Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kółko adoracji misia1

Polecane posty

dlaczego, mogłabym mieć takiego znajomego, widać po oczach, że człowiek na poziomie. bardzo mi się podoba pomysł na zdjęcie;) :D a co to za jakieś dziwne powiedzonko

Gość gość
hhahahaa ja mu napiszę na @ że chciałabys być jego znajomą :D

Gość gość
nie, nie mogłabyś bo owy użytkownik również kręcił z ciebie bekę, tyle że pod innym nikiem

Gość gość
ten forumowicz akurat uwaza broken za idiotke

Gość gość
ten uzytkownik nie siedzi na forum od kilku miechów więc wątpie ale jakby poznał broken to kto wie tym bardziej że z broken kręci beke 99 procent populacji

Gość gość
"wszyscy mnie tu lubią," x ta kretynka zniekształca rzeczywistość chyba bardziej nawet niż kciukowa :D

>>>zostałam nazwana instrumentem dętym<<< Teraz będą Ci ciągle... dmuchać :D :D :D. x >>>tak, tak wszyscy mnie tu lubią, może chodzi Ci o to, że uwazają, że jestem pocieszna, bo się tulę?<<< Broken: ja Ciebie lubię, bo chyba Cię rozumiem :), ale duża część reszty Kafe... niekoniecznie rozumie motywy Twojego zachowania :(.

Gość gość
ani w 90%, ani w 10 nawet durna kłamliwa klucho

Gość gość
zaczynam wątpić bo misio ma podobny styl co fotowy kakulec...:/

chciałabyś, oj hejterku, uklęknij tu dziecko, oprzyj strapione czoło o moje matczyne kolano i wypłacz z siebie czym Cię zawiodłam;)

Gość gość
a ja wątpie by kaka polubił taką waltornię jak broken on lubił osoby otwarte i inteligentne dlatego tak dobrze rozmawialo mu się ze Żmijem

Gość gość
haha debilko to że ty tu sobie nazmyślasz to nie zmieni faktów zdecydowana większość ma cię za poyebaną idiotkę z obsesją na punkcie pewnych rzeczy, więc możesz sobie popiertolić

>>>tak, bardzo lubisz, najpierw po mnie jedziesz jak po burej suce a potem... <<< Napisałem prawdę o Tobie, gdy przesadziłaś ze swoimi niekoniecznie mądrymi wywodami. Nie jechałem po Tobie i Ci nie ubliżałem. To Ty musisz ocenić, kto jest Ci rzeczywiście życzliwy :).

jestem w miarę otwarta i nadzwyczaj inteligentna:) nie nazywaj mnie waltornią, mogę być wiolonczelą, fajne wcięcie w talii, szczupła nóżka itd.

Gość gość
żmij to był kretyn i prostak, a nie żaden inteligent

zdecydowana większość ma cię za poyebaną idiotkę z obsesją na punkcie pewnych rzeczy, więc możesz sobie popiertolić x a kto to jest zdecydowania większość?;) Ty i Twoja koleżanka

misio, pisałeś bzdury, pisałeś, że facet mnie olał, że nie pracuje i że pierdolę głupoty. nie jesteś w niczym lepszy od byle orendża, więc chociaż nie próbuj tego wybielać, bo to żałosne.

Gość gość
"jestem w miarę otwarta i nadzwyczaj inteligentna" x ta durna sciera ma naprawde ostro zawyzony obraz siebie :D haha zenujace wrecz

aaaa:D orgazm, edytowałam swój post, jeden z błędów, które robię dlatego, że myślę tak jakby mówiła jak z kimś piszę i się przejęzyczam:)

Gość gość
Żmij był jednym z inteligentniejszych facetów tutaj, co prawda z obsesją na punkcie wawruszki ale jednak, z kaką na bieszczadach rozmawiali jak starzy wyjadacze jak nikt kto pamięta ten wie a kaka ( ten z tego zdjęcia) to najsympatyczniejszy gośc z bieszczadzkiego który nie srał wyżej niż doope miał i wszystkich lubił i z kazdym pogadał a nie jak te pseudo forumowe gwiazdy

Gość gość
sama przez całe wakacje żaliłaś się i jojczyłaś, że nie masz pracy, więc nic dziwnego że wielu to zapamiętało o facecie pisałaś, ze zerwał z tobą kontakt, a teraz żałośnie zmieniasz wersję, bo jakoś wcześniej pisałaś co innego

Gość gość
"Żmij był jednym z inteligentniejszych facetów tutaj," nie rozśmieszaj mnie, naijnteligentniejszym na tym forum to on do pięt nie dorasta i zaloguj się :)