drugim temacie rozpisuje się o swoich dolegliwościach,operacjach,lekach jakie przyjmuje czy tam przyjmowała.Nawet w temacie o tym jak kto przeszedl cc ona opisala swoją operację chyba na kręgosłup o ile się nie mylę.Mam wrażenie,że bardzo zależy jej na tym aby wszyscy zobaczyli ile ona przeszła:ONormalnie hipochondryczka.

No pewnie, jestem Ludomila, dns, jak dbasz tak masz, Led, jeszcze byla tu taka Amelia, wifigdansk to tez ja plus multum pomarańczowych gości:)

Gość gość
Sulimira ja ci powiem jedno TYLKO winny się tłumaczy :) elaborat walnęłaś pełen inteligencji aż bije po oczach :)

Gość gość
"tylko winny..." - najgłupszy tekst jaki można sprzedać, jak się nie ma już innych argumentów. Nikt tu się z niczego nie musi tłumaczyć. Jezu, jakie wy kafe mamuski jestescie przewrazliwione. ktos napisze nie tak jakbys chciala - jest Sulimira. W koncu Sulimira sie odezwie... tez szukasz sposobu jak jej dowalic. A ze nie znalazlas to napisalas "tylko winny sie tlumaczy". Wspolczuje

Gość gość
ja nie jestem przewrażliwiona mało mnie interesuje jakaś panienka z kafeterii której się wydaje że wszystkie rozumy pozjadała a tak na prawdę inteligentnej osobie do pięt nie dorasta :) Sulimira weź się nie ośmieszaj :)

Gość gość
Wredna,kłamczucho co tak ucichłaś?Miałaś pecha,ze ktoś pamiętał ten temat:D popisałaś się,nie ma co:D:D

Nie kojarze w ogole na kafe Sulmiry, no ale możliwe ze z gościa dawała upust swoim emocjom jak setki pozostałych pomarańczek linczujac mnie za mm, a były ich multum Co kogo to obchodzi kto jak karmi? po co te ataki, dla mnie jest to niepojęte. Żadnego interesu w tym nie mają

Gość gość
ja ogólnie nie mam nic do Sulimiry, w dyskusji z TaWredna też uważam, ze nic nie wmawiała ani nie krytykowała Wrednej. Jakby nie patrzeć mleko z piersi jest naj i tyle, ale to wie każdy. Nie zgadzam się jedynie z jej zdaniem na temat tego, że matki, które ie karmiły piersią nie powinny mieć dzieci i inne ostre wypowiedzi na ten temat. P.S. Zgadzm się jednak, że avinione jest wyjątkowo głupia:D

Gość gość
Poziom 5-latkow w piaskownicy reprezentujecie ta dyskusja....

Gość gość
wg was wszystkie niebieskie są głupie:)

Sulimira, akurat każdy kto się orientuje w temacie, to wie że ty jesteś Ludomila i Amelia. Zmieniałaś nicki po tym jak zaczęli na ciebie jechać, za twoje nienormalne wręcz nakręcenie w tematach kp i fotelików. http://kafeteria.pl/profil/Amelia%C2%A9 liczysz jeszcze dni ile już karmisz piersią? :D

Gość gość
Ja uważam,że głupia jest wredna,led,lady margarett i avinione.Reszta może być:)

Gość gość
Looo TOksyczna ty według teorii pani Sulimira powinnas miec zabrane wszystkie dzieci za to ze nie karmiłaś ich piersia ;) Ja tez karmilam piersia ale to co wypisuje tutaj Sulimira jest żałosne :(

Gość gość
dns a ty teraz bawisz się w sledczego czy szpiega?Zawsze pomarańczowym zarzucałaś ,że węszą a ty teraz co niby robisz?Ile ci zajęło prześledzenie wszystkich wpisów tych trzech postaci?

Gość gość
no dns psiapsiółka ledowej-co się dziwić

Nie pisałam ze matki które karmią mm nie powinny miec dzieci. Uważam, ze matki, które od samego poczatku karmią mm, nie podając dziecku siary i nie próbują nawet karmić piersią, z własnego widzi misie, egoizmu, bez poważnych zdrowotnych powodów, nie dojrzały do macierzyństwa. Bo bycie matka to też jednak poświęcenie. I uważam, ze mama powinna poświęcić chociaż te pól roku aby dać choc raz dziennie swoje mleko. No ale skoro nie chce bo nie, to według mnie ma w nosie to aby dziecko otrzymalo najlepszy pokarm i ważniejsze są dla niej inne rzeczy. Wiec jest to egoizm.

czytam sulimirę na bieżąco, to nie muszę śledzić i węszyć. A wynalezienie jej profili na kafe to 3 sekundy jak dla mnie ;)

Gość gość
ledowa usunęła nick led zet i teraz kłapie dziobem z gościa

Gość gość
ale co tam wskazuje na to, ze ta Amelcia i Sulimira to jedna i ta sama osoba\?

Gość gość
gość dziś dns a ty teraz bawisz się w sledczego czy szpiega?Zawsze pomarańczowym zarzucałaś ,że węszą a ty teraz co niby robisz?Ile ci zajęło prześledzenie wszystkich wpisów tych trzech postaci? Y Y Sulimira przecież widać ze to twoje wpisy z pomarańczy ;) poznam cię od razu :) aż bije z postów inteligencją :)

wg mojej teorii osoby siejące propagandę na najidealniejszy i najwłaściwszy model karmienia powinny profilaktycznie na elektryczne wstrząsy być kierowane, żeby klepki na właściwe tory wskakiwały

Gość gość
jeszcze niedawno szczekałaś inaczej, jesteś głupia jak but Sulimira :o

Strasznie ograniczone myślenie dns. Tylko jedna osoba w calej Polsce a nawet na świecie może miec taki pogląd jak ja. Hehe.

Gość gość
Sulimira napisałaś, że nie powinny mieć dzieci to twoja wypowiedź " Niemniej jednak nie karmienie z wygody od samego poczatku jest dla mnie oznaka egoizmu i według mnie takie osoby nie powinny miec dzieci bo od urodzenia nie potrafi spełnić potrzeb dziecka." Dlaczego się wypierasz?

Gość gość
Sulimira juz przestan pisać ciągle to samo . Ta matka która z egoizmu podaje mm moze byc 100 razy lepsza matka niz nie jedna co karmi piersią .