monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 elle, widzę,że my dwie córki marnotrawne dzisiaj mamy powrót :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 dziewczynki marnotrawne jakie drogi tym razem obieracie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 20, 2014 Monika magdalena nooaura nie sprzyja dobremu humorowi:/ Ale wszystko zalezy od Ciebie,szkoda marnowac zycia na depreche.Na poczatku napij sie szklanke wody z cytryna-zrob to dal mnie ok?poczujesz sie lepiej niz po kawie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 Heleno, dzięki - piszę do Ciebie a w dłoni mam szklankę wody z cytryną. :-) Jaka droga? Nie wiem, cieszę się, że wróciłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 zbieram sie do lekarza, odezwe sie pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 zdrówka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 20, 2014 Izula trzymaj sie u tego lekarza:* Monikamagdalena taka woda zaspokaja pragnienie,przyspiesza metabolizm i cytrusy maja wlasciwosci kofeinopodobne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 zakodowane, będę pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 20, 2014 A ja tak siedze na necie w przerwie miedzy sprawami w robocie i szukam auta,nie jeste to takie latwe,zeby znalesc cos nie psujacego sie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikamagdalena Napisano Listopad 20, 2014 Heleno, ja w tej kwestii to jestem laikiem, ale ... jak szukam auta to udaję się do kogoś, kto sprowadza samochody, ale nie do handlarza, tylko do osoby prywatnej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 hej jestem spwrotem diagnoza: zapalenie gardla i krtani leczenie: ANTYBIOTYK monia mozesz podac wszystko co lubisz i ulozymy ci jakis jadlospisik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiasamosia 0 Napisano Listopad 20, 2014 czesc dzieweczki - ja dzis sie zwazylam waga stoi - wielki bęben sterczy, dostalam okres, nawet cyce mam wieksze no ja jak juz cos robie to mega - jak tyje to 70 kg wiecej jak nabieram wody przed okresem to 4 kg nie ze tam 150 ml wiecej wody w organizmie - nie jak szalec to szalec - jak odlozyc wodę to tak zeby bylo widac :) no to tak u mnie. spektakularnie wszystko i na dużą skalę :) Gdasonia trzymam kciuki - to coż ta twoja pani matka tak poszała że jakies upadki ! no ludzie swiata. chorowitki - czosnkiem się obeżrec - zrobic se salatkę z mozzarelą i czesnek pomidor , albo pomidor z czosnkiem i olejem - jak kto nie chce bialka tyle zjesc. i kurowac sie psia krew ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 Iza: ja to tak po chłopsku lubię treściwie + tłusto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 Monis ale musza byc konkretne produkty :-) Wiem, ze lubisz karkoweczke :-) co jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rudy_kocur 0 Napisano Listopad 20, 2014 A ja wczoraj nie byłam na siłowni bo mąż mi się zepsuł i trzeba było za kierowcę robić i do lekarza prowadzić. Chyba zapalenie korzonków ma więc dzieckiem się nie zajmie popołudniu a ja w tej sytuacji mogę zapomnieć o siłowni. Mam nadzieję, że te 10 zastrzyków postawi go na nogi i od poniedziałku wrócę do ćwiczeń bo brakuje mi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 tak Izulku, karkóweczka jest git schab, filet z kurczaka, ciemne pieczywko, ogórek kiszony i śledź to na początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja224444 Napisano Listopad 20, 2014 Cześć wszystkim. To jak już się tak kusicie tym jedzeniem to ja Wam powiem co piekę na sylwestra: keks - chociaż nigdy go nie piekłam (mam nadzieję,że wyjdzie :)) . A tu inne sylwestrowe pyszności: http://wymarzonysylwester.pl/ciasta-na-sylwestra-smaczne-wypieki/ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słonecznikk Napisano Listopad 20, 2014 To jak już temat sylwestra to gdzie się wybieracie: ja jadę na Szalony Kulig Sylwetrowy do Zakopanego http://www.sylwestrowy.pl/zakopane/2885 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 Monia a z jakie jeszcze warzywka? Serki jogurty utd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 Izulku, może marchewka, sałata, kapusta kwaszona jabłko, gruszka nie lubię serków, jogurtów, jajek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 Ojoj jestes wybredna kochaniutka :-) A rybki lubisz, salatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 20, 2014 Napisz jeszcze wage wzrost i aktywnosc fizyczna :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 20, 2014 dobranoc, spokojnej nocki papatki, do juterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elle5 1 Napisano Listopad 21, 2014 witam od rana z kawką w dłoni :D denerwuję się trochę tą siłownią i nie bardzo mam się w co ubrać :( izulku aż się boję pisać na co się zdecydowałam - ale po pierwszym dniu zleciało aż 1,6 kg, może zobaczę w końcu swoje kostki !!!!, napiszę wrażenia z siłowni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 21, 2014 Dzien dobry:* Wczoraj silke,wczoraj kupilismy z mezem drugi samochod.Jest pieeekny:D 20.XI 7.30-2male ciemne bulki z pasta z lososia 10.30-kieszonka z lososia ze szpinakiem 15.30-warzywa z wody z ryzem 20.30-salatka z kurczakiem 22-4wafle ryzowe,4mandarynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 21, 2014 elle zaciekawilas mnie az na co sie zdecydowalas :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 21, 2014 witam z rana, elle polecam na siłkę spodnie z firmy espee . Ja swoje mam 5 lat i są jak nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helena musi schudnac Napisano Listopad 21, 2014 *silke musialam odpuscic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Listopad 21, 2014 izulek 1.11.2014......69,9......+0,4.....68,8.......60 helena 20.10.2014.....82,9......-1,0.....79,2......72 monika 13.10.2014......94,9....-1,0......92,5......89 gdasonia 29.10.2014......70,7....-0,4......68,4......61,8 Ela 17.09.2014.......153.....-1,0.....145........130 sante 15.09.2014......102......-0,4.....92,2.......79 justa31 2.11.2014 ........73.........-1,4.....70,7.......65 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Listopad 21, 2014 Heleno, co to za autko? Też jestem ciekawa, co powoduje utratę wagi aż 1,6 kg w ciągu dnia. ( a może bajeczny sex?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach