Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci nie sa tak przystojni jak obcokrajowcy

Polecane posty

Gość gość
Czyli reasumujac polscy faceci za granica: - sa malo inteligentni - smierdzi im z paszczy - nie myja penisa - sa slabymi kochankami - slabo tancza - brak im poczucia humoru - brak zainteresowan

Gość gość
- alkoholizują się

Gość gość
Ja nie mam takiego doswiadczenia hehe

Gość gość
A odrazu widzicie roznice jak widzicie Polaczkow na ulicy ze to moga byc oni bo ja tak!! ;D hahaha ja poznaje po brzydkim ubiorze ;D

Gość gość
haha co za kwoki niewyzyte :) marudzcie sobie dowoli wszyscy dobrze wiemy ze co do cego przyjscie to i tak wyladujecie na naszych penisach pod koniec dnia :) do zobaczenia na dyskotece ktora co tydzien konczy sie tak samo-poznaniem kolejnych nowych latwych polek :D panie moze dziekujemy ci zate kobiety ktore wyrywa sie na pstrykniecie palcem bez zbednych komplikacji :)

Gość gość
Łatwe? :D ja bym na Polaka nie splunęła, nie chodzę po tanich polaczkowych miejscach.

Gość gość
hahahahaha .. ;D widze ze duzo dziewczyn ma polaczkow za ostatnie badziewie ;D

Gość gość
No i dzisiaj wyszlam na miasto zrobic zakupy i tak patrzalam na tych polaczkow to strasznie to wygladalo wgl ubrac sie nie potrafia sloma z butów wystaje doslownie!!!!! ;/ tacy jakby nie mieli pieniedzy na ubior i zadbanie o siebie!!

Gość gość
B0 kazdy TO WIE ze sa BRZYDALAMI.

Gość gość
Ojca i braci,to ja mam bardzo przystojnych ;)

Gość gość
Co z tego, że "przystojnych" jak śmierdzi im z mordy, chodzą w dresach i mają wieśniackie mordy? Facet ma mieć też klasę i umieć się zachować.

Gość gość
do dokladnie mala :) nie przyznawaj sie lepiej ze masz brata i ojca polakow bo to wstyd dzisiaj :P nie mowiac o tym ze smierdzi im z japy smierdzi z napleta ubieraja sie jak lumpy i w ogole sa debilami :D

Gość gość
p.s kto to lubi lapcia w gore :D

Gość gość
bo sa przewanie okropni wygladaja jakby o siebie nie dbali!!

Gość gość
Śmiejecie sie z urody polskich facetów ale są kobiety co lubią takich "jasnych" niebieskookich samców o słowiańskiej urodzie np.kobiety z Hiszpanii czy Włoch.

Gość gość
Ja nie tylko przyznaje sie do mojej rodziny,ale uwielbiam wychodzic w towarzystwie brata i patrzec jak podoba sie kobietom...W naszej rodzinie problemow z higiena tez nie bylo,wiec mow o swojej ...A meza,to mam obcokrajowca.

Gość gość
hahahahahahah kobiety z hiszpani ;P woow ;P

Gość gość
slonko nie klam ze twoj prat i jego kartoflany dyniowaty leb moglby sie komus spodobac bo to jakas kpina i nikt ci nie uwierzy tak samo jak to ze ma zeby i nie smierdsi na km przeciez wszystko zostalo juz tu opisane :)

Gość gość
post wyzej to przyklad ,ze polski burak jest plci meskiej i zenskiej :D

Gość gość
Jestem polskim facetem. Raczej atrakcyjny nie jestem, ale dbam o siebie ( higiena ). Aczkolwiek zdarzalo sie z epodobalem sie kobietom, szcegolnie moje niebieskie oczy. Niestety zdarzylo sie ze facetom ze sie podobalem. Szczegolnie tacy z pd. Azji, takze Arabowie - im podobaja sie kolesie z naszej czesci Europy. Zreszta kumple tez mieli propozycje od Arabow - przeciez to jest bullying. Porazka. Zasadnicza ta dyskusja nie najlepiej swiadczy o wielu osobach - takie opluwanie sie. Dziewczyny wasi ojcowie tez sa Polakami.

Gość gość
Polacy mają mało męskie rysy twarzy, takie c***owate głupawe spojrzenia. W zasadzie chyba każda nacja ma jakieś plusy ale u Polaków i ruskich tych plusów brak niestety... jak brzydcy to mogliby być chociaż dobrymi partnerami ale nawet to nie...

Gość gość
Masa moze przystojna nie jest,ale bywaja tacy;)Tak samo jak Rosjanki czy Polki...Na plus dla Rosjanek,zreszta!

Gość gość
ale fakt maja nieciekawe te rysy twarze ;/ polak z niczym pieknym sie nigdy nie kojarzy hahahha

Gość gość
Wpisałam sobie w google handsome guys i tam to dopiero są ciacha że kisiel w majtach większość to Hiszpanie,Portugalczycy,Włosi i Turcy

Gość gość
W internecie to tylko PS i złudzenie. Taki Hiszpan czy Portugalczyk pewnie sięgałby ci do pępka :D twarz to nie wszystko.

Gość gość
gosc 21:-00 wow no masz racje to sa ciacha!!!! ;P

Gość gość
bo nie maja tego czegos brzydale!

Gość gość
Dziś 100% czystej krwi Polaków już nie ma ponieważ przez lata migracji,wojen i zaborów obce nacje wniosły swój materiał genetyczny.Są jednak Polacy którzy odzwierciedlają wygląd naszych przodków z czasów Mieszka I. Oto jak wg.antropologów wyglądał taki Polak: - wzrost mężczyzn od 160 do max.180 cm,kobiety 155-170 cm. - rysy twarzy łagodne,głowa owalna,nos prosty,wąski lub średnioszeroki - skóra rasy białej typ środkowoeuropejski - kolor włosów wyłącznie ciemny blond i brązowe - kolor oczu najczęsciej szare i niebieskie rzadziej zielone i brązowe - sylwetka krępa (mężczyźni) szczupła u kobiet.

Gość kalafiorowa
Jak dla mnie, a jestem kobieta, to najwiekszym minuses facetow z polski jest: 1) niski wzrost, 2) brak kultury I obycia, 3) zadufanie w sobie, obawia jade sie przekonaniem, ze taki typ jest wygrana w lotto, darem od boga ze swieta sperma I kobieta powinna piszczec z zachwytu z samego faktu, ze jest, 4) slabi w lozku, egoisci myslacy tylko o sobie, 5) szowinista myslacy, ze kobieta jest tylko od uslugiwania samcowi I rodzenia dzieci, 6) brak ambicji - czyli myslenie jestem jaki jestem I takiego mnie akceptuj, 7) golod***ec I skapiec- jedno wynikajace chyba z drugiego, choc mentalnosc robi swoje. Nie Wiem, jak reszta pan, ale ja z szowinistycznym mizoginem beznadziejnym w lozku sie meczyc nie zamierzam. Jakos sie z polakiem nie widze, a dalam kilku szanse......nie doszlo do niczego wiecej jak 2 randka. Po co tracic czas