Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość
żaden test nie wyjdzie po tygodniu od stosunku

Gość gość
W gumie bolało a bez nie hahaha. Ile masz lat 14? 15?

Gość gość
Ok zakoncze komwersacje bo nie ma sensu. Liczylam na odpowiedzi dojrzale ale mało tu takich.. dziekuje za normalne odpowiedzi.

Gość gość
W podanym czasie współżyłaś z finałem w środku czy tylko przerywany? Bo mam wrażenie że się niepotrzebnie nakręcasz. Co rozumiesz przez "współżycie bez zabezpieczenia"?

Gość gość
Przecież dostałaś odpowiedź. Ale tekst że w gumie bolało a bez nie.. Masakra, dziewczyno ogarnij się. Milimetr lateksu nie sprawia że boli. Zabezpieczaj się to nie będziesz miała dylematu. Już widzę jak się stresujesz że ciąża, przez to okres ci się spóźni i dopiero będzie kombinowanie - ciąża,czy nie ciąża

Gość gość
:)no a po co komu kolejny polski bachor czy wiesniakow malo 555 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość gość
Widze ze ktos nie potrafi czytać. Napisała że zrobi wszystko żeby dziecku było jak najlepiej a nie ze nie chce itd.

Gość kasia66
Częste oddawanie moczu? Nawet jakbyś była teraz w ciąży to na pewno nie pojawiłby Ci się ten problem tak wcześnie.Przestań panikować i zrób sobie test po terminie miesiączki albo badanie krwi.Słyszałam że jest coś takiego jak ciąża urojona,nie zagłębiałam się nigdy w ten temat,ale może Ty powinnaś?Pozdrawiam :-)