Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sante87

13 x 2014... "pierwszy dzień nowego życia"forum wsparcia dla osób z dużą nadwagą

Polecane posty

witam kawkowo i weekendowo :D moje śniadanko to otręby żurawinowe, morele, migdały zalane kefirem dodam może jeszcze trochę płatków z błonnikiem, drugie śniadanie to może jabłko albo zjem grejpfruta, obiadek gotowana goloneczka z indyka z surówką, kolacja trochę twarożku - waga constans :( nie spodziewam się żeby w tym tygodniu spadało :( Miłego, relaksacyjnego weekendu życzę :D

Elle czemu nie spodziewasz sie spadku wagi? X Ja juz po sniadanku dzis 2kromki 2 jajka pomidor ogorek salata i 2mandarynki X Cos ostatnio te mandarynki za mna chodza hehhe

Gość gość
ja już po śniadanku :) izulek tak czytałam, że w drugim tygodniu gacy , zazwyczaj nie ma spadków, waga ma się ustabilizować a mięśnie mają być odżywione w glikogen żeby efektywnie ćwiczyć :) mam plan żeby w tym tygodniu odwiedzić 3 razy ( co najmniej) siłownię i dwa razy zrobić trening siłowy i areobowy a raz 1,5 godz cardio ( chociaż nie wiem jak ja to wytrzymam) - ale jestem nakręcona :P

a ja mam pytanie z innej beczki, kupowałyście może pościel w JYSK? Teraz jest promocja i jest w dobrej cenie. Mam ochotę na tą w serduszka :-)

Musisz sie wybrac i podotykac :-D wtedy bedziesz wiedziala Nie doradze nic bo w jysk nie kupowalam poscieli jedynie to krzesła

Witam. Nie mam nastroju, a wlasciwie mam ale placzliwy, izulek, chodzilo mi tylko o to czy w ogole robisz grzeszki, oczywiscie zywieniowe bo ja robie i tego nie ukrywam. Maz dzwoni, zeby przyjezdzac, ze juz w domu rozpalil i ze na dzialce mi przejdzie ale ja sie boje, ze mi dupa przymarznie do siodelka, jeszcze nigdy nie jezdzilam w taki mroz a z kolei jak pomysle, ze mam jechac autobusem to mnie odrzuca. A ja jaj, dobra, ide robic posilki matuli i sie zbieram. Wam zycze milego likendu. Aha, wysokobialkowej poki co nie stosuje i nie wiem na co sie zdecyduje od poniedzialku. Dobra, juz nie nudze

Gdasonia glowa do gory zaloz rekawiczki i bedzie ok Myslalam ze grzeszki tez chcesz sciagac hehehhe X Macie jakis ciekawy przepis na salatke z kurczakiem bo lazi za mna od wczoraj X Ja juz po drugim sniadanku dzis tost z mozzarella

moja ulubiona sałatka z kurczakiem: ryż filet z kurczaka pokrojony w kosteczkę i obsmażony w przyprawach kukurydza ananas z puszki pokrojony drobniutko w kosteczkę ser żółty starkowany na grubych oczkach biała część z pora majonez ja ryżu daje różnie, raz 2 torebki, raz 3 ... jak tam mi się chce jak dasz wszystkie krążki z ananasa to będzie słodsza generalnie robie na "oko" i jest ok doprawiam do smaku wedle uznania :-)

Jestem przed @ i mam mega zachciewajki X Na obiad kurczak z makaronem z pszenicy durum i 100ml sosu 4sery zaprawionego jogurtem

Gość helena musi schudnac
hej Kochane waga wskazuje77.30 nie mam wogole apetytu:( jestem przeziebiona i kaszel mnie meczy okropnie i martwie sie po czarnych ciazowych scenariuszach czytanych w necie:( Izula,monikamagdalena,basia,elle,rudy kocurze,gdasonia moje szczypiorki....

Gość MalaGonia34
U mnie problem pojawił się po urodzeniu pierwszego dziecka, czyli 6 lat temu. Drastycznie przybywało mi wagi i byłam załamana. Próbowałam różnych preparatów ziołowych w połączeniu z ćwiczeniami takimi jak basen, fitness i rower. Nie dawało to efektu jaki chciałam osiągnąć, ale do czasu. Wertowałam różne fora w poszukiwaniu cudownego środka i znalazłam. Nazywa się Therma Cuts i kupiłam go na stronie http://chudne-szybko.pl/ postanowiłam zaryzykować i spróbowałam. Schudłam 18 kilo i teraz moja waga mnie satysfakcjonuje. Teraz już trzymam wagę i nie dopuszczę się do takiego stanu jak kiedyś :) Polecam wszystkim ten suplement, tylko uważajcie na podróbki bo w internecie takich pełno. Podaję Wam sprawdzony sposób przeze mnie. Aha i możecie produkt przetestować przez miesiąc jednak ja polecam kupić na 3 miesiące, wyjdzie taniej a ja niestety przepłaciłam. Jednak i tak jestem zadowolona że schudłam. Pozdrawiam Małgosia.

helena :D nawet jak powiedzmy 12 kilo na dzidziusia będzie więcej to ja jeszcze muszę się długo odchudzać do tej wagi :D trzymam kciuki i bądź dobrej myśli :D :D :D a nie czytasz o jakiś bzdurach w internecie :(

pamiętaj przede wszystkim o mądrym i zdrowym odchudzaniu, jedz rozsądnie podejdź do diety indywidualnie i nie patrz na to jak odchudzają się inni.

Helcia nie czytaj jakis bzdet a kolezanka niech nie reklamuje jakiegos swinstwa Wystarczy sprawdzic ze taki lekarz nie istnieje wrrr az mi cisnienie sie podnosi jak widze takie naciagajace wpisy X Dzieuszki jak obchodzicie andrzejki?