Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zorjana czemu naklaniasz mlode niedoswiadczone mamy do spania z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość
22.26 Ale za to ciągle młoda jesteś, to też zaleta.

Gość gość
"Kobieta, chyba w Anglii, całkiem niedawno sobie zrobiła trzeciego oczko.gif Jasmine Tridevil się zwie oczko.gif Można? Można oczko.gif" To akurat ściema była.

Gość wifigdańsk
Zorjana witaj,ładny masz nowy nick. pozdrawiam:)

Gość gość
Ta Wredna- no musi mleko dawać inaczej to nie cycek. Sulimira juz znalazła naukowa definicje słowa piers- organ ciala kobiety lub mężczyzny, z którego po przyłożeniu dziecięcej buzi płynie mleko. Mleko matki- w starożytności nazywane nektarem bogów. Napój dający magiczne moce. Trwają badania nad udowodnieniem tego, że podawane do 18 roku życia zapewnia nieśmiertelność.

Gość gość
http://www.aboutkidshealth.ca/En/News/NewsAndFeatures/Pages/Breastfeeding-without-pregnancy.aspx Co niektóre tutaj przerasta nawet język ojczysty, więc z góry przepraszam, że proponowany artykuł jest po angielsku. Człowiek wymyślił sposób na zapłodnienie pozaustrojowe, więc dlaczego nie wywołać laktacji u kogoś, kto nigdy nie był w ciąży.

gość dziś TaWredna, naucz się zasad interpunkcji, a potem wytykaj innym proste przejęzyczenia. Nie wytknęłam nikomu przejęzyczenia tylko zaśmiałam się z tego co zacytowałam, polecam czytać ze zrozumieniem :) gość dziś 22.23 Rozumiem, że wszystkie znane Ci dzieci wiążą sobie buty w wieku 21 miesięcy? Muszą tam strasznie dużo kasować na metr kwadratowy smiech.gif Nie ja pisałam, że 2 letnie dziecko wiąże sobie buty :)

gość dziś Muszę zapytać męża dlaczego, skoro ja nie mogłam, to on nie chciał karmić piersią ;) normalnie nie dorósł do bycia ojcem skoro nie potrafił dziecka wykarmić ;)

Gość gość
A ja mojemu zawsze powtarzałam, że laktacja to kwestia psychiki, ale jakoś go to nie przekonało. Co innego, że mały jak ma styczność z klatą tatusia, to pomiętosi gobelina, uszczypnie sutka i robi minę pełną dezaprobaty. Widać takie płaskie zachwaszczone cycki mu nie pasują.

Gość gość
Wredna - buty, sznurówki, a co za różnica? Jak się nie wie co napisać, to się skupia na nic nie znaczącym detalu.

gość dziś Wredna - buty, sznurówki, a co za różnica? Jak się nie wie co napisać, to się skupia na nic nie znaczącym detalu. A można jaśniej? Bo chyba się nie rozumiemy. gość dziś Ostatnio moja córa dopadła suta tatusia :) oj jak krzyczał kiedy wbiła mu swoje kły :) po czym jeszcze poprawiła ręką, bo chciała chyba boberka oskubać ;)

Gość gość
Widzę, że jakoś nikt się nie odniósł do mojego linka. To niesamowite, że ubóstwo intelektualne kafeterianek nadal mnie zaskakuje. Jak brakuje merytorycznych argumentów, znacznie prościej jest dalej sadzić wyjątkowo nieśmieszne dowc**y o męskiej laktacji.

gość dziś Chętnie przeczytam jutro, bo dzisiaj już komputera nie chce mi się włączać. I obiecuję, że odniosę się do tego dobrze?