Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 1 archiwum

Polecane posty

Gość gość
No i dziad został sam. Pajac.

Gość gość
otulona_snem dziś bylo to takie "zartobliwe" i takie "smieszne",ze wiekszosc osob na topie byla zszokowana,nie mowiac o moim mezu,ktory byl gotowy leciec do KrkI i wyrwac ci nogi z duupy smiech.gif bylo to takie "zartobliwe" i takie "smieszne",ze wiekszosc osob na topie byla zszokowana,nie mowiac o moim mezu,ktory byl gotowy leciec do KrkI i wyrwac ci nogi z duupyxxCzy zauważyłaś, ze się powtarzasz?

Gość gość
takie wymuszone przeprosiny to wiesz gdzie sobie wsadz?xxNo i tak to z "babamy" jest właśnie.Najpierw chce żeby przeprosić a potem takie teksty...:O:D

Gość gość
gość dziś No i dziad został sam. Pajac.xxFakt. Zostałeś sam. Bo ja też wybywam.Trzymaj się i się nie popłacz...:DDziadzie...

Gość gość
Kolejna kompromitacja Shatyn. Wstyd.

Gość gość
was się czyta lepiej niż ogląda kabaret :D:D:D

Gość gość
Bo tu pisze jeden z najsmieszniejszych ludzi w Tenkraju niejaki Shatyn

Gość gość
Najśmieszniejszy? To dlaczego jak cie spytać dlaczego tak mnie oceniasz to nie potrafisz podać uzasadnienia?:D:D

Gość gość
Chciałbym, aby polskie miasta się rozwijały, abyśmy zatrzymali wyjeżdżających z Polski młodych ludzi, aby ci, którzy wyjechali, mogli wracać - powiedział prezydent Andrzej Duda w Sokołowie Podlaskim na spotkaniu z mieszkańcami.xxCiekawe też czy chciał tak śmiesznie wyjść czy mu się to udało przypadkiem?

Gość gość
"Jarosław. Tajemnice Kaczyńskiego" - taki tytuł ma nosić książka dziennikarza "Newsweeka" Michała Krzymowskiego, która ukaże się w kluczowym momencie kampanii wyborczej. W rozmowie z nami rzeczniczka PiS powiedziała, że sam Kaczyński nie będzie sprawy komentował.x"Pan prezes nie będzie komentował tego tematu. Zapoznał się z okładką, jest przekonany, że książka nie została napisana w dobrej wierze. Tym bardziej że termin premiery jest ściśle powiązany z wyborami parlamentarnymi. Innego komentarza pan Kaczyński nie udzieli" - powiedziała w rozmowie z nami Elżbieta Witek, rzeczniczka partii.xO komentarz chcieliśmy poprosić również Marcina Mastalerka, rzecznika kampanii PiS, jednak ten był dziś nieosiągalny.xx:D:D:D

Gość gość
A nie mówiłem że Shatyn jest smieszny.:-) Kim ty jesteś robaszku przy panu prezydencie Andrzeju Dudzie ?

Gość gość
"Kryteria misji publicznej najlepiej realizowały, podobnie jak w poprzednich kampaniach, Polsat News, TVP1 i TVP Info, a w dalszej kolejności TVN24 i TVP2; a w drugiej turze (...) Polsat News, TVP 1 i TVN 24, w dalszej kolejności TVP Info i TVP2. W najmniejszym stopniu kryteria te zrealizowała Telewizja Trwam, co jest konsekwencją braku pluralizmu i wyraźnie pozytywnego stosunku dziennikarzy do przedstawicieli tylko jednej partii" - czytamy w piątkowym komunikacie KRRiT.

Gość z innego topa
gość wczoraj "no pięknie przemówił w anglii że polacy nie mają do czego wracać do ojczyzny " x w PO ciągle pokutuje przekonanie że ludzie to są kompletnymi kretynami ktorzy ciągle się będą nabierać na platformiane klamstwa. i jak pojawil się taki duda ktory ośmiela się mowić prawdę, i to wcale nie jakąś odkrywczą ale taką z ktorej każdy z nas zdaje sobie sprawę to kopacz wścieku macicy dostaje. x jej się wydaje tak jak bredzislawowi ze wystarczy puścić za plecami parę jeżdżących w kolko samochodow i pokazać się na ich tle a wszyscy jak barany będą wierzyć jak to wspaniale budowa się posuwa. x ci ludzie tak odjechali od rzeczywistości że się nie obudzą już nigdy chyba. ta formacja musi się rozlecieć bo nic innego poza wiecznym klamstwem nie ma do zaproponowania. nic innego nawet ich glowach nie może powstać tak są przyzwyczajeni do tych codziennych lgarstw powtarzanych przez uslużne media. a szczegolnie pnia premier ewa "metr w gląb" kopacz.

Gość gość
gość dziś A nie mówiłem że Shatyn jest smieszny.usmiech.gif Kim ty jesteś robaszku przy panu prezydencie Andrzeju Dudzie ?xxMówiłeś, mówiłeś... Tylko nigdy nie potrafiłeś własnych słów uzasadnić...:DA kim jestem przy Dudzie?Np człowiekiem prawdomównym.

Gość gość
w PO ciągle pokutuje przekonanie że ludzie to są kompletnymi kretynami ktorzy ciągle się będą nabierać na platformiane klamstwa. i jak pojawil się taki duda ktory ośmiela się mowić prawdę, i to wcale nie jakąś odkrywczą ale taką z ktorej każdy z nas zdaje sobie sprawę to kopacz wścieku macicy dostaje.xxTu nie chodzi o kłamstwa tylko o przedstawianie własnego kraju przez Dudę.Nigdy nie powinien mówić źle o Polsce.I o to chodzi ale rozumiem, że nie rozumiesz bo dla pisiorstwa i ich wyznawców takie rzeczy jak ojczyzna, Polska służa tylko do gry wyborczej i sa "kluczami" do dorwania się do władzy.Taka wasza obrzydliwa "moralność"...:O

Gość gość
Ale mówił źle o Polsce.M.in. o tym, że jest niesprawiedliwa.Polityk nie powinien tego robić. A juz na pewno nie prezydent.

Gość gość
Nie jesteś w stanie tego zrozumieć iftar.Daj sobie spokój i zajmij się szydełkowaniem czy czymś takim.

Gość gość
Nie jest już żadną tajemnicą, że tak zwane Światowe Dni Młodzieży, będą kosztować przynajmniej 200 baniek, albo i więcej. W zasadzie to od razu można złożyć że więcej, bo niby dlaczego mają kosztować mniej?xRozumiecie to? 200 milionów, tylko po to, żeby do Krakowa mogło przyjechać ileś tam setek tysięcy młodych (zazwyczaj) ludzi. Pośpiewają sobie głupawo nabożne piosneczki, poczynią wymagany znak krzyża nieskończoną ilość razy, pomachają łapkami, a przy okazji zdrowo popiją (prohibicja to ściema), a jak się da (a da się wszystko) to ci i owi pobzykają się radośnie i nabożnie gdzieś w krzakach. Wszystko niczym na standardowej pielgrzymce, tylko na dużo większą skalę.xByć może zobaczą też papę, jak będą trzeźwi, bo papa ponoć przyjedzie by pokazać się na pieć minut. Wygłosi jakiś kolejny z dupy wzięty komunał, albo nawet dwa, a potem dupę tę zabierze w troki i uleci tak samo szybko jak przyleciał, problem Dni Młodzieży zostawiając nam.xCałość: http://tnij.org/4it5h25xxNie ma mojego zakłamania a mowa jest o tym, że prezydent nie powinien mówić źle o Polsce a szczególnie za granicą.I tego nie jesteś w stanie zrozumieć.Co do mojego zakłamania poczytaj poprzednie strony o stosach dowodów na to właśnie, które są w posiadaniu otulonej...:DAle ich nie może ujawnić. Ani jednego....:DxxI życze miłej nocy. Może ci sie przyśni Duda? Kto wie?:D

Przerażająca jest to do czego ludzie mogą się posunąć by dokopać. Nawet za mówienie prawdy można się przyczepić. To jakaś dziwna maniera rodem z PRLu, z tym nie mówieniem źle o swoim kraju. W PRLu zawsze politycy dobrze mówili o Polsce i wszystko przedstawiali w superlatywach. Szkoła polityczna rodem z komuny.

Gość gość
Ta dziwna, wg myrevina, maniera panuje na całym cywilizowanym świecie. Żaden prezydent kraju nigdy nie powie nic złego na temat swojej ojczyzny.Łącznie z USA.Tylko trzeba mieć wiedze a myrevin ja przepił.xDodam.I nie chodzi o to, żeby przedstawiac go (swój kraj) w samych superlatywach ale na tym, żeby o tym co złe, nie mówić i nie zalić się obcym prezydentom

Tusk co prawda prezydentem nie był, ale czy to nie on mówił że polskość to nienormalność? I on nie musiał być dyplomatą? Zresztą co wygadywał dyplomata Bartoszewski o Polsce i Polakach, ktoś kto chwalił Bartoszewskiego (vide pożyteczny idiota Shatyn) a ma za złe Dudzie mówienie prawdy, myślę że wzniósł się na wyżyny hipokryzji.

{ _iftar_ dziś Całkiem niezły sen PAD jest przystojnym facetem. Nie w moim typie ale niczego mu nie można odjąć. } o Mnie niezmiennie irytuje jego gestykulacja rękami, tz ostatnio go nie oglądałem więc może już ktoś mu podpowiedział żeby tego nie robił.

Gość gość
Napisał to Tusk w 1987 roku (info dla matołów - wtedy nie miał zadnej funkcji panstwowej) i pisał o specyficznej odmianie polskości.

Łupki... nie wiem.. bo nie chcę się trzymać jedynie togo co mi media o tym zakomunikowały.. nie ufam mediom, nie w Polsce, innych za bardzo nie jestem w stanie śledzić. Amerykanie już wydobywają z łupek. I gaz i ropę. Czy to byłoby możliwe w Polsce.. pewno tak, ale patrząc na to jak u nas odbywają się przetargi (czasem nie wiem jakim cudem np Kulczyk( ś.p.) sprzeda coś bez przetargu).. to jeszcze, jako państwo, możemy na tym stracić. :D

Gość gość
Shatyn pragnie analnie oddać się Alsandrowi K w zamian za usługę bycia tzw ojcem narodu.