Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamusie jak czesto seks ?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie kochane ,jestem mamą 2,5 letniej dziewczynki .półtora roku temu rozstalam się z ojcem mojej córeczki od tamtej pory nie uprawialam seksu skupiając się na wychowywaniu córki ,aż do momentu kiedy cztery miesiące temu poznałam świetnego mężczyznę ,cudownego w łóżku i świetnego jako człowiek ,w czym więc problem a no w tym że od miesiąca mieszkamy razem a seks jeśli jest raz w tygodniu to jest święto czy to normalne przy parze która jest ze sobą od niedawna ? Albo on już idzie spać bo mała siedzi długo w nocy ,albo jest zmęczony albo ja ,w ciągu dnia jak dziecko śpi też jakoś zawsze na coś innego zejdzie czas ,zależy nam na sobie kochamy się bardzo ,ale czy to normalne ze seks jest tak rzadko jak często wy się kochacie z partnerami wyrazcie opinie na temat mojego problemu .nie wiem może mam myślenie jakiejś małolaty ale myślałam że będziemy wspolzyc codziennie lub chociaż co drugi dzień szczególnie że jesteśmy razem od niedawna ,kiedy spotykaliśmy się tylko to ok nie było warunków ale teraz jak mieszkamy razem to uważam że przydałoby się więcej tego seksu .

Gość gość
Dodam że ja mam 27 lat facet 31

Gość gość
Może twój partner krępuje się dziecka? To dla niego nowa sytuacja i musi się oswoić? Rozumiem ze on nie ma swoich dzieci? Pogadaj z nim skoro tak dobrze się rozumiecie. Nie pytaj nas bo skąd mamy wiedzieć czemu tak jest, zapytaj szczerze jego!!! Swoją drogą szybko zamieszkaliscie razem, po 4 miechach? Musisz być ostrozniejsza bo masz dziecko i podejmuj przemyślane decyzję. Ja bym nie pisała o wielkiej miłości po 4 miesiącach znajomości. Ale to ja... Seks u mnie jest raz na 3-4 mce. Staż małżeński 8 lat, znamy się 12 lat, jedno dziecko 6 letnie. Nie mam ochoty na seks, może dla mnie nie istnieć a zmuszanie się do niego uważam za coś obrzydliwego stąd ta częstotliwość. Pogadaj z nim i zapytaj co się dzieje. To najprostszy sposób, bo nie zgadniesz.

Może faktycznie krępuje go dziecko, boi się że was podejrzy podsłucha ? U mnie jest inaczej, boi mąż raz w miesiącu przyjeżdża do domu więc korzystamy

Gość gość
a u nas od czasu kiedy założyłam implant kochamy się codziennie. Wcześniej też bardzo często. Choć to przeważnie mąż inicjuje :P Po ślubie półtora roku, mamy 10 miesięczne dziecko.

Gość gość
my mamy 9mies dziecko, po slubie niecale 2 lata, znamy sie 5. Seks zwykle 2-3razy/tydz, zwykle jak maly juz spi w nocy. Chociaz ja uwielbiam sie kochac w dzien co ostatnio prawie sie nie zdarzalo. Wiec przestalam sie juz bawic w podchody, jak mam ochote to mowie ze mam ochote i wio :) Wczesniej liczylam ze maz sam sie domysli i cos zainicjuje jak dziecko ma drzemke w dzien, ale teraz juz wiem ze to podstawowy blad kobiet- czekanieaz facet sie domysli :D Autorko, pamietaj ze kazdy ma inny temperament, choc jestescie ze soba krotko i ja tez spodziewalabym sie tornada codziennie, no ale najlepiej pogadac i sie wyjasni. Powodzena

Gość gość
My jestesmy 3 lata po slubie 10 lat razem. Mamy 4 miesiecznego synka. Sa tygodnie, ze kochamy sie codziennie, a sa tygodnie, ze 1-2 razy tylko. To zalezy jak mamy ochote.

Gość gość
Wydaje mi się, że zbyt duże oczekiwania miałaś / masz związane ze wspólnym zamieszkaniem. Sama wiesz, jak było przed posiadaniem dziecka a jak jest/było kiedy dziecko już się pojawi w związku. Kiedy para jest sama bez zobowiązań wobec małego dziecka, to można więcej sobie pozwolić, np. na całodzienny seks lub leniuchowanie nago w weekend. Z kolei jak dziecko już jest,to trzeba trochę przystopować, bo np. przyjdzie w nocy do sypialni, zapłacze lub zawoła do siebie - sama wiesz, jak jest :) Ja jestem mamą 2 miesięcznego dziecka i powiem, że czasami nie mam ochoty na seks, bo całodzienna lub nieprzespana wcześniejsza noc powoduje, że w objęciach męża zasypiam jak małe dziecko. Owszem, czasami mąż mi wypomni, że mieliśmy się np. wspólnie kąpać lub pokochać się, ale (wydaje mi się) rozumie , że chcę chwili dla siebie. Wracając do Twojego partnera,to jestem ZA abyś porozmawiała z nim na zasadzie ,,brakuje mi Twojej bliskości" lub ,,brakuje mi tego, co robiliśmy .......(fajnie dodać miejsce i czas, bo faceci szybko wracają do takich wspomnień)", wówczas sam powie Tobie co go trapi (może wtedy odpowie Tobie, że krępuje go obecność dziecka). Po prostu zamiast zaczynać od kopa ,,co jest?!", zacznij wprowadzać jego w klimat. A czy 1 na tydzień,to mało?? dla jednej pary/osoby mało,a dla innej za często...nie ma reguły! wazne,ze jest ;)

Gość gość
Jezeli czujesz niedosyt to musisz porozmawiac z partnerem albo cos zainicjowac:) u nas,12 lat w zwiazku, dwuletnie dziecko, kochamy sie ok 2-3 w tygodniu. Czasami wpadnie tydzien ze nic a czasami codziennie:P

Gość gość
Dwa lub trzy razy w tyg

Gość gość
.