Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sante87

13 x 2014... "pierwszy dzień nowego życia"forum wsparcia dla osób z dużą nadwagą

Polecane posty

awanturka to jest pasta- szprotki w oleju z puszki pol na pol z bialym serem. Bardzo smaczne dla amatorow bo moja mamusia powidziala, ze tego nie mogla zjesc bo to swinstwo :)

No to na poprawe humoru cos smiesznego- dla czytajacego: W tej diecie jem sobie prawie takie samo sniadanko i codziennie pestki slonecznika do mleka z platkami, szukam, szukam, mowie, no przeciez, w morde wczoraj uzywalam, no ale balaganiara i roztrzepana, nie wiadomo. Ok, w koncu znalazlam. Wsypuje, slepok jeden a tu w mojej misce pelno kaszy gryczanej! Co sie dalo to wyrzucilam ale przy okazji odkrylam, ze o ile kasza nie jest niezdrowa na surowo, to calkiem smaczna :)

Gość helena musi schudnac
heej,Izulka co tak od rana buszujesz;) Monika nie doluj sie:* Poranne wazenie...76.6 poczatki ciazy to dobry "odsuwacz"od zarcia

a porazka jest to, ze zjadlam z pestkami dyni bo nie znalazlam slonecznika :( No dziewczyny, znam te bezsenne noce z powodu zblizajacych sie swiat i to nawet nie z powodow finansowych, ja od dawna nie pracuje, jestem jak to pieknie mowia, zwyczajna :). I dlatego wyjezdzam. Syn mowi, uciekacie, tak, uciekam i wcale sie z tym nie kryje. Reaguje nienormalnie wiec musze sie ratowac tak jak potrafie.

Wczoraj 1. pelnoziarnisty, gulasz ang. pomidor..........oliwki 2. chleb bialy, mieso z szynki, chrzan.............oliwki 3. barszcz ukrainski...............olej 4. udziki b. skory, kosci z zaprawa imbir-czosnek...........olej 5.------,,--------- -------,,-------- i 1kr. chleba

monikamagdalena-eeej co to za smutasy:* swieta ida i najwazniejsze nie sa prezenty i zarcie,ale te oczekiwanie z wielkiego wydarzenie.Kochana tyle dobrego Cie jeszcze czeka...

No tak, Helenka tylko ze niekazdy tak to odczuwa, ja nie. A. ze prezenty nie sa najwazniejsze? Jak sie ma 2 chlopaczkow to one sa bardzo wazne... Przetrwac przy 2 dzieciach tez na pewno ciezej niz nam chociaz pieniadze mamy smiesznie male, na mnie w rodzinie od dawna mowia, ze jestem mistrzem oszczednosci i dobrego gospodarowania chociaz to taka prawda jak to ze teraz jest lipiec :)

A tak w ogole to zauwazylyscie jaka mamy okragla stronke? Ja zauwazylam, ide do roboty bo sie ochrzaniam a wszystko stoi

gdasonia wiem,ze przy dzieciakach to kulmnacyjna czesc Swiat;) nie przejmuj sie masz pewnie fajna rodzinke i to,ze wszyscy swoja mala rodzinka usiadziecie do wspolnej modlitwy jest najwazniejsze:*

Heh helcia buszuje bo mlody jak zeykle sciagnal mnie skoro swit zaraz bede go zbierac na swor bo w koncu swiieci sloneczko i musze mu butkina zime kupic X Monia nie smutaj trzeba byc dobrej mysli

dzięki, ale ja już jestem tej dobrej myśli 6 m-cy i jest coraz gorzej :-( mając 4 osoby na utrzymaniu to trochę trzeba się nagimnastykować i ja już nie mam siły ani pomysłów

Oj, monia nie bede c****eprzyc, ze ci wspolczuje bo to takie .... kotka za pomoca mlotka, tak po ludzku mi cie szkoda... Helenka, ta druga czesc to byla do moni, prawda? :)

no i o to chodzi mam dosyć już słów: zobaczysz, będzie dobrze"... a ja się pytam-kiedy? ostatnio syn chciał na kino, a ja mówię,że krucho z kasą a on na to, spoko nie ma sprawy

Przeje.... Bane wiem jak to jest.. U nas tez krucho z kasa a wydatkow w ciul Monia a w sklepie nie ma gdzies przyjec? Kurcze szkoda mi Cie bardzo

Dzisiejszy dzien jest kooooszmarny, wszystko mi leci z rak, przegralam z ciastkami i wogole szkoda gadac

witajcie z kawką :D izulek trwam, chociaż dzisiejsze efekty na wadze mnie zdołowały :( wczoraj dałam czadu na siłowni a dzisiaj deprecha jak spojrzałam na wagę :( ehh....... wiem że to woda się zatrzymała no bo cóż innego ! kończę bo marudzę :) Miłego dnia dziewczynki i nie przejadać się proszę bo jutro ważenie :P

Witam z micha. Oj ja przewiduje poczatek konca tego watku.... Myslalam, ze tu bedzie inaczej a wyjdzie jak zwykle.... Obym sie mylila! Przy kawce wzielam sie za konkretne przypisywanie czynnosci do poszczegolnych dni. Zrobilam polowe a tam w niektorych dniach juz miejsca nie ma! Przy moim marnym charakterze i dewizie, ze najlepiej sie robi gdy noz na gardle, nie ma innego wyjscia jak wziac sie krotko za morde. Niby wyjezdzam ale jednak musze przygotowac miesa do zabrania, dla mamy mielone wiec kotlety, pasztet, jakis keks z kurczaka, cos takiego mam, musze poszukac tego przepisu. Potrzebuje tez kupic kurtke, marzy mi sie taka duza, dluzsza, do tego buty i jakis plecak mniejszy bo mam swietny ale wielki a ja jak pojade na zakupy.... Sama ze soba nie moge wytrzymac. zaraz ide dokonczyc planowanie. Ustawolam minutnik na 20 minut na sniadanie i spotkanie z wami i to musi mi wystarczyc :)

hej, ja już po kawce właśnie wcinam owsiankę na śniadanie ja w tym roku niczego nie planuję, święta i wszystko co z tym związane minimalistycznie się musi obejść a wątek mam nadzieję,że nie upadnie